Egy másodperccel később

By | 2019-12-11

William R. Forstchen - Egy másodperccel később

Leírás könyv Egy másodperccel később

Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.
Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek. Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?

Az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették a regényt, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia. A történetet a Pentagonban is reálisnak nevezték, a fegyvert pedig úgy tartják számon, mint amely egyetlen pillanat alatt térdre kényszerítheti az Egyesült Államokat.

William R. Forstchen a New York Times bestseller írója, a regény folytatása pedig rövidesen megjelenik Egy évvel később címmel.

Letöltés könyvet Egy másodperccel később pdf

Egy másodperccel később.pdf

William R. Forstchen Egy másodperccel később könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Egy másodperccel később William R. Forstchen pdf formátumban. A Egy másodperccel később könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy másodperccel később könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy másodperccel később epub

Egy másodperccel később.epub

William R. Forstchen Egy másodperccel később könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Egy másodperccel később William R. Forstchen epub formátumban. A Egy másodperccel később könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy másodperccel később könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy másodperccel később mobi

Egy másodperccel később.mobi

William R. Forstchen Egy másodperccel később könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Egy másodperccel később William R. Forstchen mobi formátumban. A Egy másodperccel később könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy másodperccel később könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy másodperccel később txt

Egy másodperccel később.txt

William R. Forstchen Egy másodperccel később könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Egy másodperccel később William R. Forstchen txt formátumban. A Egy másodperccel később könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy másodperccel később könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy másodperccel később docx

Egy másodperccel később.docx

William R. Forstchen Egy másodperccel később könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Egy másodperccel később William R. Forstchen docx formátumban. A Egy másodperccel később könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy másodperccel később könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy másodperccel később fb2

Egy másodperccel később.fb2

William R. Forstchen Egy másodperccel később könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Egy másodperccel később William R. Forstchen fb2 formátumban. A Egy másodperccel később könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy másodperccel később könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Egy másodperccel később könyv ingyen

Egy másodperccel később online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Egy másodperccel később ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Egy másodperccel később

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Egy másodperccel később és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Egy másodperccel később ingyenes

A könyv részletei Egy másodperccel később

  • A könyv eredeti címe: Egy másodperccel később
  • A könyv szerzője: William R. Forstchen
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: William R. Forstchen
  • Oldalszám: 2016. május 19.
    Kötés: Keménytáblás
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Egy másodperccel később.pdf, Egy másodperccel később.epub, Egy másodperccel később.mobi, Egy másodperccel később.txt, Egy másodperccel később.docx, Egy másodperccel később.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Egy másodperccel később könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Egy másodperccel később könyvet William R. Forstchen írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Egy másodperccel később könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Egy másodperccel később. A Egy másodperccel később könyv megjelenésének dátuma ERR. A Egy másodperccel később könyvben 2016. május 19.

Kötés: Keménytáblás található.

A könyv letölthető a Egy másodperccel később kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Egy másodperccel később könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: William R. Forstchen – Egy másodperccel később.pdf, William R. Forstchen – Egy másodperccel később.epub, William R. Forstchen – Egy másodperccel később.mobi. William R. Forstchen Egy másodperccel később felülvizsgálat. Egy másodperccel később könyv William R. Forstchen – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. William R. Forstchen Egy másodperccel később könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Egy másodperccel később is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Egy másodperccel később William R. Forstchen könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Egy másodperccel később, Egy másodperccel később fb2, download Egy másodperccel később PDF, download Egy másodperccel később MOBI, ingyenes letöltések Egy másodperccel később IPhone, online Egy másodperccel később pdf, ingyenes Egy másodperccel később DJVU, ingyenes letöltések Egy másodperccel később txt, letöltések Egy másodperccel később rtf, online Egy másodperccel később FB2 , ebook Egy másodperccel később letöltések txt, ingyenes Egy másodperccel később letöltések, ebook Egy másodperccel később download MOBI, letöltések Egy másodperccel később IPad, olvas Egy másodperccel később MOBI, olvas Egy másodperccel később docx, ingyenes Egy másodperccel később awz, download ebook Egy másodperccel később iPad, ingyenes Egy másodperccel később DJVU, download Egy másodperccel később ingyenes, ingyenes letöltések Egy másodperccel később, olvas Egy másodperccel később txt, Egy másodperccel később letöltések DJVU, Egy másodperccel később letöltések ingyenes, Egy másodperccel később letöltések pdf ingyenes, Egy másodperccel később pdf letöltések ingyenes, letöltések eEgy másodperccel később pdf ingyenes, Egy másodperccel később letöltések epub ingyenes, Egy másodperccel később ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply