Házi tartósítás

By | 2019-12-18

Boruzs Jánosné - Házi tartósítás

Leírás könyv Házi tartósítás

Ki ne szeretné felidézni a nyár gyümölcseinek és zöldségeinek zamatát a zimankós tél idején? Bár ma már hidegebb időszakban is nagy választékban kapható friss zöldség és gyümölcs, azok íz gazdagsága mégsem vetekedhet a nyári nap érlelte termésekével. Ha szeretnénk hosszabb időre megőrizni a nyári ízek világát, nincs más dolgunk, mint eltenni télire kedvenc finomságainkat. Igaz, hogy befőtteket, savanyúságokat, fagyasztott termékeket a boltokban is tudunk vásárolni, de állaguk, aromájuk, és sok esetben színük sem ér fel a házilag tartósítottakéval, s még jóval többe is kerülnek. Ha rászánjuk az időt és a fáradságot, a zordabb hónapokban is meg tudjuk örvendeztetni családtagjainkat valamilyen házilag eltett gyümölccsel, zöldséggel. A sorozatunkban megjelent Házi tartósítás című könyv a gyümölcsök és zöldségek télire való eltevésének számos módját ismerteti. A hagyományos befőzés, savanyítás, fagyasztás, aszalás mellett megtalálhatjuk a mikrohullámú készülékben történő tartósítás leírását, valamint egyéb alternatív módszereket. A receptek széles skálája különleges összetételű befőttek, lekvárok vagy savanyúságok elkészítését is bemutatja, továbbá ötletekkel szolgál a zöldfüszerek tartósítására vonatkozóan. Gyűjteményünket nemcsak a gyakorlott háziasszonyoknak szántuk. A kezdők is bátran hozzáfoghatnak a házi tartósításhoz, mert a Konyhatechnikai eljárások című fejezet lépésről-lépésre megadja a teendőket.

Letöltés könyvet Házi tartósítás pdf

Házi tartósítás.pdf

Boruzs Jánosné Házi tartósítás könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Házi tartósítás Boruzs Jánosné pdf formátumban. A Házi tartósítás könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Házi tartósítás könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Házi tartósítás epub

Házi tartósítás.epub

Boruzs Jánosné Házi tartósítás könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Házi tartósítás Boruzs Jánosné epub formátumban. A Házi tartósítás könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Házi tartósítás könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Házi tartósítás mobi

Házi tartósítás.mobi

Boruzs Jánosné Házi tartósítás könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Házi tartósítás Boruzs Jánosné mobi formátumban. A Házi tartósítás könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Házi tartósítás könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Házi tartósítás txt

Házi tartósítás.txt

Boruzs Jánosné Házi tartósítás könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Házi tartósítás Boruzs Jánosné txt formátumban. A Házi tartósítás könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Házi tartósítás könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Házi tartósítás docx

Házi tartósítás.docx

Boruzs Jánosné Házi tartósítás könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Házi tartósítás Boruzs Jánosné docx formátumban. A Házi tartósítás könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Házi tartósítás könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Házi tartósítás fb2

Házi tartósítás.fb2

Boruzs Jánosné Házi tartósítás könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Házi tartósítás Boruzs Jánosné fb2 formátumban. A Házi tartósítás könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Házi tartósítás könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Házi tartósítás könyv ingyen

Házi tartósítás online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Házi tartósítás ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Házi tartósítás

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Házi tartósítás és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Házi tartósítás ingyenes

A könyv részletei Házi tartósítás

  • A könyv eredeti címe: Házi tartósítás
  • A könyv szerzője: Boruzs Jánosné
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Boruzs Jánosné
  • Oldalszám: 2016. április 27.
    Kötés: Ragasztott
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Házi tartósítás.pdf, Házi tartósítás.epub, Házi tartósítás.mobi, Házi tartósítás.txt, Házi tartósítás.docx, Házi tartósítás.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Házi tartósítás könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Házi tartósítás könyvet Boruzs Jánosné írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Házi tartósítás könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Házi tartósítás. A Házi tartósítás könyv megjelenésének dátuma ERR. A Házi tartósítás könyvben 2016. április 27.

Kötés: Ragasztott található.

A könyv letölthető a Házi tartósítás kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Házi tartósítás könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Boruzs Jánosné – Házi tartósítás.pdf, Boruzs Jánosné – Házi tartósítás.epub, Boruzs Jánosné – Házi tartósítás.mobi. Boruzs Jánosné Házi tartósítás felülvizsgálat. Házi tartósítás könyv Boruzs Jánosné – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Boruzs Jánosné Házi tartósítás könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Házi tartósítás is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Házi tartósítás Boruzs Jánosné könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Házi tartósítás, Házi tartósítás fb2, download Házi tartósítás PDF, download Házi tartósítás MOBI, ingyenes letöltések Házi tartósítás IPhone, online Házi tartósítás pdf, ingyenes Házi tartósítás DJVU, ingyenes letöltések Házi tartósítás txt, letöltések Házi tartósítás rtf, online Házi tartósítás FB2 , ebook Házi tartósítás letöltések txt, ingyenes Házi tartósítás letöltések, ebook Házi tartósítás download MOBI, letöltések Házi tartósítás IPad, olvas Házi tartósítás MOBI, olvas Házi tartósítás docx, ingyenes Házi tartósítás awz, download ebook Házi tartósítás iPad, ingyenes Házi tartósítás DJVU, download Házi tartósítás ingyenes, ingyenes letöltések Házi tartósítás, olvas Házi tartósítás txt, Házi tartósítás letöltések DJVU, Házi tartósítás letöltések ingyenes, Házi tartósítás letöltések pdf ingyenes, Házi tartósítás pdf letöltések ingyenes, letöltések eHázi tartósítás pdf ingyenes, Házi tartósítás letöltések epub ingyenes, Házi tartósítás ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply