Egy maszk vallomásai

By | 2019-12-24

Misima Jukio - Egy maszk vallomásai

Leírás könyv Egy maszk vallomásai

Misima Jukio önéletrajzi ihletésű regénye megrázó dokumentuma annak, ahogy egy fiatal fiú önnön másságára eszmél a harmincas-negyvenes évek Japánjában: kortársaival ellentétben nem csupán saját neméhez vonzódik, de a vér, az erőszak, a halál is elválaszthatatlanul összefonódik számára az erotikával. A világháború felé sodródó tradicionális társadalomban nem vállalhatja fel igazi énjét, s egy idő után már maga sem tudja, meddig tart ő, és hol kezdődik az álarca. Misima Jukio a hagyományosan nem individualista keleti kultúrában addig szinte példátlan mélységgel és nyíltsággal tárja fel ezt a belső harcot: szembenéz önmagával, miközben pszichológiai szigorral boncolja az egyén és a világ viszonyát. Ez teszi az Egy maszk vallomásait a modern japán irodalom megkerülhetetlen alkotásává, mely – tér- és időbeli távolsága ellenére – ma is érvényes, húsba vágó kérdésekre keresi a választ.

"…az Egy maszk vallomásai című regényében Misima Jukio nem annyira önmagára kíváncsi, mint inkább azoknak a kínban, nyomorúságban, szenvedésben és szenvedélyben megnyilvánuló életjelenségeknek az összefüggéseire, amelyek a személyes életsorsot a személyes akarat ellenében alakítják, s a tulajdonságokat vagy az adottságokat a hajlamokon és az ösztönökön keresztül végül is mozdíthatatlan kövületként teszik alkattá. Mint aki a saját személyiségében a személyiség mechanizmusát szemléli." Nádas Péter: Misima-mondat

Az 1949-ben írt regényt Gy. Horváth László új fordításában adjuk közre.


Június-július, Pride – 9 LMBTQ témájú könyv.
Június 7-én kezdődött és vasárnap zárult a 24. Budapest Pride Fesztivál, mely országszerte várta programokkal az érdeklődőket. Július 6-án, szombaton került megrendezésre a Budapest Pride Felvonulás. A rendezvény sikeréhez az utóbbi egy év LMBTQ-témájú könyveinek válogatásával járulunk hozzá.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Az Ex Libris-rovatban ezúttal Misima Jukio, Alice Munro, Karl Ove Knausgård és Bartók Imre könyvei kerülnek terítékre.
Egy régebbi, máig kiadatlan Szekfü András-interjú Bódy Gáborral, Hévizi Ottó esszéje az időről, Károlyi Csaba recenziója Tóth Krisztina, Kőrizs Imréé Várady Szabolcs könyvéről, Gerőcs Péter és Szil Ágnes a prózarovatban, Németh Gábor a tárcatárban, Gál Ferenc és Kiss Ottó versei, György Péter kiállításkritikája az Élet és Irodalom 2019/33. számában.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Egy maszk vallomásai pdf

Egy maszk vallomásai.pdf

Misima Jukio Egy maszk vallomásai könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Egy maszk vallomásai Misima Jukio pdf formátumban. A Egy maszk vallomásai könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy maszk vallomásai könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy maszk vallomásai epub

Egy maszk vallomásai.epub

Misima Jukio Egy maszk vallomásai könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Egy maszk vallomásai Misima Jukio epub formátumban. A Egy maszk vallomásai könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy maszk vallomásai könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy maszk vallomásai mobi

Egy maszk vallomásai.mobi

Misima Jukio Egy maszk vallomásai könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Egy maszk vallomásai Misima Jukio mobi formátumban. A Egy maszk vallomásai könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy maszk vallomásai könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy maszk vallomásai txt

Egy maszk vallomásai.txt

Misima Jukio Egy maszk vallomásai könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Egy maszk vallomásai Misima Jukio txt formátumban. A Egy maszk vallomásai könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy maszk vallomásai könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy maszk vallomásai docx

Egy maszk vallomásai.docx

Misima Jukio Egy maszk vallomásai könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Egy maszk vallomásai Misima Jukio docx formátumban. A Egy maszk vallomásai könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy maszk vallomásai könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy maszk vallomásai fb2

Egy maszk vallomásai.fb2

Misima Jukio Egy maszk vallomásai könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Egy maszk vallomásai Misima Jukio fb2 formátumban. A Egy maszk vallomásai könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy maszk vallomásai könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Egy maszk vallomásai könyv ingyen

Egy maszk vallomásai online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Egy maszk vallomásai ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Egy maszk vallomásai

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Egy maszk vallomásai és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Egy maszk vallomásai ingyenes

A könyv részletei Egy maszk vallomásai

  • A könyv eredeti címe: Egy maszk vallomásai
  • A könyv szerzője: Misima Jukio
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Misima Jukio
  • Oldalszám: 232 oldal
  • Megjelenés: 2018. november 07.
  • Fájlnév: Egy maszk vallomásai.pdf, Egy maszk vallomásai.epub, Egy maszk vallomásai.mobi, Egy maszk vallomásai.txt, Egy maszk vallomásai.docx, Egy maszk vallomásai.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Egy maszk vallomásai könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Egy maszk vallomásai könyvet Misima Jukio írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Egy maszk vallomásai könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Egy maszk vallomásai. A Egy maszk vallomásai könyv megjelenésének dátuma 2018. november 07.. A Egy maszk vallomásai könyvben 232 oldal található.

A könyv letölthető a Egy maszk vallomásai kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Egy maszk vallomásai könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Misima Jukio – Egy maszk vallomásai.pdf, Misima Jukio – Egy maszk vallomásai.epub, Misima Jukio – Egy maszk vallomásai.mobi. Misima Jukio Egy maszk vallomásai felülvizsgálat. Egy maszk vallomásai könyv Misima Jukio – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Misima Jukio Egy maszk vallomásai könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Egy maszk vallomásai is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Egy maszk vallomásai Misima Jukio könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Egy maszk vallomásai, Egy maszk vallomásai fb2, download Egy maszk vallomásai PDF, download Egy maszk vallomásai MOBI, ingyenes letöltések Egy maszk vallomásai IPhone, online Egy maszk vallomásai pdf, ingyenes Egy maszk vallomásai DJVU, ingyenes letöltések Egy maszk vallomásai txt, letöltések Egy maszk vallomásai rtf, online Egy maszk vallomásai FB2 , ebook Egy maszk vallomásai letöltések txt, ingyenes Egy maszk vallomásai letöltések, ebook Egy maszk vallomásai download MOBI, letöltések Egy maszk vallomásai IPad, olvas Egy maszk vallomásai MOBI, olvas Egy maszk vallomásai docx, ingyenes Egy maszk vallomásai awz, download ebook Egy maszk vallomásai iPad, ingyenes Egy maszk vallomásai DJVU, download Egy maszk vallomásai ingyenes, ingyenes letöltések Egy maszk vallomásai, olvas Egy maszk vallomásai txt, Egy maszk vallomásai letöltések DJVU, Egy maszk vallomásai letöltések ingyenes, Egy maszk vallomásai letöltések pdf ingyenes, Egy maszk vallomásai pdf letöltések ingyenes, letöltések eEgy maszk vallomásai pdf ingyenes, Egy maszk vallomásai letöltések epub ingyenes, Egy maszk vallomásai ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply