Forradalmár

By | 2019-11-26

TARJÁNYI PÉTER - DOSEK RITA - Forradalmár

Leírás könyv Forradalmár

Gróf Eszterházy Richárd, az Osztrák-Magyar Monarchia egyik legagyafúrtabb kémje különösen fontos megbízást kap: le kell lepleznie az áruló ezredest, aki fontos hadititkokat adott el a birodalom legveszedelmesebb ellenségének. A bűnügy felderítésébe egy budapesti nyomozót is bevonnak: Ritter Istvánra egyedi módszerei miatt figyelt fel a császári titkosszolgálat. A különös páros versenyfutásba kezd az idővel: az újabb és újabb nyomokat követve megpróbálják megakadályozni a világtörténelem egyik legtragikusabb eseményét. Közben mindketten kénytelenek megtanulni, hogy még a legmagasztosabb elvek sem számítanak, ha egy nemzet jövője a tét… Tarjányi Péter és Dosek Rita új könyvében a XX. század egyik legsúlyosabb következményekkel járó kémjátszmájáról rántja le a leplet. Megváltoztathatja egy eltévedt postai levél az egész világ sorsát? Mennyire védtelen a nemzet, ha csak egyetlen polgára is elárulja? Hogyan formálta át két magyar a történelem menetét? – És most mi lesz? – kérdezte Ritter, kissé tartva a választól. Eszterházy szemei a semmibe révedtek. A korábbi tűz elkeseredett közönnyé változott. – Az a császár hangulatától függ – sóhajtotta. – Ha felelősen dönt, levadásszuk ezt a szervezetet, az összes résztvevőt beleértve. Ha személyes sértésnek veszi a történteket, akkor Isten óvja Európát! – Úgy érti, háborút robbant ki? – Pontosan úgy értem – válaszolta Eszterházy. – Hadat üzen Szerbiának? – próbált következtetni Ritter. – Ez csak az első lépés. Ha Szerbiát megtámadjuk, Oroszország hadat üzen a Monarchiának. Ha a Monarchia hadba lép, Németország hadat üzen Oroszországnak. Ezt nem hagyhatja szó nélkül Franciaország és Nagy-Britannia sem, hiszen mindenkinek vannak érdekeltségei a térségben… Ez egy borzalmas háború lesz. A legkegyetlenebb fegyverekkel. Olyan, amilyet még nem látott a világ.

Letöltés könyvet Forradalmár pdf

Forradalmár.pdf

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Forradalmár könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Forradalmár TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA pdf formátumban. A Forradalmár könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Forradalmár könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Forradalmár epub

Forradalmár.epub

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Forradalmár könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Forradalmár TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA epub formátumban. A Forradalmár könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Forradalmár könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Forradalmár mobi

Forradalmár.mobi

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Forradalmár könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Forradalmár TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA mobi formátumban. A Forradalmár könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Forradalmár könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Forradalmár txt

Forradalmár.txt

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Forradalmár könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Forradalmár TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA txt formátumban. A Forradalmár könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Forradalmár könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Forradalmár docx

Forradalmár.docx

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Forradalmár könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Forradalmár TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA docx formátumban. A Forradalmár könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Forradalmár könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Forradalmár fb2

Forradalmár.fb2

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Forradalmár könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Forradalmár TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA fb2 formátumban. A Forradalmár könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Forradalmár könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Forradalmár könyv ingyen

Forradalmár online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Forradalmár ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Forradalmár

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Forradalmár és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Forradalmár ingyenes

A könyv részletei Forradalmár

  • A könyv eredeti címe: Forradalmár
  • A könyv szerzője: TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA
  • Oldalszám: 416 oldal
  • Megjelenés: 2014. szeptember 30.
  • Fájlnév: Forradalmár.pdf, Forradalmár.epub, Forradalmár.mobi, Forradalmár.txt, Forradalmár.docx, Forradalmár.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Forradalmár könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Forradalmár könyvet TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Forradalmár könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Forradalmár. A Forradalmár könyv megjelenésének dátuma 2014. szeptember 30.. A Forradalmár könyvben 416 oldal található.

A könyv letölthető a Forradalmár kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Forradalmár könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA – Forradalmár.pdf, TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA – Forradalmár.epub, TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA – Forradalmár.mobi. TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Forradalmár felülvizsgálat. Forradalmár könyv TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Forradalmár könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Forradalmár is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Forradalmár TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Forradalmár, Forradalmár fb2, download Forradalmár PDF, download Forradalmár MOBI, ingyenes letöltések Forradalmár IPhone, online Forradalmár pdf, ingyenes Forradalmár DJVU, ingyenes letöltések Forradalmár txt, letöltések Forradalmár rtf, online Forradalmár FB2 , ebook Forradalmár letöltések txt, ingyenes Forradalmár letöltések, ebook Forradalmár download MOBI, letöltések Forradalmár IPad, olvas Forradalmár MOBI, olvas Forradalmár docx, ingyenes Forradalmár awz, download ebook Forradalmár iPad, ingyenes Forradalmár DJVU, download Forradalmár ingyenes, ingyenes letöltések Forradalmár, olvas Forradalmár txt, Forradalmár letöltések DJVU, Forradalmár letöltések ingyenes, Forradalmár letöltések pdf ingyenes, Forradalmár pdf letöltések ingyenes, letöltések eForradalmár pdf ingyenes, Forradalmár letöltések epub ingyenes, Forradalmár ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply