Félelem – trump a fehér házban

By | 2019-11-26

Bob Woodward - Félelem - Trump a Fehér Házban

Leírás könyv Félelem – Trump a Fehér Házban

BENNFENTES TÖRTÉNET AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKÉRŐL, AHOGYAN CSAKIS BOB WOODWARD TUDTA MEGÍRNI

Bob Woodward, aki leginkább a hivatalban lévő amerikai elnökökről írt könyveivel betonozta be a nevét szerzőként – Nixontól Obamáig nyolc államfő kormányzását mutatta be -, ezúttal a Donald Trump igazgatta Fehér Ház zűrzavaros életét tárja fel példátlan alapossággal, és leleplezi, hogyan hozza meg döntéseit az elnök fontos bel- és külpolitikai ügyekben.
Soha korábban nem jelent meg ilyen aprólékos portré hivatalban lévő elnökről úgy, hogy a szóban forgó vezető az első évét töltötte a pozícióban. Woodward könyve elsősorban az Ovális Irodában, az Air Force One fedélzetén és a Fehér Házban zajló parázs viták és döntéshozatali folyamatok bemutatására koncentrál.
A szerző belsős forrásokkal készített több száz órányi interjú, tárgyalások során rögzített feljegyzések, valamint személyes naplók, hivatalos akták és dokumentumok alapján írta meg a könyvét. Az egészen apró részleteket, hiteles párbeszédeket és adatokat felvonultató Félelem áttekinti az Egyesült Államok Észak-Koreával, Afganisztánnal, Iránnal, a Közel-Kelettel, a NATO-val, Kínával és Oroszországgal kapcsolatos külpolitikáját. Egyúttal feltárja Trump meghatározó belpolitikai lépéseit is, különös tekintettel a védővámokat illető vitáira, a bevándorlás és az adótörvények kérdéseire, a párizsi klímaegyezményből való kilépésre és a charlottesville-i rasszista erőszakhullámra.
Woodward azt is elsőként mutatja be részletesen, hogyan tárgyaltak Trump ügyvédjei Robert Muellerrel, az oroszok feltételezett választási beavatkozásával kapcsolatos vizsgálat különleges ügyészével, és miről esett szó a találkozókon. A Félelemből továbbá az is kiderül, Trump magas rangú beosztottjai hogyan tüntettek el az Ovális Irodában lévő íróasztaláról különböző dokumentumokat, hogy az elnök ne adhasson ki olyan utasításokat, amelyek kulcsfontosságú hírszerzési műveleteket veszélyeztethetnének.
"Nem más volt ez, mint hivatali államcsíny" – írja Woodward. "A világ legerősebb országának végrehajtó hatalma idegösszeomlást kapott."


Több mint 2 millió példányban kelt el Michelle Obama Így lettem című könyve.
Tizenöt nap alatt lett 2018 legnépszerűbb könyve Michelle Obama, Barack Obama, egykori amerikai elnök feleségének Így lettem című memoárja az USA-ban. A megjelenést követő első két hétben csak Észak-Amerikában több mint 2 millió példány kelt könyv, és hangoskönyv formátumban.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Félelem – Trump a Fehér Házban pdf

Félelem – Trump a Fehér Házban.pdf

Bob Woodward Félelem – Trump a Fehér Házban könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Félelem – Trump a Fehér Házban Bob Woodward pdf formátumban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Félelem – Trump a Fehér Házban könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Félelem – Trump a Fehér Házban epub

Félelem – Trump a Fehér Házban.epub

Bob Woodward Félelem – Trump a Fehér Házban könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Félelem – Trump a Fehér Házban Bob Woodward epub formátumban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Félelem – Trump a Fehér Házban könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Félelem – Trump a Fehér Házban mobi

Félelem – Trump a Fehér Házban.mobi

Bob Woodward Félelem – Trump a Fehér Házban könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Félelem – Trump a Fehér Házban Bob Woodward mobi formátumban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Félelem – Trump a Fehér Házban könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Félelem – Trump a Fehér Házban txt

Félelem – Trump a Fehér Házban.txt

Bob Woodward Félelem – Trump a Fehér Házban könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Félelem – Trump a Fehér Házban Bob Woodward txt formátumban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Félelem – Trump a Fehér Házban könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Félelem – Trump a Fehér Házban docx

Félelem – Trump a Fehér Házban.docx

Bob Woodward Félelem – Trump a Fehér Házban könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Félelem – Trump a Fehér Házban Bob Woodward docx formátumban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Félelem – Trump a Fehér Házban könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Félelem – Trump a Fehér Házban fb2

Félelem – Trump a Fehér Házban.fb2

Bob Woodward Félelem – Trump a Fehér Házban könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Félelem – Trump a Fehér Házban Bob Woodward fb2 formátumban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Félelem – Trump a Fehér Házban könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Félelem – Trump a Fehér Házban könyv ingyen

Félelem – Trump a Fehér Házban online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Félelem – Trump a Fehér Házban ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Félelem – Trump a Fehér Házban

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Félelem – Trump a Fehér Házban és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Félelem – Trump a Fehér Házban ingyenes

A könyv részletei Félelem – Trump a Fehér Házban

  • A könyv eredeti címe: Félelem – Trump a Fehér Házban
  • A könyv szerzője: Bob Woodward
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Bob Woodward
  • Oldalszám: 2018. november 24.
    Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Félelem – Trump a Fehér Házban.pdf, Félelem – Trump a Fehér Házban.epub, Félelem – Trump a Fehér Házban.mobi, Félelem – Trump a Fehér Házban.txt, Félelem – Trump a Fehér Házban.docx, Félelem – Trump a Fehér Házban.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Félelem – Trump a Fehér Házban könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyvet Bob Woodward írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Félelem – Trump a Fehér Házban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyv megjelenésének dátuma ERR. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyvben 2018. november 24.

Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás található.

A könyv letölthető a Félelem – Trump a Fehér Házban kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Félelem – Trump a Fehér Házban könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Bob Woodward – Félelem – Trump a Fehér Házban.pdf, Bob Woodward – Félelem – Trump a Fehér Házban.epub, Bob Woodward – Félelem – Trump a Fehér Házban.mobi. Bob Woodward Félelem – Trump a Fehér Házban felülvizsgálat. Félelem – Trump a Fehér Házban könyv Bob Woodward – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Bob Woodward Félelem – Trump a Fehér Házban könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Félelem – Trump a Fehér Házban is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Félelem – Trump a Fehér Házban Bob Woodward könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Félelem – Trump a Fehér Házban, Félelem – Trump a Fehér Házban fb2, download Félelem – Trump a Fehér Házban PDF, download Félelem – Trump a Fehér Házban MOBI, ingyenes letöltések Félelem – Trump a Fehér Házban IPhone, online Félelem – Trump a Fehér Házban pdf, ingyenes Félelem – Trump a Fehér Házban DJVU, ingyenes letöltések Félelem – Trump a Fehér Házban txt, letöltések Félelem – Trump a Fehér Házban rtf, online Félelem – Trump a Fehér Házban FB2 , ebook Félelem – Trump a Fehér Házban letöltések txt, ingyenes Félelem – Trump a Fehér Házban letöltések, ebook Félelem – Trump a Fehér Házban download MOBI, letöltések Félelem – Trump a Fehér Házban IPad, olvas Félelem – Trump a Fehér Házban MOBI, olvas Félelem – Trump a Fehér Házban docx, ingyenes Félelem – Trump a Fehér Házban awz, download ebook Félelem – Trump a Fehér Házban iPad, ingyenes Félelem – Trump a Fehér Házban DJVU, download Félelem – Trump a Fehér Házban ingyenes, ingyenes letöltések Félelem – Trump a Fehér Házban, olvas Félelem – Trump a Fehér Házban txt, Félelem – Trump a Fehér Házban letöltések DJVU, Félelem – Trump a Fehér Házban letöltések ingyenes, Félelem – Trump a Fehér Házban letöltések pdf ingyenes, Félelem – Trump a Fehér Házban pdf letöltések ingyenes, letöltések eFélelem – Trump a Fehér Házban pdf ingyenes, Félelem – Trump a Fehér Házban letöltések epub ingyenes, Félelem – Trump a Fehér Házban ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply