Hol rontom el?

By | 2019-12-20

Sákovics Diana - Hol rontom el?

Leírás könyv Hol rontom el?

Hol rontom el? – kérdezzük magunktól számtalanszor, míg hiába várjuk az igazit és vele a boldogságot. Nyíltan, titkon vagy épp csalódásoktól elbátortalanodva, de valamennyien szerelemre, bizalomra, közelségre áhítozunk: egy testi-lelki társra. A kérdés csupán az, hol keressük a másik felünket? És ha végre ráleltünk, hogyan tartsuk meg?
Aki azt hiszi, elég tétlenül várnia, hogy majdcsak megérkezik a királyfi fehér lovon, vagy ha már megtörtént a csoda, és úgy érzi, megtalálta élete szerelmét, akkor már nyugodtan hátradőlhet, nagyon téved. Sákovics Diana szórakoztató és tudományosan megalapozott könyvéből kiderül, hogy a boldog és tartós párkapcsolatért bizony meg kell dolgozni. A pszichológus az online társkereséstől a véletlen találkozásokon át a régimódi ismerkedésig, az első randevútól az első csókon át az első szeretkezésig, majd azon túl, az együttélésig és a házasságig mindent sorra vesz, ami csak megtörténhet egy párkapcsolatban. És utána. Mert bármilyen fájdalmas is, tanácsos végiggondolni, mi vezetett a szakításhoz, mi lehetett a kudarc oka, mit és hogyan tanulhatunk belőle, és miképp léphetünk tovább.
Melyek a legjellegzetesebb randihibák, és hogyan védhetjük ki őket? Mitől válik igazán felhőtlenné a szex, és miért olyan fontos az utójáték? Mit tegyünk, ha a rózsaszín köd szertefoszlik? Mik a hosszú és stabil kapcsolat feltételei? Hogyan kezeljük konfliktusainkat a gyerekeink szeme láttára? Sok-sok kérdés, amelyekre ugyan mindenkinek magának kell megtalálnia a választ, de ebben nagy segítségére lehet Sákovics Diana könyve.
Mert a boldogság az, amikor nem szemlélői vagy elszenvedői, hanem tudatos alakítói vagyunk az életünknek, amikor a nehézségek dacára jól érezzük magunkat a bőrünkben – önálló, független emberként, de mégsem magányosan, a társunk mellett.

SÁKOVICS DIANA pszichológus, újságíró, a Dívány internetes portál főszerkesztője. Jelenleg szexuálpszichológusi tanulmányokat folytat. Mindemellett anya és szerető társ. Zátonyra futott házassága fordította a párkapcsolat pszichológiája felé, és sarkallta könyve megírására.

Letöltés könyvet Hol rontom el? pdf

Hol rontom el?.pdf

Sákovics Diana Hol rontom el? könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Hol rontom el? Sákovics Diana pdf formátumban. A Hol rontom el? könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hol rontom el? könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hol rontom el? epub

Hol rontom el?.epub

Sákovics Diana Hol rontom el? könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Hol rontom el? Sákovics Diana epub formátumban. A Hol rontom el? könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hol rontom el? könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hol rontom el? mobi

Hol rontom el?.mobi

Sákovics Diana Hol rontom el? könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Hol rontom el? Sákovics Diana mobi formátumban. A Hol rontom el? könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hol rontom el? könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hol rontom el? txt

Hol rontom el?.txt

Sákovics Diana Hol rontom el? könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Hol rontom el? Sákovics Diana txt formátumban. A Hol rontom el? könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hol rontom el? könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hol rontom el? docx

Hol rontom el?.docx

Sákovics Diana Hol rontom el? könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Hol rontom el? Sákovics Diana docx formátumban. A Hol rontom el? könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hol rontom el? könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hol rontom el? fb2

Hol rontom el?.fb2

Sákovics Diana Hol rontom el? könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Hol rontom el? Sákovics Diana fb2 formátumban. A Hol rontom el? könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hol rontom el? könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Hol rontom el? könyv ingyen

Hol rontom el? online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Hol rontom el? ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Hol rontom el?

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Hol rontom el? és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Hol rontom el? ingyenes

A könyv részletei Hol rontom el?

  • A könyv eredeti címe: Hol rontom el?
  • A könyv szerzője: Sákovics Diana
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Sákovics Diana
  • Oldalszám: 255 oldal
  • Megjelenés: 2017. május 02.
  • Fájlnév: Hol rontom el?.pdf, Hol rontom el?.epub, Hol rontom el?.mobi, Hol rontom el?.txt, Hol rontom el?.docx, Hol rontom el?.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Hol rontom el? könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Hol rontom el? könyvet Sákovics Diana írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Hol rontom el? könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Hol rontom el?. A Hol rontom el? könyv megjelenésének dátuma 2017. május 02.. A Hol rontom el? könyvben 255 oldal található.

A könyv letölthető a Hol rontom el? kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Hol rontom el? könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Sákovics Diana – Hol rontom el?.pdf, Sákovics Diana – Hol rontom el?.epub, Sákovics Diana – Hol rontom el?.mobi. Sákovics Diana Hol rontom el? felülvizsgálat. Hol rontom el? könyv Sákovics Diana – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Sákovics Diana Hol rontom el? könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Hol rontom el? is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Hol rontom el? Sákovics Diana könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Hol rontom el?, Hol rontom el? fb2, download Hol rontom el? PDF, download Hol rontom el? MOBI, ingyenes letöltések Hol rontom el? IPhone, online Hol rontom el? pdf, ingyenes Hol rontom el? DJVU, ingyenes letöltések Hol rontom el? txt, letöltések Hol rontom el? rtf, online Hol rontom el? FB2 , ebook Hol rontom el? letöltések txt, ingyenes Hol rontom el? letöltések, ebook Hol rontom el? download MOBI, letöltések Hol rontom el? IPad, olvas Hol rontom el? MOBI, olvas Hol rontom el? docx, ingyenes Hol rontom el? awz, download ebook Hol rontom el? iPad, ingyenes Hol rontom el? DJVU, download Hol rontom el? ingyenes, ingyenes letöltések Hol rontom el?, olvas Hol rontom el? txt, Hol rontom el? letöltések DJVU, Hol rontom el? letöltések ingyenes, Hol rontom el? letöltések pdf ingyenes, Hol rontom el? pdf letöltések ingyenes, letöltések eHol rontom el? pdf ingyenes, Hol rontom el? letöltések epub ingyenes, Hol rontom el? ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply