Guvat és gazella – maddaddam-trilógia 1.

By | 2019-11-08

Margaret Atwood - Guvat és Gazella - MaddAddam-trilógia 1.

Leírás könyv Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1.

Az üszkös romokkal borított, mégis furcsán paradicsomi, posztapokaliptikus tájban gyönyörű, tea-, krém- és mézszín emberek élik egyszerű mindennapjaikat: bogyókat, gyökereket gyűjtenek, bujkálnak a mutáns vadállatok elől, dorombolva gyógyítják egymást, nevelik gyermekeiket. Nem ismerik sem a szerelmet, sem a háborút, nincs bennük birtoklási vágy. Ők a guvatkák. Ez a génmódosított faj túlélte az emberiséget kipusztító járványt. Csupán egyetlen ember él velük: a rejtélyes Hóember, akit vallásos rajongással vesznek körül.
Hóember végtelen magányában emlékeibe menekül, így ismerjük meg a tehetős Kampuszokra és a nyomortól, bűnözéstől és betegségektől sújtott plebsztelepekre szakadt világ történetét, ahol mindenki sorsa az elvtelen Vállalatok és a központi biztonsági szolgálat embereinek kezében van. Kirajzolódik előttünk Hóember gyermekkori barátja, a zseniális géntechnológus, Guvat sorsa, aki arról álmodott, hogy létrehozza az embernél tökéletesebb fajt. Bármi áron.
Margaret Atwood egyik legnagyobb szabású disztópiája a MaddAddam-trilógia. A Guvat és Gazella, valamint Az Özönvíz éve javított kiadásban jelenik meg a Jelenkor Kiadó gondozásában, a befejező kötet, a MaddAddam pedig most először olvasható magyarul.
"Mivel csakis a kék bőr és az általa kibocsátott feromonok stimulálják a hímeket, már nem létezik viszonzatlan szerelem, elfojtott nemi vágy; nem vetül árnyék vágy és tett közé. Hímvesszőjük világoskék színűvé válik, hogy harmonizáljon a nők kék hasával, és egyfajta kékfarok-táncot lejtenek, a merevedett hímtagok hullámoznak, mégpedig az éneklés és a lábak mozgásának ritmusában: Guvat az ötletet egy olyan rákfajtól vette, amelyik színes ollójának lengetésével kommunikál fajtársaival. A nő a felajánlott virágok közül kiválaszt négyet, ettől a sikertelen jelöltek szexuális vágya azonnal elmúlik, mindennemű neheztelés nélkül. Aztán, amikor a nő hasa a lehető legmélyebb kék színűvé válik, a nőstény és kvartettje elvonul egy félreeső helyre, és addig párzanak, amíg a nő teherbe nem esik, amikor is a kék szín elhalványul. Ennyi.
Nincs már olyan, hogy >>A nem igent jelent.

Letöltés könyvet Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. pdf

Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..pdf

Margaret Atwood Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. Margaret Atwood pdf formátumban. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. epub

Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..epub

Margaret Atwood Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. Margaret Atwood epub formátumban. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. mobi

Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..mobi

Margaret Atwood Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. Margaret Atwood mobi formátumban. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. txt

Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..txt

Margaret Atwood Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. Margaret Atwood txt formátumban. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. docx

Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..docx

Margaret Atwood Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. Margaret Atwood docx formátumban. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. fb2

Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..fb2

Margaret Atwood Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. Margaret Atwood fb2 formátumban. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv ingyen

Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1.

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. ingyenes

A könyv részletei Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1.

  • A könyv eredeti címe: Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1.
  • A könyv szerzője: Margaret Atwood
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Margaret Atwood
  • Oldalszám: 528 oldal
  • Megjelenés: 2019. április 12.
  • Fájlnév: Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..pdf, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..epub, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..mobi, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..txt, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..docx, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..fb2
  • Feltételek: ingyen

A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyvet Margaret Atwood írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1.. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv megjelenésének dátuma 2019. április 12.. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyvben 528 oldal található.

A könyv letölthető a Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Margaret Atwood – Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..pdf, Margaret Atwood – Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..epub, Margaret Atwood – Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1..mobi. Margaret Atwood Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. felülvizsgálat. Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyv Margaret Atwood – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Margaret Atwood Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. Margaret Atwood könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1., Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. fb2, download Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. PDF, download Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. MOBI, ingyenes letöltések Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. IPhone, online Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. pdf, ingyenes Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. DJVU, ingyenes letöltések Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. txt, letöltések Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. rtf, online Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. FB2 , ebook Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. letöltések txt, ingyenes Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. letöltések, ebook Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. download MOBI, letöltések Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. IPad, olvas Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. MOBI, olvas Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. docx, ingyenes Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. awz, download ebook Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. iPad, ingyenes Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. DJVU, download Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. ingyenes, ingyenes letöltések Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1., olvas Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. txt, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. letöltések DJVU, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. letöltések ingyenes, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. letöltések pdf ingyenes, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. pdf letöltések ingyenes, letöltések eGuvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. pdf ingyenes, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. letöltések epub ingyenes, Guvat és Gazella – MaddAddam-trilógia 1. ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply