Egyasszony

By | 2019-11-06

Péterfy-Novák Éva - Egyasszony

Leírás könyv Egyasszony

Egy fiatal vidéki lánynak a 80-as évek derekán mozgás- és értelmi sérült gyermeke született. Bántalmazó férje oldalán küzdött kitartóan a családja boldogságáért, de harca kudarcra volt ítélve… Azóta eltelt több mint harminc év, a lányból asszony lett, de nem sikerült feldolgoznia az átélteket. Ezért kezdett blogot írni, amit rövid időn belül százezrek olvastak. Péterfy-Novák Éva története a veszteség utáni továbblépésről és az elfogadás folyamatáról szól – egy olyan korban és közegben, mely sem a hibát beismerni, sem a mássággal együtt élni nem akar. ,,Borzongtam, és nem tudtam letenni. Őszinte bátorsága erőt ad az élet elfogadásához. Ez nem egy asszony sorsa, ez mindannyiunk sorsa!" – Jakupcsek Gabriella. ,,Egy férfiélet kevés megérteni a nőt, az anyaságot, a szeretettel vegyes vesződést, a törődésben való megsemmisülést. Számomra ez a történet arra hivatott, hogy ebben segítsen." – Kiss Tibi. ,,Feldolgozhatatlannak vélt fájdalomról olyan regényt írni, amely az életet ünnepli, szinte lehetetlen feladat. Évának sikerült." – Rácz Zsuzsa. ,,Ez a könyv hű tükre a valóságnak. Se letenni, se elfelejteni nem lehet." – Mácsai Pál. ,,Megyünk tovább, ruhát kell venni neki, szép, fehér ruhát. Az eladó kedves, kérdezi, hány éves a kislányuk? Hét, mondom neki, de kicsit sovány, nem szeret enni. Szép, fehér ruha, olyan, mint a menyasszonyi, állítólag ilyen illik. Az eladó viccel, hogy biztosan a legszebb lesz az ünnepségen. Ez nem kérdés, mondom, fasza kis ünnepség lesz. Kérdezi, hogy cipőt kérünk-e. Riadtan nézünk egymásra, kérünk? Bólintok. Hányas a lába? Nem tudom. Zsuzsi soha nem viselt cipőt. Azt sem tudom, hogy egy hétévesnek mekkora lába van. Uramisten, mit gondol majd ez a nő, milyen megveszekedett anya vagyok én, hogy nem tudom, hányas lába van a gyerekemnek?"

Letöltés könyvet Egyasszony pdf

Egyasszony.pdf

Péterfy-Novák Éva Egyasszony könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Egyasszony Péterfy-Novák Éva pdf formátumban. A Egyasszony könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyasszony könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyasszony epub

Egyasszony.epub

Péterfy-Novák Éva Egyasszony könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Egyasszony Péterfy-Novák Éva epub formátumban. A Egyasszony könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyasszony könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyasszony mobi

Egyasszony.mobi

Péterfy-Novák Éva Egyasszony könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Egyasszony Péterfy-Novák Éva mobi formátumban. A Egyasszony könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyasszony könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyasszony txt

Egyasszony.txt

Péterfy-Novák Éva Egyasszony könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Egyasszony Péterfy-Novák Éva txt formátumban. A Egyasszony könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyasszony könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyasszony docx

Egyasszony.docx

Péterfy-Novák Éva Egyasszony könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Egyasszony Péterfy-Novák Éva docx formátumban. A Egyasszony könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyasszony könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egyasszony fb2

Egyasszony.fb2

Péterfy-Novák Éva Egyasszony könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Egyasszony Péterfy-Novák Éva fb2 formátumban. A Egyasszony könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egyasszony könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Egyasszony könyv ingyen

Egyasszony online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Egyasszony ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Egyasszony

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Egyasszony és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Egyasszony ingyenes

A könyv részletei Egyasszony

  • A könyv eredeti címe: Egyasszony
  • A könyv szerzője: Péterfy-Novák Éva
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Péterfy-Novák Éva
  • Oldalszám: 2014. szeptember 11.
    ISBN: 9789633105498
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Egyasszony.pdf, Egyasszony.epub, Egyasszony.mobi, Egyasszony.txt, Egyasszony.docx, Egyasszony.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Egyasszony könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Egyasszony könyvet Péterfy-Novák Éva írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Egyasszony könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Egyasszony. A Egyasszony könyv megjelenésének dátuma ERR. A Egyasszony könyvben 2014. szeptember 11.

ISBN: 9789633105498 található.

A könyv letölthető a Egyasszony kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Egyasszony könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Péterfy-Novák Éva – Egyasszony.pdf, Péterfy-Novák Éva – Egyasszony.epub, Péterfy-Novák Éva – Egyasszony.mobi. Péterfy-Novák Éva Egyasszony felülvizsgálat. Egyasszony könyv Péterfy-Novák Éva – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Péterfy-Novák Éva Egyasszony könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Egyasszony is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Egyasszony Péterfy-Novák Éva könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Egyasszony, Egyasszony fb2, download Egyasszony PDF, download Egyasszony MOBI, ingyenes letöltések Egyasszony IPhone, online Egyasszony pdf, ingyenes Egyasszony DJVU, ingyenes letöltések Egyasszony txt, letöltések Egyasszony rtf, online Egyasszony FB2 , ebook Egyasszony letöltések txt, ingyenes Egyasszony letöltések, ebook Egyasszony download MOBI, letöltések Egyasszony IPad, olvas Egyasszony MOBI, olvas Egyasszony docx, ingyenes Egyasszony awz, download ebook Egyasszony iPad, ingyenes Egyasszony DJVU, download Egyasszony ingyenes, ingyenes letöltések Egyasszony, olvas Egyasszony txt, Egyasszony letöltések DJVU, Egyasszony letöltések ingyenes, Egyasszony letöltések pdf ingyenes, Egyasszony pdf letöltések ingyenes, letöltések eEgyasszony pdf ingyenes, Egyasszony letöltések epub ingyenes, Egyasszony ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply