Farkashold

By | 2019-12-06

Lincoln Child - Farkashold

Leírás könyv Farkashold

Jeremy Logan, a rejtélykutatóként elhíresült történész professzor az Adirondack-hegységbe utazik, hogy a festői környezetben végre a könyve befejezésére koncentrálhasson. Ám alig jelentkezik be az alkotóházba, máris látogatója akad. Legnagyobb meglepetésére egykori egyetemi barátja, a jelenleg vadőrként szolgáló Randall Jessup keresi fel, és rögtön a segítségét kéri. Az elmúlt három hónapban az alkotóháztól nem messze ugyanis két hátizsákos túrázót is megöltek. Mindketten fiatal, életerős férfiak, gyakorlott túrázók voltak – és mindkettejüket bestiálisan szétmarcangolták, mindkét alkalommal telihold idején. A hatóságok ugyan medvetámadásra gyanakodtak, de van valami különös a halálesetek körülményeiben, ami gyanakvásra készteti a vadőrt. A különleges képességekkel megáldott Logan a barátja kérésére megkezdi a maga nyomozását, és mint kiderül, gyanúsítottakból nincs hiány. A helyiek ráadásul előszeretettel mutogatnak egy bizonyos családra, amelyről már évtizedek óta hajmeresztő pletykák keringenek – azt állítják a tagjairól, hogy telihold idején farkasemberekké változnak… Logan kisvártatva egy hátborzongató rejtélyekkel, megannyi fordulattal és borzalommal teli ügy kellős közepén találja magát, és kénytelen ráébredni, hogy ezúttal olyasmivel kell szembenéznie, amivel még soha életében nem találkozott, és amely ő maga, valamint mások életét követelheti.

Letöltés könyvet Farkashold pdf

Farkashold.pdf

Lincoln Child Farkashold könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Farkashold Lincoln Child pdf formátumban. A Farkashold könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Farkashold könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Farkashold epub

Farkashold.epub

Lincoln Child Farkashold könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Farkashold Lincoln Child epub formátumban. A Farkashold könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Farkashold könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Farkashold mobi

Farkashold.mobi

Lincoln Child Farkashold könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Farkashold Lincoln Child mobi formátumban. A Farkashold könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Farkashold könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Farkashold txt

Farkashold.txt

Lincoln Child Farkashold könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Farkashold Lincoln Child txt formátumban. A Farkashold könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Farkashold könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Farkashold docx

Farkashold.docx

Lincoln Child Farkashold könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Farkashold Lincoln Child docx formátumban. A Farkashold könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Farkashold könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Farkashold fb2

Farkashold.fb2

Lincoln Child Farkashold könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Farkashold Lincoln Child fb2 formátumban. A Farkashold könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Farkashold könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Farkashold könyv ingyen

Farkashold online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Farkashold ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Farkashold

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Farkashold és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Farkashold ingyenes

A könyv részletei Farkashold

  • A könyv eredeti címe: Farkashold
  • A könyv szerzője: Lincoln Child
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Lincoln Child
  • Oldalszám: 2018. október 15.
    ISBN: 9789634521860
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Farkashold.pdf, Farkashold.epub, Farkashold.mobi, Farkashold.txt, Farkashold.docx, Farkashold.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Farkashold könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Farkashold könyvet Lincoln Child írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Farkashold könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Farkashold. A Farkashold könyv megjelenésének dátuma ERR. A Farkashold könyvben 2018. október 15.

ISBN: 9789634521860 található.

A könyv letölthető a Farkashold kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Farkashold könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Lincoln Child – Farkashold.pdf, Lincoln Child – Farkashold.epub, Lincoln Child – Farkashold.mobi. Lincoln Child Farkashold felülvizsgálat. Farkashold könyv Lincoln Child – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Lincoln Child Farkashold könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Farkashold is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Farkashold Lincoln Child könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Farkashold, Farkashold fb2, download Farkashold PDF, download Farkashold MOBI, ingyenes letöltések Farkashold IPhone, online Farkashold pdf, ingyenes Farkashold DJVU, ingyenes letöltések Farkashold txt, letöltések Farkashold rtf, online Farkashold FB2 , ebook Farkashold letöltések txt, ingyenes Farkashold letöltések, ebook Farkashold download MOBI, letöltések Farkashold IPad, olvas Farkashold MOBI, olvas Farkashold docx, ingyenes Farkashold awz, download ebook Farkashold iPad, ingyenes Farkashold DJVU, download Farkashold ingyenes, ingyenes letöltések Farkashold, olvas Farkashold txt, Farkashold letöltések DJVU, Farkashold letöltések ingyenes, Farkashold letöltések pdf ingyenes, Farkashold pdf letöltések ingyenes, letöltések eFarkashold pdf ingyenes, Farkashold letöltések epub ingyenes, Farkashold ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply