DMCA

A coolenglishtips.com ezt a tendenciát az online források tiszteletben tartják mások szellemi tulajdonjogait, és elvárják, hogy a felhasználók ugyanezt tegyék. És „bizonyos körülmények között és saját belátásunk szerint tiltja ezt az online erőforrás-politikát és / vagy megszüntesse azon felhasználók számláit, akik többször megsértik vagy többször vádolják mások szerzői vagy szellemi tulajdonjogait.
Az 1998-as alapján A Digital Millennium Copyright Act alapján a szöveget az Egyesült Államok Szerzői Jogi Irodájában találja meg. kérjük, olvassa el a http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf címet, hogy ez az online hírcsatorna jogosult a szerzői jogok megsértésére. ezen az online forrásoldalon (“Internet”) keresztül, ahogyan azt a jelentésben említett üzemvezető értesítette.
Ha Ön a szerzői jog tulajdonosa vagy jogosult egy személy nevében eljárni, vagy elismeri a szerzői jogok alapján történő kizárólagos jogot, kérjük, jelentse a DMCA állítólagos megsértésével kapcsolatos állítólagos jogsértést a webhelyen vagy a webhelyen, és nyújtsa be a rendszergazdának. Az értesítés kézhezvétele után, amint azt az alábbiakban kifejtjük, a felügyelő az intézkedéseket megfelelőnek tartja, ideértve az anyagok megfelelő helyről történő kiosztását is. Az állítólagos jogsértésről szóló DMCA-értesítés.
Ezt gyorsan megteheti e-mailünkkel. E-mail: contact