Halálos ősz

By | 2019-12-04

Anders de la Motte - Halálos ősz

Leírás könyv Halálos ősz

1990 nyarának végén öt gyerekkori barát gyűlik össze egy dél-svédországi bányatónál, egy kisváros közelében. A sikeres érettségit akarják megünnepelni, ám egy váratlan esemény hatására felszínre törnek a köztük feszülő ellentétek, és az este tragédiába fordul. Másnap hajnalra már csak négyen maradnak – az ötödik barátjuk testére a tó sötét vizén lebegve találnak rá. Vajon szerencsétlen baleset történt? Vagy esetleg valaki a fiú halálát akarta?
Ez esetben miért zárja le a rendőrség olyan hirtelen az ügyet?

Úgy tűnik, a kérdések örökre megválaszolatlanul maradnak, huszonhét év múlva azonban új rendőrfőnök érkezik a kisvárosba, egyenesen a stockholmi gyilkossági ügyosztályról. Anna Vesper épp a tragikusan elhunyt fiú szülei házát veszi bérbe, így léptennyomon találkozik a fiú haláláról szóló pletykákkal. Ahogy egyre több ellentmondásra bukkan, Anna szinte az ügy megszállottjává válik, és újraindítja a nyomozást. Azt azonban nem sejti, hogy ezzel nemcsak a karrierjét, hanem a saját maga és a lánya, Agnes életét is veszélybe sodorja. Egyesek ugyanis bármit megtennének azért, hogy ne derüljön ki az igazság…


Bízol benne? Nem kellene… – Három friss krimi.
Van valami, ami közös T. M. Logan, Anders de la Motte és Peter Swanson most megjelent új könyvében. Amellett, hogy mindegyik könyv középpontjában egy hazugság, vagy hazugságok állnak, mindhárom történet a családdal, a családon belüli problémákkal foglalkozik. A megcsalásra, a hazugságokra és a sötét titkokra egy napon fény derül, az a kérdés csupán, hogy nem túl későn-e.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Anders de la Motte tarol.
Újabb lebilincselő krimi.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Halálos ősz pdf

Halálos ősz.pdf

Anders de la Motte Halálos ősz könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Halálos ősz Anders de la Motte pdf formátumban. A Halálos ősz könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálos ősz könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálos ősz epub

Halálos ősz.epub

Anders de la Motte Halálos ősz könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Halálos ősz Anders de la Motte epub formátumban. A Halálos ősz könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálos ősz könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálos ősz mobi

Halálos ősz.mobi

Anders de la Motte Halálos ősz könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Halálos ősz Anders de la Motte mobi formátumban. A Halálos ősz könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálos ősz könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálos ősz txt

Halálos ősz.txt

Anders de la Motte Halálos ősz könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Halálos ősz Anders de la Motte txt formátumban. A Halálos ősz könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálos ősz könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálos ősz docx

Halálos ősz.docx

Anders de la Motte Halálos ősz könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Halálos ősz Anders de la Motte docx formátumban. A Halálos ősz könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálos ősz könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálos ősz fb2

Halálos ősz.fb2

Anders de la Motte Halálos ősz könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Halálos ősz Anders de la Motte fb2 formátumban. A Halálos ősz könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálos ősz könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Halálos ősz könyv ingyen

Halálos ősz online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Halálos ősz ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Halálos ősz

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Halálos ősz és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Halálos ősz ingyenes

A könyv részletei Halálos ősz

  • A könyv eredeti címe: Halálos ősz
  • A könyv szerzője: Anders de la Motte
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Anders de la Motte
  • Oldalszám: 448 oldal
  • Megjelenés: 2018. augusztus 08.
  • Fájlnév: Halálos ősz.pdf, Halálos ősz.epub, Halálos ősz.mobi, Halálos ősz.txt, Halálos ősz.docx, Halálos ősz.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Halálos ősz könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Halálos ősz könyvet Anders de la Motte írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Halálos ősz könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Halálos ősz. A Halálos ősz könyv megjelenésének dátuma 2018. augusztus 08.. A Halálos ősz könyvben 448 oldal található.

A könyv letölthető a Halálos ősz kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Halálos ősz könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Anders de la Motte – Halálos ősz.pdf, Anders de la Motte – Halálos ősz.epub, Anders de la Motte – Halálos ősz.mobi. Anders de la Motte Halálos ősz felülvizsgálat. Halálos ősz könyv Anders de la Motte – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Anders de la Motte Halálos ősz könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Halálos ősz is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Halálos ősz Anders de la Motte könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Halálos ősz, Halálos ősz fb2, download Halálos ősz PDF, download Halálos ősz MOBI, ingyenes letöltések Halálos ősz IPhone, online Halálos ősz pdf, ingyenes Halálos ősz DJVU, ingyenes letöltések Halálos ősz txt, letöltések Halálos ősz rtf, online Halálos ősz FB2 , ebook Halálos ősz letöltések txt, ingyenes Halálos ősz letöltések, ebook Halálos ősz download MOBI, letöltések Halálos ősz IPad, olvas Halálos ősz MOBI, olvas Halálos ősz docx, ingyenes Halálos ősz awz, download ebook Halálos ősz iPad, ingyenes Halálos ősz DJVU, download Halálos ősz ingyenes, ingyenes letöltések Halálos ősz, olvas Halálos ősz txt, Halálos ősz letöltések DJVU, Halálos ősz letöltések ingyenes, Halálos ősz letöltések pdf ingyenes, Halálos ősz pdf letöltések ingyenes, letöltések eHalálos ősz pdf ingyenes, Halálos ősz letöltések epub ingyenes, Halálos ősz ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply