Gyógyítás fény- és színterápiával

By | 2019-12-11

DEÁK SÁNDOR DR. - GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL

Leírás könyv GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL

A szerző saját tapasztalatán alapuló terápiás útmutatást ad a Polarizált fényű lámpa gyakorlati használatához: ismerteti a gyakori betegségekben a Polarizált fényű lámpakezelés általa használt kezelési idejét és módját. A szerző nyomatékosan kiemeli a kezelés előtti diagnózis fontosságát, és a kezelőorvossal történő konzultáció szükségességét.

1947. szeptember 11-én születtem Szegeden. Iskoláimat Szegeden végeztem.
Orvosi pályámat 1972-ben az Orosháza Kórház Belosztályán kezdtem, ahol 1977től már belgyógyász szakorvosként dolgoztam. 1979-től Szarvasra kerültem, ahol a – mai napig élek három családommal és feleségemmel.
Közben három évig Orosházán pathológusként dolgoztam.1991-től jelenleg is vállalkozó belgyógyászként dolgozom. 10 éve ismerkedtem meg a természetgyógyászat bizonyos területeivel, melyet a napi munkám során a gyógyításban hasznosítom.
A fény a földi élet nélkülözhetetlen eleme. Fény nélkül nincs élet. Testünket alkotó mintegy 60-80 milliárd sejt mindegyike a napfény energiáját használja fel a másodpercenként lezajló számtalan biológia-, vegyi folyamatokban, a bioszintézisben, a sejtek normál működésének fenntartásában, a reprodukcióban egyaránt.
Mindezek ellenére a látható fénytartománnyal való gyógyítást csak 1991 óta alkalmazzuk Fenyő Márta feltaláló jóvoltából (Evotyte lámpa), melynek jelenlegi, módosított változata a Polarizált fényű lámpa…

Letöltés könyvet GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL pdf

GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.pdf

DEÁK SÁNDOR DR. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DEÁK SÁNDOR DR. pdf formátumban. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL epub

GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.epub

DEÁK SÁNDOR DR. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DEÁK SÁNDOR DR. epub formátumban. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL mobi

GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.mobi

DEÁK SÁNDOR DR. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DEÁK SÁNDOR DR. mobi formátumban. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL txt

GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.txt

DEÁK SÁNDOR DR. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DEÁK SÁNDOR DR. txt formátumban. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL docx

GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.docx

DEÁK SÁNDOR DR. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DEÁK SÁNDOR DR. docx formátumban. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL fb2

GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.fb2

DEÁK SÁNDOR DR. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DEÁK SÁNDOR DR. fb2 formátumban. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv ingyen

GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL ingyenes

A könyv részletei GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL

  • A könyv eredeti címe: GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL
  • A könyv szerzője: DEÁK SÁNDOR DR.
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: DEÁK SÁNDOR DR.
  • Oldalszám: 157 oldal
  • Megjelenés: 2002. január 01.
  • Fájlnév: GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.pdf, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.epub, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.mobi, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.txt, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.docx, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.fb2
  • Feltételek: ingyen

A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyvet DEÁK SÁNDOR DR. írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv megjelenésének dátuma 2002. január 01.. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyvben 157 oldal található.

A könyv letölthető a GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: DEÁK SÁNDOR DR. – GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.pdf, DEÁK SÁNDOR DR. – GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.epub, DEÁK SÁNDOR DR. – GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL.mobi. DEÁK SÁNDOR DR. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL felülvizsgálat. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyv DEÁK SÁNDOR DR. – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. DEÁK SÁNDOR DR. GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DEÁK SÁNDOR DR. könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL fb2, download GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL PDF, download GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL MOBI, ingyenes letöltések GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL IPhone, online GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL pdf, ingyenes GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DJVU, ingyenes letöltések GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL txt, letöltések GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL rtf, online GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL FB2 , ebook GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL letöltések txt, ingyenes GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL letöltések, ebook GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL download MOBI, letöltések GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL IPad, olvas GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL MOBI, olvas GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL docx, ingyenes GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL awz, download ebook GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL iPad, ingyenes GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL DJVU, download GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL ingyenes, ingyenes letöltések GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL, olvas GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL txt, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL letöltések DJVU, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL letöltések ingyenes, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL letöltések pdf ingyenes, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL pdf letöltések ingyenes, letöltések eGYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL pdf ingyenes, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL letöltések epub ingyenes, GYÓGYÍTÁS FÉNY- ÉS SZÍNTERÁPIÁVAL ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply