Egy éjszaka ígérete

By | 2019-11-20

Jodi Ellen Malpas - Egy éjszaka ígérete

Leírás könyv Egy éjszaka ígérete

Ha már olvasta E. L. Jamest, látta a Szürke ötven árnyalatát filmen, ha tetszett az "A férfi" sorozat… akkor most ne hagyja ki a …

Livynek azonnal feltűnik, amint besétál a kávézóba. Lélegzetelállítóan jóképű, olyan áthatóan kék tekintettel, hogy majdnem kiszolgálni is elfelejtik. És amikor kimegy az ajtón, Livy azt gondolja, hogy soha többet nem fogja látni. De aztán megtalálja a szalvétára írt üzenetet, melyen az aláírás: "M".
A férfi csupán egyetlen éjszakát akar, hogy kényeztesse őt. Semmi érzelmet, semmi kötődést – semmi más, csak kéjt. Minden védőfal, amit Livy maga köré emelt magányos élete során, egyszeriben leomlással fenyeget ezzel a zavarbaejtő emberrel szemben. Célratörő, mégis jólnevelt. Úriember, mégis fensőbbséges. Szenvedélyes, mégis érzelemmentes. A vonzalom azonban oly erős, hogy Livy képtelen bármit is megtagadni tőle.. beleértve önmagát is.
M valami olyan, mélyen lappangó, függőségbe taszító vágyat ébreszt fel Livyben, melynek létezését a lány addig nem is sejtette, és melyet, félő, csak ő elégíthet ki. De a lány érzi, hogy a gyors autók, a drága öltönyök és fényűző lakás mögött egy sebzett személyiség rejtőzik.
Ahhoz, hogy testestül-lelkestül az övé legyen, Livynek fényt kell derítenie a sötét tikokra. Valóságos megszállottsággal merül el a férfi világában, próbálja legyőzni a védőpajzsait, pedig ez a megszállottság azzal fenyeget, hogy visszvonhatatlanul összetöri a szívét…

Letöltés könyvet Egy éjszaka ígérete pdf

Egy éjszaka ígérete.pdf

Jodi Ellen Malpas Egy éjszaka ígérete könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Egy éjszaka ígérete Jodi Ellen Malpas pdf formátumban. A Egy éjszaka ígérete könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy éjszaka ígérete könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy éjszaka ígérete epub

Egy éjszaka ígérete.epub

Jodi Ellen Malpas Egy éjszaka ígérete könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Egy éjszaka ígérete Jodi Ellen Malpas epub formátumban. A Egy éjszaka ígérete könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy éjszaka ígérete könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy éjszaka ígérete mobi

Egy éjszaka ígérete.mobi

Jodi Ellen Malpas Egy éjszaka ígérete könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Egy éjszaka ígérete Jodi Ellen Malpas mobi formátumban. A Egy éjszaka ígérete könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy éjszaka ígérete könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy éjszaka ígérete txt

Egy éjszaka ígérete.txt

Jodi Ellen Malpas Egy éjszaka ígérete könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Egy éjszaka ígérete Jodi Ellen Malpas txt formátumban. A Egy éjszaka ígérete könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy éjszaka ígérete könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy éjszaka ígérete docx

Egy éjszaka ígérete.docx

Jodi Ellen Malpas Egy éjszaka ígérete könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Egy éjszaka ígérete Jodi Ellen Malpas docx formátumban. A Egy éjszaka ígérete könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy éjszaka ígérete könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Egy éjszaka ígérete fb2

Egy éjszaka ígérete.fb2

Jodi Ellen Malpas Egy éjszaka ígérete könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Egy éjszaka ígérete Jodi Ellen Malpas fb2 formátumban. A Egy éjszaka ígérete könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Egy éjszaka ígérete könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Egy éjszaka ígérete könyv ingyen

Egy éjszaka ígérete online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Egy éjszaka ígérete ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Egy éjszaka ígérete

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Egy éjszaka ígérete és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Egy éjszaka ígérete ingyenes

A könyv részletei Egy éjszaka ígérete

  • A könyv eredeti címe: Egy éjszaka ígérete
  • A könyv szerzője: Jodi Ellen Malpas
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jodi Ellen Malpas
  • Oldalszám: Egy éjszaka trilógia
  • Megjelenés: 550 oldal
    Megjelenés: 2016. június 28.
  • Fájlnév: Egy éjszaka ígérete.pdf, Egy éjszaka ígérete.epub, Egy éjszaka ígérete.mobi, Egy éjszaka ígérete.txt, Egy éjszaka ígérete.docx, Egy éjszaka ígérete.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Egy éjszaka ígérete könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Egy éjszaka ígérete könyvet Jodi Ellen Malpas írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Egy éjszaka ígérete könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Egy éjszaka ígérete. A Egy éjszaka ígérete könyv megjelenésének dátuma 550 oldal

Megjelenés: 2016. június 28.. A Egy éjszaka ígérete könyvben Egy éjszaka trilógia található.

A könyv letölthető a Egy éjszaka ígérete kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Egy éjszaka ígérete könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka ígérete.pdf, Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka ígérete.epub, Jodi Ellen Malpas – Egy éjszaka ígérete.mobi. Jodi Ellen Malpas Egy éjszaka ígérete felülvizsgálat. Egy éjszaka ígérete könyv Jodi Ellen Malpas – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jodi Ellen Malpas Egy éjszaka ígérete könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Egy éjszaka ígérete is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Egy éjszaka ígérete Jodi Ellen Malpas könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Egy éjszaka ígérete, Egy éjszaka ígérete fb2, download Egy éjszaka ígérete PDF, download Egy éjszaka ígérete MOBI, ingyenes letöltések Egy éjszaka ígérete IPhone, online Egy éjszaka ígérete pdf, ingyenes Egy éjszaka ígérete DJVU, ingyenes letöltések Egy éjszaka ígérete txt, letöltések Egy éjszaka ígérete rtf, online Egy éjszaka ígérete FB2 , ebook Egy éjszaka ígérete letöltések txt, ingyenes Egy éjszaka ígérete letöltések, ebook Egy éjszaka ígérete download MOBI, letöltések Egy éjszaka ígérete IPad, olvas Egy éjszaka ígérete MOBI, olvas Egy éjszaka ígérete docx, ingyenes Egy éjszaka ígérete awz, download ebook Egy éjszaka ígérete iPad, ingyenes Egy éjszaka ígérete DJVU, download Egy éjszaka ígérete ingyenes, ingyenes letöltések Egy éjszaka ígérete, olvas Egy éjszaka ígérete txt, Egy éjszaka ígérete letöltések DJVU, Egy éjszaka ígérete letöltések ingyenes, Egy éjszaka ígérete letöltések pdf ingyenes, Egy éjszaka ígérete pdf letöltések ingyenes, letöltések eEgy éjszaka ígérete pdf ingyenes, Egy éjszaka ígérete letöltések epub ingyenes, Egy éjszaka ígérete ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply