Exterritórium

By | 2019-11-11

Végel László - EXTERRITÓRIUM

Leírás könyv EXTERRITÓRIUM

"Akik lerakták az aknákat, még évtizedek múltán is meglepetten vizsgálják érdes kezüket; a háború láthatatlan volt, attól tartanak tehát, hogy a győzelem is láthatatlan lesz. Az erek kidagadnak, az ujjak reszketnek. Mit művelt e kéz? Üres maradt, nincs egyetlenegy személyes történet sem, amit tovább lehetne adni az utókornak. Meglepetten egymásra néztek és megkérdezték: miről szólt az életük tulajdonképpen? Miért múlt el olyan gyorsan az idő? A modern haditechnika gúnyt űzött a háborúból, fütyült a hősökre. Kézitusa sem volt. Nem ilyen győzelmet akartak." Végel László regénye Újvidéken, a NATO-bombázások alatt született. A légitámadások és a háború véget ért, majd a politikai rendszer is megbukott. Mégis az író kérdései és töprengései időszerűbbek, mint megírásuk idején.

Letöltés könyvet EXTERRITÓRIUM pdf

EXTERRITÓRIUM.pdf

Végel László EXTERRITÓRIUM könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető EXTERRITÓRIUM Végel László pdf formátumban. A EXTERRITÓRIUM könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. EXTERRITÓRIUM könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet EXTERRITÓRIUM epub

EXTERRITÓRIUM.epub

Végel László EXTERRITÓRIUM könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető EXTERRITÓRIUM Végel László epub formátumban. A EXTERRITÓRIUM könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. EXTERRITÓRIUM könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet EXTERRITÓRIUM mobi

EXTERRITÓRIUM.mobi

Végel László EXTERRITÓRIUM könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető EXTERRITÓRIUM Végel László mobi formátumban. A EXTERRITÓRIUM könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. EXTERRITÓRIUM könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet EXTERRITÓRIUM txt

EXTERRITÓRIUM.txt

Végel László EXTERRITÓRIUM könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető EXTERRITÓRIUM Végel László txt formátumban. A EXTERRITÓRIUM könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. EXTERRITÓRIUM könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet EXTERRITÓRIUM docx

EXTERRITÓRIUM.docx

Végel László EXTERRITÓRIUM könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető EXTERRITÓRIUM Végel László docx formátumban. A EXTERRITÓRIUM könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. EXTERRITÓRIUM könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet EXTERRITÓRIUM fb2

EXTERRITÓRIUM.fb2

Végel László EXTERRITÓRIUM könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető EXTERRITÓRIUM Végel László fb2 formátumban. A EXTERRITÓRIUM könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. EXTERRITÓRIUM könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online EXTERRITÓRIUM könyv ingyen

EXTERRITÓRIUM online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet EXTERRITÓRIUM ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a EXTERRITÓRIUM

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a EXTERRITÓRIUM és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) EXTERRITÓRIUM ingyenes

A könyv részletei EXTERRITÓRIUM

  • A könyv eredeti címe: EXTERRITÓRIUM
  • A könyv szerzője: Végel László
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Végel László
  • Oldalszám: 2016. október 19.
    ISBN: 9786155667206
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: EXTERRITÓRIUM.pdf, EXTERRITÓRIUM.epub, EXTERRITÓRIUM.mobi, EXTERRITÓRIUM.txt, EXTERRITÓRIUM.docx, EXTERRITÓRIUM.fb2
  • Feltételek: ingyen

A EXTERRITÓRIUM könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A EXTERRITÓRIUM könyvet Végel László írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A EXTERRITÓRIUM könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: EXTERRITÓRIUM. A EXTERRITÓRIUM könyv megjelenésének dátuma ERR. A EXTERRITÓRIUM könyvben 2016. október 19.

ISBN: 9786155667206 található.

A könyv letölthető a EXTERRITÓRIUM kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A EXTERRITÓRIUM könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Végel László – EXTERRITÓRIUM.pdf, Végel László – EXTERRITÓRIUM.epub, Végel László – EXTERRITÓRIUM.mobi. Végel László EXTERRITÓRIUM felülvizsgálat. EXTERRITÓRIUM könyv Végel László – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Végel László EXTERRITÓRIUM könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű EXTERRITÓRIUM is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a EXTERRITÓRIUM Végel László könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online EXTERRITÓRIUM, EXTERRITÓRIUM fb2, download EXTERRITÓRIUM PDF, download EXTERRITÓRIUM MOBI, ingyenes letöltések EXTERRITÓRIUM IPhone, online EXTERRITÓRIUM pdf, ingyenes EXTERRITÓRIUM DJVU, ingyenes letöltések EXTERRITÓRIUM txt, letöltések EXTERRITÓRIUM rtf, online EXTERRITÓRIUM FB2 , ebook EXTERRITÓRIUM letöltések txt, ingyenes EXTERRITÓRIUM letöltések, ebook EXTERRITÓRIUM download MOBI, letöltések EXTERRITÓRIUM IPad, olvas EXTERRITÓRIUM MOBI, olvas EXTERRITÓRIUM docx, ingyenes EXTERRITÓRIUM awz, download ebook EXTERRITÓRIUM iPad, ingyenes EXTERRITÓRIUM DJVU, download EXTERRITÓRIUM ingyenes, ingyenes letöltések EXTERRITÓRIUM, olvas EXTERRITÓRIUM txt, EXTERRITÓRIUM letöltések DJVU, EXTERRITÓRIUM letöltések ingyenes, EXTERRITÓRIUM letöltések pdf ingyenes, EXTERRITÓRIUM pdf letöltések ingyenes, letöltések eEXTERRITÓRIUM pdf ingyenes, EXTERRITÓRIUM letöltések epub ingyenes, EXTERRITÓRIUM ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply