Holdnővér

By | 2019-11-21

Lucinda Riley - Holdnővér

Leírás könyv Holdnővér

Taygeta D’Apliese, azaz Tiggy az egyik testvérétől értesül a nevelőapja haláláról. A nővéreivel a Genfi-tó partján magasodó, gyermekkori otthonukban gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek szeretett apjukról, és meghallgassák a végrendeletét. A különc milliárdos, Pa Salt mindnyájuknak egy különleges tárgyat és egy levelet hagyott örökül, amelyek segítségével – ha a lányok úgy döntenek – közelebb kerülhetnek a valódi gyökereikhez.

Tiggy a megérzéseit követve úgy dönt, a mindentől elszigetelt Kinnaird-birtokon, a Skót-felföld egyik gyöngyszemén vállal munkát: vadvédelmi tanácsadóként a kihalás szélén álló skót vadmacskák megmentéséért küzd. A birtok urával, a meglehetősen zaklatott, ugyanakkor elképesztően jóképű férfival, Charlie-val azonnal megtalálja a közös hangot. Kinnaird a vadmacskákon túl számos meglepetést tartogat Tiggy számára: a birtokon élő, vén cigány ember azt állítja, hogy a lánynak sajátos képessége van, és vissza kell térnie a szülőföldjére, a spanyolországi Granadába.

Tiggy vonakodva ugyan, de útra kel, és a régi mór erőd, az Alhambra árnyékában kideríti, milyen szálak is fűzik őt a sacromontei barlangok lakóihoz és nemzedéke egyik leghíresebb flamencotáncosához, Lucía Amaya Albaycínhoz. De vajon mit kezd az újonnan felfedezett örökségével? És vajon ki lesz az, aki megdobogtatja gyengélkedő szívét?

Lucinda Riley sorozatának ötödik kötete egy intuitív, önmagát és a származását kutató lány története, amelyben nagy szerepet kap a zene, a spiritualitás, a lélekben lakozó erő és a szenvedélyesség.


Nevetni és sírni is fogunk januárban! – 9 hamarosan megjelenő könyvújdonság.
Van, aki az ünnep hangulata miatt, van, aki a karácsonyi ajándék, van, aki pedig a munkaszüneti napok miatt várja a decembert, azonban a január már jóval kevésbé népszerű. Hogy kedvet csináljunk az évkezdéshez, összegyűjtöttünk kilenc, ebben a hónapban megjelenő könyvet, melyeket érdemes lesz beszerezni.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Nők és gyerekek – 3 könyv a hétre.
Év eleji újdonságokat ajánlunk nektek erre a hétre. Madleine Miller letehetetlen női sorstörténetét, a Kirkét, mely egy antik történet keretében beszél napjaink problémáiról. Charlie Higson young adultját, amit olvasva biztosan megfeledkezel a szürke, borús reggelekről, valamint Lucinda Riley nagysikerű sorozatának legújabb kötetét, a Holdnővért.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Holdnővér pdf

Holdnővér.pdf

Lucinda Riley Holdnővér könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Holdnővér Lucinda Riley pdf formátumban. A Holdnővér könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Holdnővér könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Holdnővér epub

Holdnővér.epub

Lucinda Riley Holdnővér könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Holdnővér Lucinda Riley epub formátumban. A Holdnővér könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Holdnővér könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Holdnővér mobi

Holdnővér.mobi

Lucinda Riley Holdnővér könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Holdnővér Lucinda Riley mobi formátumban. A Holdnővér könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Holdnővér könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Holdnővér txt

Holdnővér.txt

Lucinda Riley Holdnővér könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Holdnővér Lucinda Riley txt formátumban. A Holdnővér könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Holdnővér könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Holdnővér docx

Holdnővér.docx

Lucinda Riley Holdnővér könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Holdnővér Lucinda Riley docx formátumban. A Holdnővér könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Holdnővér könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Holdnővér fb2

Holdnővér.fb2

Lucinda Riley Holdnővér könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Holdnővér Lucinda Riley fb2 formátumban. A Holdnővér könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Holdnővér könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Holdnővér könyv ingyen

Holdnővér online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Holdnővér ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Holdnővér

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Holdnővér és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Holdnővér ingyenes

A könyv részletei Holdnővér

  • A könyv eredeti címe: Holdnővér
  • A könyv szerzője: Lucinda Riley
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Lucinda Riley
  • Oldalszám: A hét nővér
  • Megjelenés: 592 oldal
    Megjelenés: 2019. január 21.
  • Fájlnév: Holdnővér.pdf, Holdnővér.epub, Holdnővér.mobi, Holdnővér.txt, Holdnővér.docx, Holdnővér.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Holdnővér könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Holdnővér könyvet Lucinda Riley írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Holdnővér könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Holdnővér. A Holdnővér könyv megjelenésének dátuma 592 oldal

Megjelenés: 2019. január 21.. A Holdnővér könyvben A hét nővér található.

A könyv letölthető a Holdnővér kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Holdnővér könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Lucinda Riley – Holdnővér.pdf, Lucinda Riley – Holdnővér.epub, Lucinda Riley – Holdnővér.mobi. Lucinda Riley Holdnővér felülvizsgálat. Holdnővér könyv Lucinda Riley – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Lucinda Riley Holdnővér könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Holdnővér is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Holdnővér Lucinda Riley könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Holdnővér, Holdnővér fb2, download Holdnővér PDF, download Holdnővér MOBI, ingyenes letöltések Holdnővér IPhone, online Holdnővér pdf, ingyenes Holdnővér DJVU, ingyenes letöltések Holdnővér txt, letöltések Holdnővér rtf, online Holdnővér FB2 , ebook Holdnővér letöltések txt, ingyenes Holdnővér letöltések, ebook Holdnővér download MOBI, letöltések Holdnővér IPad, olvas Holdnővér MOBI, olvas Holdnővér docx, ingyenes Holdnővér awz, download ebook Holdnővér iPad, ingyenes Holdnővér DJVU, download Holdnővér ingyenes, ingyenes letöltések Holdnővér, olvas Holdnővér txt, Holdnővér letöltések DJVU, Holdnővér letöltések ingyenes, Holdnővér letöltések pdf ingyenes, Holdnővér pdf letöltések ingyenes, letöltések eHoldnővér pdf ingyenes, Holdnővér letöltések epub ingyenes, Holdnővér ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply