Halálmadarak

By | 2019-12-24

Chuck Wendig - Halálmadarak

Leírás könyv Halálmadarak

Miriam Black tudja, hogyan fognak meghalni.

Csak azt nem tudja, ki öli meg őket.

Egyszerűen nem mennek jól a dolgok: Miriam és Louis kapcsolata ugyanúgy ki van téve a nő hangulatváltozásainak, mint minden más az életében. Miriam igyekszik. Tényleg. De ez az egész "letelepedés-dolog" egyszerűen nem neki való.

Próbálja kordában tartani médiumi képességét – azt, hogy egy puszta érintéstől is látja, mikor és hogyan fog valaki meghalni – de még ez is rossz érzéssel tölti el. Mintha egy tornádót akarna bezárni egy apró palackba. Csak idő kérdése, mikor fog kitörni a mindent elsöprő vihar.

Amikor egy ártatlan megbízás egy lányiskolába szólítja, véletlenül egy kegyetlen, jövőbeli sorozatgyilkos nyomára bukkan. Már nem csak rengeteg lány élete múlik rajta: a vadászból is hamar préda lesz.


Szeretnéd tudni a halál időpontját?
Vajon milyen lenne, ha csupán egy érintéssel megtudhatnánk, mikor és hogyan halnak meg körülöttünk az emberek? Megpróbálnánk megakadályozni? És ha nem menne? Együtt lehet élni ezzel az adománnyal, vagy nevezzük inkább átoknak? Ezzel a gondolattal játszik el Chuck Wendig Vészmadarak című horror-thriller regényében.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"


A Vészmadarak folytatásáról
Ha mindenki választhatna egy különleges képességet, valószínűleg az emberek többsége nem arra szavazna, hogy egyetlen érintéssel megtudhassa, hogyan fognak meghalni a körülötte élők. Legtöbbünk valójában a saját halálával sem szeretne tisztában lenni. Miriam Blacket azonban folyamatosan halálos látomások gyötrik, amikor hozzáér valakihez. Chuck Wendig Miriam Black-sorozatának első részéről, a Vészmadarakról már írtam nektek korábban, most a második köteten a sor, amely a Halálmadarak címet kapta.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"

Letöltés könyvet Halálmadarak pdf

Halálmadarak.pdf

Chuck Wendig Halálmadarak könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Halálmadarak Chuck Wendig pdf formátumban. A Halálmadarak könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálmadarak könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálmadarak epub

Halálmadarak.epub

Chuck Wendig Halálmadarak könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Halálmadarak Chuck Wendig epub formátumban. A Halálmadarak könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálmadarak könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálmadarak mobi

Halálmadarak.mobi

Chuck Wendig Halálmadarak könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Halálmadarak Chuck Wendig mobi formátumban. A Halálmadarak könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálmadarak könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálmadarak txt

Halálmadarak.txt

Chuck Wendig Halálmadarak könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Halálmadarak Chuck Wendig txt formátumban. A Halálmadarak könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálmadarak könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálmadarak docx

Halálmadarak.docx

Chuck Wendig Halálmadarak könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Halálmadarak Chuck Wendig docx formátumban. A Halálmadarak könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálmadarak könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Halálmadarak fb2

Halálmadarak.fb2

Chuck Wendig Halálmadarak könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Halálmadarak Chuck Wendig fb2 formátumban. A Halálmadarak könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Halálmadarak könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Halálmadarak könyv ingyen

Halálmadarak online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Halálmadarak ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Halálmadarak

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Halálmadarak és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Halálmadarak ingyenes

A könyv részletei Halálmadarak

  • A könyv eredeti címe: Halálmadarak
  • A könyv szerzője: Chuck Wendig
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Chuck Wendig
  • Oldalszám: Miriam Black
  • Megjelenés: 324 oldal
    Megjelenés: 2017. május 03.
  • Fájlnév: Halálmadarak.pdf, Halálmadarak.epub, Halálmadarak.mobi, Halálmadarak.txt, Halálmadarak.docx, Halálmadarak.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Halálmadarak könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Halálmadarak könyvet Chuck Wendig írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Halálmadarak könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Halálmadarak. A Halálmadarak könyv megjelenésének dátuma 324 oldal

Megjelenés: 2017. május 03.. A Halálmadarak könyvben Miriam Black található.

A könyv letölthető a Halálmadarak kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Halálmadarak könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Chuck Wendig – Halálmadarak.pdf, Chuck Wendig – Halálmadarak.epub, Chuck Wendig – Halálmadarak.mobi. Chuck Wendig Halálmadarak felülvizsgálat. Halálmadarak könyv Chuck Wendig – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Chuck Wendig Halálmadarak könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Halálmadarak is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Halálmadarak Chuck Wendig könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Halálmadarak, Halálmadarak fb2, download Halálmadarak PDF, download Halálmadarak MOBI, ingyenes letöltések Halálmadarak IPhone, online Halálmadarak pdf, ingyenes Halálmadarak DJVU, ingyenes letöltések Halálmadarak txt, letöltések Halálmadarak rtf, online Halálmadarak FB2 , ebook Halálmadarak letöltések txt, ingyenes Halálmadarak letöltések, ebook Halálmadarak download MOBI, letöltések Halálmadarak IPad, olvas Halálmadarak MOBI, olvas Halálmadarak docx, ingyenes Halálmadarak awz, download ebook Halálmadarak iPad, ingyenes Halálmadarak DJVU, download Halálmadarak ingyenes, ingyenes letöltések Halálmadarak, olvas Halálmadarak txt, Halálmadarak letöltések DJVU, Halálmadarak letöltések ingyenes, Halálmadarak letöltések pdf ingyenes, Halálmadarak pdf letöltések ingyenes, letöltések eHalálmadarak pdf ingyenes, Halálmadarak letöltések epub ingyenes, Halálmadarak ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply