Ház a naplemente-tónál

By | 2019-12-18

Tasmina Perry - Ház a Naplemente-tónál

Leírás könyv Ház a Naplemente-tónál

Senki nem felejthet el egy olyan nyarat, amelyet a Casa D’Orban töltött…
A Casa D’Or, a titokzatos ültetvényes ház a Naplemente-tó partján, több mint ötven éve a Wyatt család tulajdonában van. Jennifer Wyatt ide tér vissza az egyetem elvégzése után reményekkel telve, várja a tóparti nyár. Ám mire eljön az ősz, szíve összetörik, családja szétesik, álmai semmibe vesznek.
Húsz évvel később a Casa D’Or, tragikus események áldozataként, elhanyagoltan áll. Jennifer rácsapta az ajtót a múltjára. Aztán Jim, a férfi, akit megismert, és akibe beleszeretett azon a varázslatos nyáron, újra megjelenik az életében. Azt tervezi, hogy visszaszerzi a Casa D’Or egykori dicsőségét. Találkozásuk felzavarja mindkettejük régi kísérteteit, és felfedi a sötét titkokat, amelyeket a ház még mindig rejteget.

"Elvesztett szerelem és rég eltemetett titkok… Tökéletes vasárnapi olvasmány." (Marie Claire)
"Ezzel a csábító és titokzatos regénnyel kitűnően elmúlathatunk egy nyári délutánt." (Daily Express)
"Megragadó… Szurkolni fognak Jimnek és Jennifernek. Az elbeszélés nagy sebességgel száguld előre, és briliáns a stílusa. Én imádtam." (Daily Mail)
"Románc izgalommal fűszerezve." (Glamour)
"Titokzatosság, cselszövés és románc találkozik egyetlen varázslatos olvasmányban." (Fabulous Magazine)
"Hangulatot teremt és leköti a figyelmet." (Sunday Mirror)

A szerzőről
TASMINA PERRY a Sunday Times Top Ten bestseller szerzőinek egyike. Jogi karriert hagyott el azért, hogy belépjen a női magazinok kiadói világába. Díjnyertes író és olyan lapok munkatársa lett, mint az Elle, a Glamour és a Marie Claire. 2004-ben elindította saját utazási és divatmagazinját Jaunt címen, és az In Style lapot szerkesztette, amikor elhagyta ezt az iparágat, hogy minden idejét a könyvírásnak szentelje. Regényei tizenhét országban jelentek meg. Tasmina férjével és fiával Londonban él, ahol a következő regényén dolgozik.

Letöltés könyvet Ház a Naplemente-tónál pdf

Ház a Naplemente-tónál.pdf

Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Ház a Naplemente-tónál Tasmina Perry pdf formátumban. A Ház a Naplemente-tónál könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Ház a Naplemente-tónál könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Ház a Naplemente-tónál epub

Ház a Naplemente-tónál.epub

Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Ház a Naplemente-tónál Tasmina Perry epub formátumban. A Ház a Naplemente-tónál könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Ház a Naplemente-tónál könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Ház a Naplemente-tónál mobi

Ház a Naplemente-tónál.mobi

Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Ház a Naplemente-tónál Tasmina Perry mobi formátumban. A Ház a Naplemente-tónál könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Ház a Naplemente-tónál könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Ház a Naplemente-tónál txt

Ház a Naplemente-tónál.txt

Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Ház a Naplemente-tónál Tasmina Perry txt formátumban. A Ház a Naplemente-tónál könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Ház a Naplemente-tónál könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Ház a Naplemente-tónál docx

Ház a Naplemente-tónál.docx

Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Ház a Naplemente-tónál Tasmina Perry docx formátumban. A Ház a Naplemente-tónál könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Ház a Naplemente-tónál könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Ház a Naplemente-tónál fb2

Ház a Naplemente-tónál.fb2

Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Ház a Naplemente-tónál Tasmina Perry fb2 formátumban. A Ház a Naplemente-tónál könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Ház a Naplemente-tónál könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Ház a Naplemente-tónál könyv ingyen

Ház a Naplemente-tónál online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Ház a Naplemente-tónál ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Ház a Naplemente-tónál

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Ház a Naplemente-tónál és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Ház a Naplemente-tónál ingyenes

A könyv részletei Ház a Naplemente-tónál

  • A könyv eredeti címe: Ház a Naplemente-tónál
  • A könyv szerzője: Tasmina Perry
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Tasmina Perry
  • Oldalszám: 2017. június 30.
    Kötés: Kartonált
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Ház a Naplemente-tónál.pdf, Ház a Naplemente-tónál.epub, Ház a Naplemente-tónál.mobi, Ház a Naplemente-tónál.txt, Ház a Naplemente-tónál.docx, Ház a Naplemente-tónál.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Ház a Naplemente-tónál könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Ház a Naplemente-tónál könyvet Tasmina Perry írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Ház a Naplemente-tónál könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Ház a Naplemente-tónál. A Ház a Naplemente-tónál könyv megjelenésének dátuma ERR. A Ház a Naplemente-tónál könyvben 2017. június 30.

Kötés: Kartonált található.

A könyv letölthető a Ház a Naplemente-tónál kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Ház a Naplemente-tónál könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Tasmina Perry – Ház a Naplemente-tónál.pdf, Tasmina Perry – Ház a Naplemente-tónál.epub, Tasmina Perry – Ház a Naplemente-tónál.mobi. Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál felülvizsgálat. Ház a Naplemente-tónál könyv Tasmina Perry – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Ház a Naplemente-tónál is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Ház a Naplemente-tónál Tasmina Perry könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Ház a Naplemente-tónál, Ház a Naplemente-tónál fb2, download Ház a Naplemente-tónál PDF, download Ház a Naplemente-tónál MOBI, ingyenes letöltések Ház a Naplemente-tónál IPhone, online Ház a Naplemente-tónál pdf, ingyenes Ház a Naplemente-tónál DJVU, ingyenes letöltések Ház a Naplemente-tónál txt, letöltések Ház a Naplemente-tónál rtf, online Ház a Naplemente-tónál FB2 , ebook Ház a Naplemente-tónál letöltések txt, ingyenes Ház a Naplemente-tónál letöltések, ebook Ház a Naplemente-tónál download MOBI, letöltések Ház a Naplemente-tónál IPad, olvas Ház a Naplemente-tónál MOBI, olvas Ház a Naplemente-tónál docx, ingyenes Ház a Naplemente-tónál awz, download ebook Ház a Naplemente-tónál iPad, ingyenes Ház a Naplemente-tónál DJVU, download Ház a Naplemente-tónál ingyenes, ingyenes letöltések Ház a Naplemente-tónál, olvas Ház a Naplemente-tónál txt, Ház a Naplemente-tónál letöltések DJVU, Ház a Naplemente-tónál letöltések ingyenes, Ház a Naplemente-tónál letöltések pdf ingyenes, Ház a Naplemente-tónál pdf letöltések ingyenes, letöltések eHáz a Naplemente-tónál pdf ingyenes, Ház a Naplemente-tónál letöltések epub ingyenes, Ház a Naplemente-tónál ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply