Gyöngynővér

By | 2019-11-21

Lucinda Riley - Gyöngynővér

Leírás könyv Gyöngynővér

Celaeno D’Apliese, azaz CeCe az egyik testvérétől értesül a nevelőapja haláláról. A nővéreivel a Genfi-tó partján magasodó, gyermekkori otthonukban gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek szeretett apjukról, és meghallgassák a végrendeletét. A különc milliárdos, Pa Salt mindnyájuknak egy különleges tárgyat meg egy levelet hagyott örökül, és ennek segítségével, ha a lányok úgy döntenek, közelebb kerülhetnek a valódi gyökereikhez. Az örökké nyugtalan CeCe számára az útkeresés fájdalmas tapasztalással indul. Azzal, hogy a nővére, Csillag követte az apjuk által hátrahagyott nyomot, és megtalálta az új családját, a kettejük közti szoros kötelék mintha semmivé foszlana – és ezzel együtt olybá tűnik, hogy az ő lényének egy része is odaveszik. Csak egy fekete-fehér fényképbe és egy névbe tud kapaszkodni, amikor hosszú útra indul, hogy előbb Thaiföldre érve egy titokzatos idegennel ismerkedjen meg, majd Ausztrália festői, mégis nemegyszer kietlen vidékein megtapasztalja mindazt, amire ez idáig olyannyira vágyott: a valakihez, a valamihez tartozás érzését. Meglehet, hogy az örök utazó végül otthonra lel a vörös föld országában? Lucinda Riley sorozatának negyedik kötetében egy évtizedeken és megannyi helyszínen átívelő nyomozás történetét meséli el. A letehetetlen családregény e kötetbeli főszereplője nemcsak a származásával kapcsolatos kérdésekre találja meg a választ, hanem kénytelen lesz azt is belátni: ahhoz, hogy teljes értékű életet élhessen, és rájöhessen, ki is ő valójában, szembe kell néznie a félelmeivel. Az önmagára találás útja pedig nem egy meglepő fordulatot tartogat számára.

Letöltés könyvet Gyöngynővér pdf

Gyöngynővér.pdf

Lucinda Riley Gyöngynővér könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Gyöngynővér Lucinda Riley pdf formátumban. A Gyöngynővér könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Gyöngynővér könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Gyöngynővér epub

Gyöngynővér.epub

Lucinda Riley Gyöngynővér könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Gyöngynővér Lucinda Riley epub formátumban. A Gyöngynővér könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Gyöngynővér könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Gyöngynővér mobi

Gyöngynővér.mobi

Lucinda Riley Gyöngynővér könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Gyöngynővér Lucinda Riley mobi formátumban. A Gyöngynővér könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Gyöngynővér könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Gyöngynővér txt

Gyöngynővér.txt

Lucinda Riley Gyöngynővér könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Gyöngynővér Lucinda Riley txt formátumban. A Gyöngynővér könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Gyöngynővér könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Gyöngynővér docx

Gyöngynővér.docx

Lucinda Riley Gyöngynővér könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Gyöngynővér Lucinda Riley docx formátumban. A Gyöngynővér könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Gyöngynővér könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Gyöngynővér fb2

Gyöngynővér.fb2

Lucinda Riley Gyöngynővér könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Gyöngynővér Lucinda Riley fb2 formátumban. A Gyöngynővér könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Gyöngynővér könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Gyöngynővér könyv ingyen

Gyöngynővér online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Gyöngynővér ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Gyöngynővér

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Gyöngynővér és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Gyöngynővér ingyenes

A könyv részletei Gyöngynővér

  • A könyv eredeti címe: Gyöngynővér
  • A könyv szerzője: Lucinda Riley
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Lucinda Riley
  • Oldalszám: A hét nővér
  • Megjelenés: 2018. március 29.
  • Fájlnév: Gyöngynővér.pdf, Gyöngynővér.epub, Gyöngynővér.mobi, Gyöngynővér.txt, Gyöngynővér.docx, Gyöngynővér.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Gyöngynővér könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Gyöngynővér könyvet Lucinda Riley írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Gyöngynővér könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Gyöngynővér. A Gyöngynővér könyv megjelenésének dátuma 2018. március 29.. A Gyöngynővér könyvben A hét nővér található.

A könyv letölthető a Gyöngynővér kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Gyöngynővér könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Lucinda Riley – Gyöngynővér.pdf, Lucinda Riley – Gyöngynővér.epub, Lucinda Riley – Gyöngynővér.mobi. Lucinda Riley Gyöngynővér felülvizsgálat. Gyöngynővér könyv Lucinda Riley – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Lucinda Riley Gyöngynővér könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Gyöngynővér is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Gyöngynővér Lucinda Riley könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Gyöngynővér, Gyöngynővér fb2, download Gyöngynővér PDF, download Gyöngynővér MOBI, ingyenes letöltések Gyöngynővér IPhone, online Gyöngynővér pdf, ingyenes Gyöngynővér DJVU, ingyenes letöltések Gyöngynővér txt, letöltések Gyöngynővér rtf, online Gyöngynővér FB2 , ebook Gyöngynővér letöltések txt, ingyenes Gyöngynővér letöltések, ebook Gyöngynővér download MOBI, letöltések Gyöngynővér IPad, olvas Gyöngynővér MOBI, olvas Gyöngynővér docx, ingyenes Gyöngynővér awz, download ebook Gyöngynővér iPad, ingyenes Gyöngynővér DJVU, download Gyöngynővér ingyenes, ingyenes letöltések Gyöngynővér, olvas Gyöngynővér txt, Gyöngynővér letöltések DJVU, Gyöngynővér letöltések ingyenes, Gyöngynővér letöltések pdf ingyenes, Gyöngynővér pdf letöltések ingyenes, letöltések eGyöngynővér pdf ingyenes, Gyöngynővér letöltések epub ingyenes, Gyöngynővér ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply