Emberi tények és talányok

By | 2019-12-23

Szemadám György - Emberi tények és talányok

Leírás könyv Emberi tények és talányok

"Könyvem összes lénye valamiképpen ‘ördögi-démoni’ jegyeket visel, hisz eltér attól az emberképtől, amely szinte minden mitológia szerint Isten képmásaként a harmóniát hordozza magában, s az Univerzum Rendjét testesíti meg – írja előszavában a szerző. – De hátha csak arról van szó, hogy kevéssé ismerjük ezt a rendet, s a szokatlan vonásokkal felruházott emberszerű lények csak a kevéssé ismert zugok meglétére utalnak? Arra, hogy a sellők, a farkasemberek, a majomemberek és társaik az embernek egy kevésbé ismert létezését-arcát mutatják meg. A Homo sapiens persze nem szeret olyan tükörbe nézni, amit torzítónak tart, de e könyv emberszerű teremtményei talán felébresztik az olvasó kíváncsiságát, hogy mégiscsak belenézzen ebbe a kicsit riasztó, mégis érdekes tükörbe."
Szemadám Györgyöt hosszú ideje foglalkoztatják az évszázadok során összegyűlt furcsa beszámolók az élővilág korábban sohasem látott szokatlan, bizarr képviselőiről, amelyeket számos utazónak, felfedezőnek, amatőr természettudósnak köszönhetünk. Élvezetes, figyelemfelkeltő formában tárja elénk e gyakran száraz, tényközlő szövegeket – az olvasóra bízva, melyeket fogadja el ténynek, és melyeket tekinti a képzelet szülöttének. Könyvét ajánljuk mindazoknak, akik amellett, hogy elismerik a tudományos tényeket, hajlandóak elmerülni egy olyan világban, amelyben az emberiség fantáziáját régóta megmozgató lényekkel találkozhatunk.

Letöltés könyvet Emberi tények és talányok pdf

Emberi tények és talányok.pdf

Szemadám György Emberi tények és talányok könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Emberi tények és talányok Szemadám György pdf formátumban. A Emberi tények és talányok könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Emberi tények és talányok könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Emberi tények és talányok epub

Emberi tények és talányok.epub

Szemadám György Emberi tények és talányok könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Emberi tények és talányok Szemadám György epub formátumban. A Emberi tények és talányok könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Emberi tények és talányok könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Emberi tények és talányok mobi

Emberi tények és talányok.mobi

Szemadám György Emberi tények és talányok könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Emberi tények és talányok Szemadám György mobi formátumban. A Emberi tények és talányok könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Emberi tények és talányok könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Emberi tények és talányok txt

Emberi tények és talányok.txt

Szemadám György Emberi tények és talányok könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Emberi tények és talányok Szemadám György txt formátumban. A Emberi tények és talányok könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Emberi tények és talányok könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Emberi tények és talányok docx

Emberi tények és talányok.docx

Szemadám György Emberi tények és talányok könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Emberi tények és talányok Szemadám György docx formátumban. A Emberi tények és talányok könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Emberi tények és talányok könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Emberi tények és talányok fb2

Emberi tények és talányok.fb2

Szemadám György Emberi tények és talányok könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Emberi tények és talányok Szemadám György fb2 formátumban. A Emberi tények és talányok könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Emberi tények és talányok könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Emberi tények és talányok könyv ingyen

Emberi tények és talányok online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Emberi tények és talányok ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Emberi tények és talányok

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Emberi tények és talányok és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Emberi tények és talányok ingyenes

A könyv részletei Emberi tények és talányok

  • A könyv eredeti címe: Emberi tények és talányok
  • A könyv szerzője: Szemadám György
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Szemadám György
  • Oldalszám: 112 oldal
  • Megjelenés: 2018. május 02.
  • Fájlnév: Emberi tények és talányok.pdf, Emberi tények és talányok.epub, Emberi tények és talányok.mobi, Emberi tények és talányok.txt, Emberi tények és talányok.docx, Emberi tények és talányok.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Emberi tények és talányok könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Emberi tények és talányok könyvet Szemadám György írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Emberi tények és talányok könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Emberi tények és talányok. A Emberi tények és talányok könyv megjelenésének dátuma 2018. május 02.. A Emberi tények és talányok könyvben 112 oldal található.

A könyv letölthető a Emberi tények és talányok kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Emberi tények és talányok könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Szemadám György – Emberi tények és talányok.pdf, Szemadám György – Emberi tények és talányok.epub, Szemadám György – Emberi tények és talányok.mobi. Szemadám György Emberi tények és talányok felülvizsgálat. Emberi tények és talányok könyv Szemadám György – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Szemadám György Emberi tények és talányok könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Emberi tények és talányok is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Emberi tények és talányok Szemadám György könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Emberi tények és talányok, Emberi tények és talányok fb2, download Emberi tények és talányok PDF, download Emberi tények és talányok MOBI, ingyenes letöltések Emberi tények és talányok IPhone, online Emberi tények és talányok pdf, ingyenes Emberi tények és talányok DJVU, ingyenes letöltések Emberi tények és talányok txt, letöltések Emberi tények és talányok rtf, online Emberi tények és talányok FB2 , ebook Emberi tények és talányok letöltések txt, ingyenes Emberi tények és talányok letöltések, ebook Emberi tények és talányok download MOBI, letöltések Emberi tények és talányok IPad, olvas Emberi tények és talányok MOBI, olvas Emberi tények és talányok docx, ingyenes Emberi tények és talányok awz, download ebook Emberi tények és talányok iPad, ingyenes Emberi tények és talányok DJVU, download Emberi tények és talányok ingyenes, ingyenes letöltések Emberi tények és talányok, olvas Emberi tények és talányok txt, Emberi tények és talányok letöltések DJVU, Emberi tények és talányok letöltések ingyenes, Emberi tények és talányok letöltések pdf ingyenes, Emberi tények és talányok pdf letöltések ingyenes, letöltések eEmberi tények és talányok pdf ingyenes, Emberi tények és talányok letöltések epub ingyenes, Emberi tények és talányok ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply