Elvarratlan szálak – a vér nem válik vízzé!

By | 2019-11-07

Anne L. Green - Elvarratlan szálak - A vér nem válik vízzé!

Leírás könyv Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!

A szerelem a legveszélyesebb fegyver Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára. Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hitt boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, zsarolás és korrupció. Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi és magával ragadja a fiatal lányt. Közös jövőjük építésének útjában azonban egy leküzdhetetlennek tűnő akadály áll: a maffia. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje. Legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is több izgalommal, érzelemmel, humorral fűszerezett története során végigizgulhatjuk a két szerelmes váratlan fordulatokkal, küzdelmekkel gazdagított életútját. ,,Örülök neki, hogy megint egy kincsre találtam a magyar írók között." Regényimádó (moly.hu)

Letöltés könyvet Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! pdf

Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.pdf

Anne L. Green Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! Anne L. Green pdf formátumban. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! epub

Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.epub

Anne L. Green Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! Anne L. Green epub formátumban. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! mobi

Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.mobi

Anne L. Green Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! Anne L. Green mobi formátumban. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! txt

Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.txt

Anne L. Green Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! Anne L. Green txt formátumban. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! docx

Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.docx

Anne L. Green Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! Anne L. Green docx formátumban. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! fb2

Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.fb2

Anne L. Green Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! Anne L. Green fb2 formátumban. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv ingyen

Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! ingyenes

A könyv részletei Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!

  • A könyv eredeti címe: Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!
  • A könyv szerzője: Anne L. Green
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Anne L. Green
  • Oldalszám: 2017. november 08.
    ISBN: 9786155692413
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.pdf, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.epub, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.mobi, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.txt, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.docx, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyvet Anne L. Green írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv megjelenésének dátuma ERR. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyvben 2017. november 08.

ISBN: 9786155692413 található.

A könyv letölthető a Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Anne L. Green – Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.pdf, Anne L. Green – Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.epub, Anne L. Green – Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!.mobi. Anne L. Green Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! felülvizsgálat. Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyv Anne L. Green – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Anne L. Green Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! Anne L. Green könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! fb2, download Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! PDF, download Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! MOBI, ingyenes letöltések Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! IPhone, online Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! pdf, ingyenes Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! DJVU, ingyenes letöltések Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! txt, letöltések Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! rtf, online Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! FB2 , ebook Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! letöltések txt, ingyenes Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! letöltések, ebook Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! download MOBI, letöltések Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! IPad, olvas Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! MOBI, olvas Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! docx, ingyenes Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! awz, download ebook Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! iPad, ingyenes Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! DJVU, download Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! ingyenes, ingyenes letöltések Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé!, olvas Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! txt, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! letöltések DJVU, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! letöltések ingyenes, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! letöltések pdf ingyenes, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! pdf letöltések ingyenes, letöltések eElvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! pdf ingyenes, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! letöltések epub ingyenes, Elvarratlan szálak – A vér nem válik vízzé! ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply