Hány éves a kapitány?

By | 2019-11-07

Róka Sándor - Hány éves a kapitány?

Leírás könyv Hány éves a kapitány?

Róka Sándor a 10–14 éveseknek szóló Abacus matematikai lapok alapítója, és éveken át szerkesztője. Szakkört vezet gyerekeknek, és a szakköri munkához kapcsolódóan már több könyve megjelent.

Te vezeted az utasszállító repülőt. Budapesten felszáll 11 utas. Bécsben leszáll 5 és felszáll 9. Párizsban 1 kivételével mindenki leszáll. Hány éves a kapitány?

A Fekete Kalóz néven elhíresült kalózkapitány egyik sikeres kalandja után kiszámíttatta saját maga és kisfia életkorának, valamint hajója hosszának a szorzatát. Az eredmény 26 159 lett, amelyet mint szerencseszámot egy medálra vésetett és mindig a nyakában hordott. Hány éves a kapitány? (A hajóhosszt méterekben mérték, és a mérőszám egész szám!)

Közel 600 jobbnál jobb feladat várja e könyvben a gondolkodni szerető gyerekeket.

Letöltés könyvet Hány éves a kapitány? pdf

Hány éves a kapitány?.pdf

Róka Sándor Hány éves a kapitány? könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Hány éves a kapitány? Róka Sándor pdf formátumban. A Hány éves a kapitány? könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hány éves a kapitány? könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hány éves a kapitány? epub

Hány éves a kapitány?.epub

Róka Sándor Hány éves a kapitány? könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Hány éves a kapitány? Róka Sándor epub formátumban. A Hány éves a kapitány? könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hány éves a kapitány? könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hány éves a kapitány? mobi

Hány éves a kapitány?.mobi

Róka Sándor Hány éves a kapitány? könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Hány éves a kapitány? Róka Sándor mobi formátumban. A Hány éves a kapitány? könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hány éves a kapitány? könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hány éves a kapitány? txt

Hány éves a kapitány?.txt

Róka Sándor Hány éves a kapitány? könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Hány éves a kapitány? Róka Sándor txt formátumban. A Hány éves a kapitány? könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hány éves a kapitány? könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hány éves a kapitány? docx

Hány éves a kapitány?.docx

Róka Sándor Hány éves a kapitány? könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Hány éves a kapitány? Róka Sándor docx formátumban. A Hány éves a kapitány? könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hány éves a kapitány? könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hány éves a kapitány? fb2

Hány éves a kapitány?.fb2

Róka Sándor Hány éves a kapitány? könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Hány éves a kapitány? Róka Sándor fb2 formátumban. A Hány éves a kapitány? könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hány éves a kapitány? könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Hány éves a kapitány? könyv ingyen

Hány éves a kapitány? online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Hány éves a kapitány? ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Hány éves a kapitány?

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Hány éves a kapitány? és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Hány éves a kapitány? ingyenes

A könyv részletei Hány éves a kapitány?

  • A könyv eredeti címe: Hány éves a kapitány?
  • A könyv szerzője: Róka Sándor
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Róka Sándor
  • Oldalszám: Matematika iskolásoknak
  • Megjelenés: 168 oldal
    Megjelenés: 2015. augusztus 31.
  • Fájlnév: Hány éves a kapitány?.pdf, Hány éves a kapitány?.epub, Hány éves a kapitány?.mobi, Hány éves a kapitány?.txt, Hány éves a kapitány?.docx, Hány éves a kapitány?.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Hány éves a kapitány? könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Hány éves a kapitány? könyvet Róka Sándor írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Hány éves a kapitány? könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Hány éves a kapitány?. A Hány éves a kapitány? könyv megjelenésének dátuma 168 oldal

Megjelenés: 2015. augusztus 31.. A Hány éves a kapitány? könyvben Matematika iskolásoknak található.

A könyv letölthető a Hány éves a kapitány? kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Hány éves a kapitány? könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Róka Sándor – Hány éves a kapitány?.pdf, Róka Sándor – Hány éves a kapitány?.epub, Róka Sándor – Hány éves a kapitány?.mobi. Róka Sándor Hány éves a kapitány? felülvizsgálat. Hány éves a kapitány? könyv Róka Sándor – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Róka Sándor Hány éves a kapitány? könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Hány éves a kapitány? is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Hány éves a kapitány? Róka Sándor könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Hány éves a kapitány?, Hány éves a kapitány? fb2, download Hány éves a kapitány? PDF, download Hány éves a kapitány? MOBI, ingyenes letöltések Hány éves a kapitány? IPhone, online Hány éves a kapitány? pdf, ingyenes Hány éves a kapitány? DJVU, ingyenes letöltések Hány éves a kapitány? txt, letöltések Hány éves a kapitány? rtf, online Hány éves a kapitány? FB2 , ebook Hány éves a kapitány? letöltések txt, ingyenes Hány éves a kapitány? letöltések, ebook Hány éves a kapitány? download MOBI, letöltések Hány éves a kapitány? IPad, olvas Hány éves a kapitány? MOBI, olvas Hány éves a kapitány? docx, ingyenes Hány éves a kapitány? awz, download ebook Hány éves a kapitány? iPad, ingyenes Hány éves a kapitány? DJVU, download Hány éves a kapitány? ingyenes, ingyenes letöltések Hány éves a kapitány?, olvas Hány éves a kapitány? txt, Hány éves a kapitány? letöltések DJVU, Hány éves a kapitány? letöltések ingyenes, Hány éves a kapitány? letöltések pdf ingyenes, Hány éves a kapitány? pdf letöltések ingyenes, letöltések eHány éves a kapitány? pdf ingyenes, Hány éves a kapitány? letöltések epub ingyenes, Hány éves a kapitány? ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply