Homály

By | 2019-11-11

Katherine Webb - Homály

Leírás könyv Homály

Egy ismeretlen, első világháborúban elhunyt katona holttestére bukkannak Belgiumban. A férfinál két drámai hangvételű levelet találnak egy Hester Canning nevű asszonytól, amelyek felkeltik Leah, a szabadúszó újságíró érdeklődését. A lány elhatározza, hogy kideríti a halott férfi személyazonosságát, és felfedi a levelek mögött húzódó történetet. A nyomozás szálai egy vidéki parókiára vezetnek, 1911-be. A kutatás során Leah egyre jobban megismeri a történések középpontjában álló fiatal és naiv Hestert, akinek a nyugodt életét fenekestül felforgatja egy váratlan vendég érkezése. A megnyerő és jóképű Robin Durrant, az okkult tudományok szakértője azért érkezik a faluba, hogy tanulmányozza a környék szellemi lényeinek az életét, és örök halhatatlanságra tegyen szert azzal, hogy lefotózza őket. Célja elérése érdekében semmitől sem riad vissza, még a csalástól sem. Hester a Robin iránt érzett vonzalom és gyűlölet között vergődik, és egyre jobban eltávolodik lelkész férjétől, bár próbálja megérteni a férfi újkeletű lelkesedését az okkultizmus és furcsa rajongását Robin iránt… Miközben Leah szép lassan felfejti, mi is történt azon a forró, fülledt nyáron, egy rég eltemetett titokra és egy sötét bűnre bukkan.Katherine Webb (Örökség) legújabb regénye egy asszony története, aki egy titkokkal és szenvedéllyel teli világban próbálja megtalálni a boldogságot.

Letöltés könyvet Homály pdf

Homály.pdf

Katherine Webb Homály könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Homály Katherine Webb pdf formátumban. A Homály könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homály könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homály epub

Homály.epub

Katherine Webb Homály könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Homály Katherine Webb epub formátumban. A Homály könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homály könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homály mobi

Homály.mobi

Katherine Webb Homály könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Homály Katherine Webb mobi formátumban. A Homály könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homály könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homály txt

Homály.txt

Katherine Webb Homály könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Homály Katherine Webb txt formátumban. A Homály könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homály könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homály docx

Homály.docx

Katherine Webb Homály könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Homály Katherine Webb docx formátumban. A Homály könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homály könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homály fb2

Homály.fb2

Katherine Webb Homály könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Homály Katherine Webb fb2 formátumban. A Homály könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homály könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Homály könyv ingyen

Homály online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Homály ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Homály

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Homály és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Homály ingyenes

A könyv részletei Homály

  • A könyv eredeti címe: Homály
  • A könyv szerzője: Katherine Webb
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Katherine Webb
  • Oldalszám: 432 oldal
  • Megjelenés: 2012. június 05.
  • Fájlnév: Homály.pdf, Homály.epub, Homály.mobi, Homály.txt, Homály.docx, Homály.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Homály könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Homály könyvet Katherine Webb írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Homály könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Homály. A Homály könyv megjelenésének dátuma 2012. június 05.. A Homály könyvben 432 oldal található.

A könyv letölthető a Homály kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Homály könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Katherine Webb – Homály.pdf, Katherine Webb – Homály.epub, Katherine Webb – Homály.mobi. Katherine Webb Homály felülvizsgálat. Homály könyv Katherine Webb – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Katherine Webb Homály könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Homály is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Homály Katherine Webb könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Homály, Homály fb2, download Homály PDF, download Homály MOBI, ingyenes letöltések Homály IPhone, online Homály pdf, ingyenes Homály DJVU, ingyenes letöltések Homály txt, letöltések Homály rtf, online Homály FB2 , ebook Homály letöltések txt, ingyenes Homály letöltések, ebook Homály download MOBI, letöltések Homály IPad, olvas Homály MOBI, olvas Homály docx, ingyenes Homály awz, download ebook Homály iPad, ingyenes Homály DJVU, download Homály ingyenes, ingyenes letöltések Homály, olvas Homály txt, Homály letöltések DJVU, Homály letöltések ingyenes, Homály letöltések pdf ingyenes, Homály pdf letöltések ingyenes, letöltések eHomály pdf ingyenes, Homály letöltések epub ingyenes, Homály ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply