Egyik a másikban

By | 2019-12-24

Monique Schwitter - Egyik a másikban

Leírás könyv Egyik a másikban

A 2015-ös Svájci Könyvdíj nyertese

Mi a szerelem? Miért jöhet és mehet csak úgy? És hová megy, ha elmegy?

Monique Schwitter regényének főhősnője ezt igyekszik kideríteni, amikor feleleveníti régi ismerőseihez, rokonaihoz és barátaihoz fűződő élményeit, és papírra veti korábbi szerelmei történeteit. Kapcsolatok kerülnek a középpontba, emberi és szerelmi kapcsolatok. Schwitter finom érzékenységgel mutatja be, hogy az egyik ember milyen lenyomatot, emlékeket, és persze érzéseket hagyott a másikban. A szerelmi életrajznak induló könyv azonban sokkal több, mint aminek elsőre látszik: a kis mozaikokból összeáll fiktív írónőnk múltja, és kirajzolódik jelene.
Az Egyik a másikban rendkívüli regény: merész kísérlet, fortélyos játék az élettel és a fikcióval. A magával ragadó, eleven nyelvezet – minden intenzitása ellenére is – szinte már derűs könnyedséget kölcsönöz a kötetnek.


„Már régóta tervezzük, hogy újból csinálunk valamit közösen. Valamit. Hol neki nincs ideje, hol nekem.” – Részlet Monique Schwitter Svájci Könyvdíjas regényéből.
Sokszor évek telnek el úgy, hogy sejtelmünk sincs arról, egykori szerelmünk hol, hogyan és kivel él. Aztán egy napon jön egy hír, vagy egyszerűen csak rákeresünk a neten a nevére, és újra eszünkbe jut minden, ami jó volt, és ami fájt. Monique Schwitter Svájci Könyvdíjas regénye voltaképp egy ilyen visszaemlékezés, múltidézés története, amely azonban főhőse esetében nyomozássá válik, és sokkal többről esik szó üres nosztalgiázásnál.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A regény tökéletes megjelenítése annak, hogy az életünkben lezárás, szembenézés nélkül nincs újrakezdés, de továbblépés sem.
Mondhatnám, hogy átverés áldozata lettem, de nem mondom, mert nem haragszom. Becsapva sem érzem magam, mert azt gondolom, az irodalom elég sokszor és olyan végeláthatatlanul széles spektrumban tud szubjektív lenni, hogy éppen ettől gyönyörű. De, hogy a címadó kötetnél maradjak: Schwitter könyvét a fülszöveg, és a netes ajánlók alapján egy viszonylag könnyed szerelmi történetnek véltem, egy-két bájos, a felületet karcolgató gondolattal, amelyekkel szintén nő lévén majd remekül azonosulhatok. Nem így történt.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Egyik a másikban pdf

Egyik a másikban.pdf

Monique Schwitter Egyik a másikban könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Egyik a másikban Monique Schwitter pdf formátumban. A Egyik a másikban könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyik a másikban könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyik a másikban epub

Egyik a másikban.epub

Monique Schwitter Egyik a másikban könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Egyik a másikban Monique Schwitter epub formátumban. A Egyik a másikban könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyik a másikban könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyik a másikban mobi

Egyik a másikban.mobi

Monique Schwitter Egyik a másikban könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Egyik a másikban Monique Schwitter mobi formátumban. A Egyik a másikban könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyik a másikban könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyik a másikban txt

Egyik a másikban.txt

Monique Schwitter Egyik a másikban könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Egyik a másikban Monique Schwitter txt formátumban. A Egyik a másikban könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyik a másikban könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyik a másikban docx

Egyik a másikban.docx

Monique Schwitter Egyik a másikban könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Egyik a másikban Monique Schwitter docx formátumban. A Egyik a másikban könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyik a másikban könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyik a másikban fb2

Egyik a másikban.fb2

Monique Schwitter Egyik a másikban könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Egyik a másikban Monique Schwitter fb2 formátumban. A Egyik a másikban könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyik a másikban könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Egyik a másikban könyv ingyen

Egyik a másikban online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Egyik a másikban ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Egyik a másikban

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Egyik a másikban és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Egyik a másikban ingyenes

A könyv részletei Egyik a másikban

  • A könyv eredeti címe: Egyik a másikban
  • A könyv szerzője: Monique Schwitter
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Monique Schwitter
  • Oldalszám: 2018. október 25.
    Kötés: Keménytáblás
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Egyik a másikban.pdf, Egyik a másikban.epub, Egyik a másikban.mobi, Egyik a másikban.txt, Egyik a másikban.docx, Egyik a másikban.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Egyik a másikban könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Egyik a másikban könyvet Monique Schwitter írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Egyik a másikban könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Egyik a másikban. A Egyik a másikban könyv megjelenésének dátuma ERR. A Egyik a másikban könyvben 2018. október 25.

Kötés: Keménytáblás található.

A könyv letölthető a Egyik a másikban kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Egyik a másikban könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Monique Schwitter – Egyik a másikban.pdf, Monique Schwitter – Egyik a másikban.epub, Monique Schwitter – Egyik a másikban.mobi. Monique Schwitter Egyik a másikban felülvizsgálat. Egyik a másikban könyv Monique Schwitter – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Monique Schwitter Egyik a másikban könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Egyik a másikban is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Egyik a másikban Monique Schwitter könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Egyik a másikban, Egyik a másikban fb2, download Egyik a másikban PDF, download Egyik a másikban MOBI, ingyenes letöltések Egyik a másikban IPhone, online Egyik a másikban pdf, ingyenes Egyik a másikban DJVU, ingyenes letöltések Egyik a másikban txt, letöltések Egyik a másikban rtf, online Egyik a másikban FB2 , ebook Egyik a másikban letöltések txt, ingyenes Egyik a másikban letöltések, ebook Egyik a másikban download MOBI, letöltések Egyik a másikban IPad, olvas Egyik a másikban MOBI, olvas Egyik a másikban docx, ingyenes Egyik a másikban awz, download ebook Egyik a másikban iPad, ingyenes Egyik a másikban DJVU, download Egyik a másikban ingyenes, ingyenes letöltések Egyik a másikban, olvas Egyik a másikban txt, Egyik a másikban letöltések DJVU, Egyik a másikban letöltések ingyenes, Egyik a másikban letöltések pdf ingyenes, Egyik a másikban pdf letöltések ingyenes, letöltések eEgyik a másikban pdf ingyenes, Egyik a másikban letöltések epub ingyenes, Egyik a másikban ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply