Fütyöl a bánya

By | 2019-11-25

Szarka Géza - Fütyöl a bánya

Leírás könyv Fütyöl a bánya

Szarka Géza (1897-1974) Bükön született. Vitéz, Eötvös-kollégista, bölcsészdoktor, gimnáziumigazgató, majd 1949-ben elbocsátják. A székesfehérvári Vörösmarty Társaság alapító elnöke. Most első alkalommal megjelenő regényét a hatvanas évek végén írta, de 1931-ben játszódik. Fő színhelye egy dunántúli szénbánya és a köré épült település. A főhős a soproni bányamérnöki főiskolán végzett fiatalember, a bánya jog szerinti örököse, aki tiszta szándékkal érkezik, de meg kell vívnia harcát a bányát és a bányászokat egyaránt kizsákmányoló menedzsmenttel. A gyöngéd szerelmi szálakkal is átszőtt regény cselekményének tetőpontja a bányaszerencsétlenség, majd a cselszövő bányaigazgató lelepleződése. Sodró lendületű, izgalmas és érzelmes olvasmány egy fölfedezésre méltó írótól.

Letöltés könyvet Fütyöl a bánya pdf

Fütyöl a bánya.pdf

Szarka Géza Fütyöl a bánya könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Fütyöl a bánya Szarka Géza pdf formátumban. A Fütyöl a bánya könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fütyöl a bánya könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fütyöl a bánya epub

Fütyöl a bánya.epub

Szarka Géza Fütyöl a bánya könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Fütyöl a bánya Szarka Géza epub formátumban. A Fütyöl a bánya könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fütyöl a bánya könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fütyöl a bánya mobi

Fütyöl a bánya.mobi

Szarka Géza Fütyöl a bánya könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Fütyöl a bánya Szarka Géza mobi formátumban. A Fütyöl a bánya könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fütyöl a bánya könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fütyöl a bánya txt

Fütyöl a bánya.txt

Szarka Géza Fütyöl a bánya könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Fütyöl a bánya Szarka Géza txt formátumban. A Fütyöl a bánya könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fütyöl a bánya könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fütyöl a bánya docx

Fütyöl a bánya.docx

Szarka Géza Fütyöl a bánya könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Fütyöl a bánya Szarka Géza docx formátumban. A Fütyöl a bánya könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fütyöl a bánya könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fütyöl a bánya fb2

Fütyöl a bánya.fb2

Szarka Géza Fütyöl a bánya könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Fütyöl a bánya Szarka Géza fb2 formátumban. A Fütyöl a bánya könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fütyöl a bánya könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Fütyöl a bánya könyv ingyen

Fütyöl a bánya online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Fütyöl a bánya ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Fütyöl a bánya

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Fütyöl a bánya és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Fütyöl a bánya ingyenes

A könyv részletei Fütyöl a bánya

  • A könyv eredeti címe: Fütyöl a bánya
  • A könyv szerzője: Szarka Géza
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Szarka Géza
  • Oldalszám: 208 oldal
  • Megjelenés: 2012. november 23.
  • Fájlnév: Fütyöl a bánya.pdf, Fütyöl a bánya.epub, Fütyöl a bánya.mobi, Fütyöl a bánya.txt, Fütyöl a bánya.docx, Fütyöl a bánya.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Fütyöl a bánya könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Fütyöl a bánya könyvet Szarka Géza írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Fütyöl a bánya könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Fütyöl a bánya. A Fütyöl a bánya könyv megjelenésének dátuma 2012. november 23.. A Fütyöl a bánya könyvben 208 oldal található.

A könyv letölthető a Fütyöl a bánya kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Fütyöl a bánya könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Szarka Géza – Fütyöl a bánya.pdf, Szarka Géza – Fütyöl a bánya.epub, Szarka Géza – Fütyöl a bánya.mobi. Szarka Géza Fütyöl a bánya felülvizsgálat. Fütyöl a bánya könyv Szarka Géza – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Szarka Géza Fütyöl a bánya könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Fütyöl a bánya is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Fütyöl a bánya Szarka Géza könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Fütyöl a bánya, Fütyöl a bánya fb2, download Fütyöl a bánya PDF, download Fütyöl a bánya MOBI, ingyenes letöltések Fütyöl a bánya IPhone, online Fütyöl a bánya pdf, ingyenes Fütyöl a bánya DJVU, ingyenes letöltések Fütyöl a bánya txt, letöltések Fütyöl a bánya rtf, online Fütyöl a bánya FB2 , ebook Fütyöl a bánya letöltések txt, ingyenes Fütyöl a bánya letöltések, ebook Fütyöl a bánya download MOBI, letöltések Fütyöl a bánya IPad, olvas Fütyöl a bánya MOBI, olvas Fütyöl a bánya docx, ingyenes Fütyöl a bánya awz, download ebook Fütyöl a bánya iPad, ingyenes Fütyöl a bánya DJVU, download Fütyöl a bánya ingyenes, ingyenes letöltések Fütyöl a bánya, olvas Fütyöl a bánya txt, Fütyöl a bánya letöltések DJVU, Fütyöl a bánya letöltések ingyenes, Fütyöl a bánya letöltések pdf ingyenes, Fütyöl a bánya pdf letöltések ingyenes, letöltések eFütyöl a bánya pdf ingyenes, Fütyöl a bánya letöltések epub ingyenes, Fütyöl a bánya ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply