Eltűnt gyerekek

By | 2019-11-08

Grimstad, Lars Joachim - Eltűnt gyerekek

Leírás könyv Eltűnt gyerekek

Finn Fahr apja a norvég miniszterelnök, aki nemrégiben még taxisofőrkent dolgozott. Mivel éveken át hallgatta, ahogyan az utasok a hátsó ülésen panaszkodnak, pontosan tudta, mit akarnak a választópolgárok: kevesebb kátyút az utakon, es több burgonyaszirmot a csipszeszacskóba! És nem tévedett. Talán hihetetlen, de megnyerte a választást. Ám az élet ettől még nem fenékig tejfel. Egy távoli ország diktátora érkezik hozzájuk látogatóba, és különös ajándékkal lepi meg Finn apját: neki adja az egyik fiát. Csakhogy Finn újdonsült testvére meglehetősen gyanúsan viselkedik, ráadásul az osztályukból sorra tűnnek el a gyerekek…

Lars Joachim Grimstad 1972-ben született, és arról álmodott, hogy egyszer miniszterelnök lesz belőle. Csakhogy amint lediplomázott az államtudomány szakon, politikai karrierje erőteljes hanyatlásnak indult. Sokat focizott, ráadásul nem is volt kispályás – összesen 69 meccsen játszott a norvég első osztályú labdarúgó- bajnokságban. A barátságban is nagy játékos, hiszen jó cimborája Jo Nesbo, a Doktor Proktor pukipora-sorozat szerzője, aki nem mellesleg szinten imádja a focit. Grimstad ifjúsági könyve, az Eltűnt gyerekek a megjelenés évében bestseller lett a hazájában, Norvégiában.

"Finn arra ébredt, hogy pisilnie kell. Az éjjeliszekrényen álló ébresztőóra három óra huszonnyolc percet mutatott. Félálomban kicsoszogott a fürdőszobába, majd vissza, és már majdnem újra álomba merült, amikor valami zajt hallott a földszintről. Először azt hitte, csak Kimmelim az, aki már megint nem tud aludni. Aztán eszébe jutott, hogy nincs is otthon.
Akkor biztosan apa az, állapította meg Finn, majd eligazgatta a paplant maga körül, és lehunyta a szemét. Ám egy furcsa, ziháló hang arra késztette, hogy újra kinyissa. Úgy hangzott, mint egy sárkány, ami szaggatottan lélegzi be az orrán keresztül a levegőt. Kissé bosszúsan újra kikászálódott az ágyból, és odabotorkált a lépcsőhöz, hogy megnézze, miben mesterkedik az apja odalent.
Azután megpillantotta őket."

Letöltés könyvet Eltűnt gyerekek pdf

Eltűnt gyerekek.pdf

Grimstad, Lars Joachim Eltűnt gyerekek könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Eltűnt gyerekek Grimstad, Lars Joachim pdf formátumban. A Eltűnt gyerekek könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Eltűnt gyerekek könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Eltűnt gyerekek epub

Eltűnt gyerekek.epub

Grimstad, Lars Joachim Eltűnt gyerekek könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Eltűnt gyerekek Grimstad, Lars Joachim epub formátumban. A Eltűnt gyerekek könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Eltűnt gyerekek könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Eltűnt gyerekek mobi

Eltűnt gyerekek.mobi

Grimstad, Lars Joachim Eltűnt gyerekek könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Eltűnt gyerekek Grimstad, Lars Joachim mobi formátumban. A Eltűnt gyerekek könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Eltűnt gyerekek könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Eltűnt gyerekek txt

Eltűnt gyerekek.txt

Grimstad, Lars Joachim Eltűnt gyerekek könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Eltűnt gyerekek Grimstad, Lars Joachim txt formátumban. A Eltűnt gyerekek könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Eltűnt gyerekek könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Eltűnt gyerekek docx

Eltűnt gyerekek.docx

Grimstad, Lars Joachim Eltűnt gyerekek könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Eltűnt gyerekek Grimstad, Lars Joachim docx formátumban. A Eltűnt gyerekek könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Eltűnt gyerekek könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Eltűnt gyerekek fb2

Eltűnt gyerekek.fb2

Grimstad, Lars Joachim Eltűnt gyerekek könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Eltűnt gyerekek Grimstad, Lars Joachim fb2 formátumban. A Eltűnt gyerekek könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Eltűnt gyerekek könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Eltűnt gyerekek könyv ingyen

Eltűnt gyerekek online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Eltűnt gyerekek ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Eltűnt gyerekek

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Eltűnt gyerekek és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Eltűnt gyerekek ingyenes

A könyv részletei Eltűnt gyerekek

  • A könyv eredeti címe: Eltűnt gyerekek
  • A könyv szerzője: Grimstad, Lars Joachim
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Grimstad, Lars Joachim
  • Oldalszám: 372 oldal
  • Megjelenés: 2017. szeptember 18.
  • Fájlnév: Eltűnt gyerekek.pdf, Eltűnt gyerekek.epub, Eltűnt gyerekek.mobi, Eltűnt gyerekek.txt, Eltűnt gyerekek.docx, Eltűnt gyerekek.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Eltűnt gyerekek könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Eltűnt gyerekek könyvet Grimstad, Lars Joachim írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Eltűnt gyerekek könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Eltűnt gyerekek. A Eltűnt gyerekek könyv megjelenésének dátuma 2017. szeptember 18.. A Eltűnt gyerekek könyvben 372 oldal található.

A könyv letölthető a Eltűnt gyerekek kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Eltűnt gyerekek könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Grimstad, Lars Joachim – Eltűnt gyerekek.pdf, Grimstad, Lars Joachim – Eltűnt gyerekek.epub, Grimstad, Lars Joachim – Eltűnt gyerekek.mobi. Grimstad, Lars Joachim Eltűnt gyerekek felülvizsgálat. Eltűnt gyerekek könyv Grimstad, Lars Joachim – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Grimstad, Lars Joachim Eltűnt gyerekek könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Eltűnt gyerekek is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Eltűnt gyerekek Grimstad, Lars Joachim könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Eltűnt gyerekek, Eltűnt gyerekek fb2, download Eltűnt gyerekek PDF, download Eltűnt gyerekek MOBI, ingyenes letöltések Eltűnt gyerekek IPhone, online Eltűnt gyerekek pdf, ingyenes Eltűnt gyerekek DJVU, ingyenes letöltések Eltűnt gyerekek txt, letöltések Eltűnt gyerekek rtf, online Eltűnt gyerekek FB2 , ebook Eltűnt gyerekek letöltések txt, ingyenes Eltűnt gyerekek letöltések, ebook Eltűnt gyerekek download MOBI, letöltések Eltűnt gyerekek IPad, olvas Eltűnt gyerekek MOBI, olvas Eltűnt gyerekek docx, ingyenes Eltűnt gyerekek awz, download ebook Eltűnt gyerekek iPad, ingyenes Eltűnt gyerekek DJVU, download Eltűnt gyerekek ingyenes, ingyenes letöltések Eltűnt gyerekek, olvas Eltűnt gyerekek txt, Eltűnt gyerekek letöltések DJVU, Eltűnt gyerekek letöltések ingyenes, Eltűnt gyerekek letöltések pdf ingyenes, Eltűnt gyerekek pdf letöltések ingyenes, letöltések eEltűnt gyerekek pdf ingyenes, Eltűnt gyerekek letöltések epub ingyenes, Eltűnt gyerekek ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply