Egy év, tíz hiba

By | 2019-12-19

Horányi Hanna Zelma - Egy év, tíz hiba

Leírás könyv Egy év, tíz hiba

Vajon hány hibát lehet elkövetni egy év alatt?
Nem a kémia dogában, és nem is a tesiórán, hanem egy sokkal nehezebb tantárgyban: az életben. Kinga épp beleveti magát a kilencedikbe, új sulija, kicsit konzervatív családja és sok barátja van. Belép egy zenekarba, bulizik, és a fiúk is észreveszik a romantikus és vagány lányt. Azzal meg csak a baj van, ha az ember szíve átveszi az irányítást… Vagy mégsem?
Horányi Hanna Zelma első regényében pontosan mutatja be az első szerelmek, rácsodálkozások, rajongások és viták természetét – azaz egy kamasz hétköznapjait.

Rólad/Neked-sorozat: Olyan könyveinkre tesszük rá a Rólad/ Neked logót, amelyek valóban kamaszokról szólnak, kamaszoknak, és ráadásul a szerző maga is szinte kamasz, vagy nagyon közel áll a korosztályhoz – így nem csak ismeri, átérzi az őket foglalkoztató témákat, de olyan hangon tudja megírni azokat, amely hiteles számukra is.


Melyik könyveket vegyük meg a Könyvfesztiválon? – 20+1 tipp.
Hamarosan elkezdik építeni a standokat a Millenárison, hogy csütörtökön megnyithassa kapuit az év egyik legfontosabb könyves eseménye, a Nemzetközi Könyvfesztivál. A kiadók, a könyvkereskedők lázban égnek, ahogy mi, olvasók is. Amíg a kiadók a könyveket válogatják, pakolják dobozokba, addig mi összeállítjuk a listáinkat. 20+1 friss kiadványt ajánlunk a figyelmetekbe!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Első szerelmek, rácsodálkozások, rajongások – Horányi Hanna Zelma könyvbemutatója.
Horányi Hanna Zelma szerint tizet. Legalább. A tinédzser szerző első regényében pontosan mutatja be az első szerelmek, rácsodálkozások, rajongások és viták természetét – azaz egy kamasz hétköznapjait. A kötetet jövő héten mutatják be a Magvető Caféban.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

„A híres embereket nem ismerem eléggé, az ismerőseimet meg túl jól ismerem ahhoz, hogy mindenben követni akarjam őket.” – interjú Horányi Hanna Zelmával.
Könyvfesztiválra jelent meg Horányi Hanna Zelma első regénye, az Egy év, tíz hiba. Döbbenetes, hogy ez már a második vaskos könyv, amit idén olvashatunk egy tinédzser tollából. Talán a digitális bennszülöttként jellemzett generáció valójában nagyon is szereti a papír érintését és illatát?
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Egy év, tíz hiba pdf

Egy év, tíz hiba.pdf

Horányi Hanna Zelma Egy év, tíz hiba könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Egy év, tíz hiba Horányi Hanna Zelma pdf formátumban. A Egy év, tíz hiba könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy év, tíz hiba könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy év, tíz hiba epub

Egy év, tíz hiba.epub

Horányi Hanna Zelma Egy év, tíz hiba könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Egy év, tíz hiba Horányi Hanna Zelma epub formátumban. A Egy év, tíz hiba könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy év, tíz hiba könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy év, tíz hiba mobi

Egy év, tíz hiba.mobi

Horányi Hanna Zelma Egy év, tíz hiba könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Egy év, tíz hiba Horányi Hanna Zelma mobi formátumban. A Egy év, tíz hiba könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy év, tíz hiba könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy év, tíz hiba txt

Egy év, tíz hiba.txt

Horányi Hanna Zelma Egy év, tíz hiba könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Egy év, tíz hiba Horányi Hanna Zelma txt formátumban. A Egy év, tíz hiba könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy év, tíz hiba könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy év, tíz hiba docx

Egy év, tíz hiba.docx

Horányi Hanna Zelma Egy év, tíz hiba könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Egy év, tíz hiba Horányi Hanna Zelma docx formátumban. A Egy év, tíz hiba könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy év, tíz hiba könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy év, tíz hiba fb2

Egy év, tíz hiba.fb2

Horányi Hanna Zelma Egy év, tíz hiba könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Egy év, tíz hiba Horányi Hanna Zelma fb2 formátumban. A Egy év, tíz hiba könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy év, tíz hiba könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Egy év, tíz hiba könyv ingyen

Egy év, tíz hiba online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Egy év, tíz hiba ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Egy év, tíz hiba

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Egy év, tíz hiba és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Egy év, tíz hiba ingyenes

A könyv részletei Egy év, tíz hiba

  • A könyv eredeti címe: Egy év, tíz hiba
  • A könyv szerzője: Horányi Hanna Zelma
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Horányi Hanna Zelma
  • Oldalszám: Rólad/Neked-könyvek
  • Megjelenés: 336 oldal
    Megjelenés: 2018. április 16.
  • Fájlnév: Egy év, tíz hiba.pdf, Egy év, tíz hiba.epub, Egy év, tíz hiba.mobi, Egy év, tíz hiba.txt, Egy év, tíz hiba.docx, Egy év, tíz hiba.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Egy év, tíz hiba könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Egy év, tíz hiba könyvet Horányi Hanna Zelma írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Egy év, tíz hiba könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Egy év, tíz hiba. A Egy év, tíz hiba könyv megjelenésének dátuma 336 oldal

Megjelenés: 2018. április 16.. A Egy év, tíz hiba könyvben Rólad/Neked-könyvek található.

A könyv letölthető a Egy év, tíz hiba kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Egy év, tíz hiba könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Horányi Hanna Zelma – Egy év, tíz hiba.pdf, Horányi Hanna Zelma – Egy év, tíz hiba.epub, Horányi Hanna Zelma – Egy év, tíz hiba.mobi. Horányi Hanna Zelma Egy év, tíz hiba felülvizsgálat. Egy év, tíz hiba könyv Horányi Hanna Zelma – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Horányi Hanna Zelma Egy év, tíz hiba könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Egy év, tíz hiba is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Egy év, tíz hiba Horányi Hanna Zelma könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Egy év, tíz hiba, Egy év, tíz hiba fb2, download Egy év, tíz hiba PDF, download Egy év, tíz hiba MOBI, ingyenes letöltések Egy év, tíz hiba IPhone, online Egy év, tíz hiba pdf, ingyenes Egy év, tíz hiba DJVU, ingyenes letöltések Egy év, tíz hiba txt, letöltések Egy év, tíz hiba rtf, online Egy év, tíz hiba FB2 , ebook Egy év, tíz hiba letöltések txt, ingyenes Egy év, tíz hiba letöltések, ebook Egy év, tíz hiba download MOBI, letöltések Egy év, tíz hiba IPad, olvas Egy év, tíz hiba MOBI, olvas Egy év, tíz hiba docx, ingyenes Egy év, tíz hiba awz, download ebook Egy év, tíz hiba iPad, ingyenes Egy év, tíz hiba DJVU, download Egy év, tíz hiba ingyenes, ingyenes letöltések Egy év, tíz hiba, olvas Egy év, tíz hiba txt, Egy év, tíz hiba letöltések DJVU, Egy év, tíz hiba letöltések ingyenes, Egy év, tíz hiba letöltések pdf ingyenes, Egy év, tíz hiba pdf letöltések ingyenes, letöltések eEgy év, tíz hiba pdf ingyenes, Egy év, tíz hiba letöltések epub ingyenes, Egy év, tíz hiba ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply