Fekete horizont

By | 2019-11-13

James Grippando - Fekete horizont

Leírás könyv Fekete horizont

Jack Swyteck épp a nászútját tölti a mesés Key Westen a feleségével, Andie-vel, amikor az amerikai és kubai partok között működő olajfúró torony felrobban. Mi lehetett a katasztrófa oka? Egy trópusi vihar vagy emberi kéz műve volt a robbanás? Megindulnak a találgatások, de úgy tűnik, egyre többen tussolnák el inkább az ügyet. És mintha már nemcsak az óceánra, a part mentén élőkre jelentene fenyegetést a tragédia, hanem azokra is, akik az okait firtatják. A fiatal párt elszólítja a munkája, Jack egy kubai özvegy nevében ad be kártérítési keresetet a katasztrófába odaveszett férje halála miatt, Andie pedig egy nemzetközi nyomozásba csöppen az FBI beépített ügynökeként. Az olaj pedig egyre csak közeledik az amerikai partokhoz, megállíthatatlanul, és mintha vele együtt egy ismeretlen, fenyegető erőnek sem jelentene akadályt a határ. Jacket elrabolják, az ügyfele fürdőszobatükrére vérrel azt a feliratot festik: Felejtsd el! James Grippando folytatja Jack Swyteck történetét, amely egyszerre ígér bepillantást a politika, a tárgyalótermek és az FBI világának színfala mögé, valamint izgalmas, fordulatos nyomozást Miami partjain, Kubában és a Bahamákon.

Letöltés könyvet Fekete horizont pdf

Fekete horizont.pdf

James Grippando Fekete horizont könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Fekete horizont James Grippando pdf formátumban. A Fekete horizont könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fekete horizont könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fekete horizont epub

Fekete horizont.epub

James Grippando Fekete horizont könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Fekete horizont James Grippando epub formátumban. A Fekete horizont könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fekete horizont könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fekete horizont mobi

Fekete horizont.mobi

James Grippando Fekete horizont könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Fekete horizont James Grippando mobi formátumban. A Fekete horizont könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fekete horizont könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fekete horizont txt

Fekete horizont.txt

James Grippando Fekete horizont könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Fekete horizont James Grippando txt formátumban. A Fekete horizont könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fekete horizont könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fekete horizont docx

Fekete horizont.docx

James Grippando Fekete horizont könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Fekete horizont James Grippando docx formátumban. A Fekete horizont könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fekete horizont könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Fekete horizont fb2

Fekete horizont.fb2

James Grippando Fekete horizont könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Fekete horizont James Grippando fb2 formátumban. A Fekete horizont könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Fekete horizont könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Fekete horizont könyv ingyen

Fekete horizont online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Fekete horizont ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Fekete horizont

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Fekete horizont és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Fekete horizont ingyenes

A könyv részletei Fekete horizont

  • A könyv eredeti címe: Fekete horizont
  • A könyv szerzője: James Grippando
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: James Grippando
  • Oldalszám: 2016. február 09.
    ISBN: 9789636438777
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Fekete horizont.pdf, Fekete horizont.epub, Fekete horizont.mobi, Fekete horizont.txt, Fekete horizont.docx, Fekete horizont.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Fekete horizont könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Fekete horizont könyvet James Grippando írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Fekete horizont könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Fekete horizont. A Fekete horizont könyv megjelenésének dátuma ERR. A Fekete horizont könyvben 2016. február 09.

ISBN: 9789636438777 található.

A könyv letölthető a Fekete horizont kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Fekete horizont könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: James Grippando – Fekete horizont.pdf, James Grippando – Fekete horizont.epub, James Grippando – Fekete horizont.mobi. James Grippando Fekete horizont felülvizsgálat. Fekete horizont könyv James Grippando – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. James Grippando Fekete horizont könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Fekete horizont is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Fekete horizont James Grippando könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Fekete horizont, Fekete horizont fb2, download Fekete horizont PDF, download Fekete horizont MOBI, ingyenes letöltések Fekete horizont IPhone, online Fekete horizont pdf, ingyenes Fekete horizont DJVU, ingyenes letöltések Fekete horizont txt, letöltések Fekete horizont rtf, online Fekete horizont FB2 , ebook Fekete horizont letöltések txt, ingyenes Fekete horizont letöltések, ebook Fekete horizont download MOBI, letöltések Fekete horizont IPad, olvas Fekete horizont MOBI, olvas Fekete horizont docx, ingyenes Fekete horizont awz, download ebook Fekete horizont iPad, ingyenes Fekete horizont DJVU, download Fekete horizont ingyenes, ingyenes letöltések Fekete horizont, olvas Fekete horizont txt, Fekete horizont letöltések DJVU, Fekete horizont letöltések ingyenes, Fekete horizont letöltések pdf ingyenes, Fekete horizont pdf letöltések ingyenes, letöltések eFekete horizont pdf ingyenes, Fekete horizont letöltések epub ingyenes, Fekete horizont ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply