Diplomáciai lexikon – a nemzetközi kapcsolatok kézikönyve

By | 2019-12-23

Diplomáciai lexikon - A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve

Leírás könyv Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve

A lexikon átfogja a külkapcsolatok és a diplomácia teljes spektrumát, ezért a kettős cím. Egyszerre lexikon és kézikönyv. 11 fejezetből áll, amelyek a következők: külügyi igazgatás, konzuli igazgatás, nemzetközi jog, biztonságpolitika, nemzetközi gazdasági kapcsolatok, Európai Unió, kulturális diplomácia, sportdiplomácia, protokoll, diplomáciai konvenciók, a magyar diplomácia jeles alakjai (Magyarország külügyminiszterei valamint jeles diplomatái).
A fejezeti beosztás lexikonszerű, vagyis a szócikkek alfabetikus sorrendbe vannak rendezve (fejezetenként mintegy 100-120 szócikk, szócikkenként mintegy 1000 leütés). A könyv elején egy teljes címszólista segíti a tájékozódást a lexikonban. A szócikkek szerzői – mintegy ötven szerző – a különböző nemzetközi szakterületek jeles
szakértői, külügyi szakemberek, diplomaták, a külkapcsolatok elemzői, rangos tudósok, egyetemi oktatói. A lexikon teljes terjedelme mintegy 1,6 millió leütés, több, mint 700 oldal. Célközönsége a külügyek, külkapcsolatok iránt érdeklődő olvasó, a külügyi vonatkozású tárgyakat tanuló egyetemi hallgató valamint a külügyi szakember,
diplomata. A kötet az államigazgatás különböző, de nemzetközi területtel összefüggő dolgozók, vezetők számára megkerülhetetlen kézikönyv.
A kiadvány egyedülálló a magyar könyvkiadásban. Külügyi témában ilyen igényű átfogó kiadvány még nem jelent meg. Az elmúlt időszakban megjelent kézikönyvek legfontosabbika.

Letöltés könyvet Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve pdf

Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.pdf

Éghajlat Könyvkiadó Kft. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve Éghajlat Könyvkiadó Kft. pdf formátumban. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve epub

Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.epub

Éghajlat Könyvkiadó Kft. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve Éghajlat Könyvkiadó Kft. epub formátumban. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve mobi

Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.mobi

Éghajlat Könyvkiadó Kft. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve Éghajlat Könyvkiadó Kft. mobi formátumban. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve txt

Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.txt

Éghajlat Könyvkiadó Kft. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve Éghajlat Könyvkiadó Kft. txt formátumban. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve docx

Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.docx

Éghajlat Könyvkiadó Kft. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve Éghajlat Könyvkiadó Kft. docx formátumban. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve fb2

Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.fb2

Éghajlat Könyvkiadó Kft. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve Éghajlat Könyvkiadó Kft. fb2 formátumban. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv ingyen

Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve ingyenes

A könyv részletei Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve

  • A könyv eredeti címe: Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve
  • A könyv szerzője: Éghajlat Könyvkiadó Kft.
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Éghajlat Könyvkiadó Kft.
  • Oldalszám: 2018. október 15.
    ISBN: 9789639862142
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.pdf, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.epub, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.mobi, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.txt, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.docx, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyvet Éghajlat Könyvkiadó Kft. írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv megjelenésének dátuma ERR. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyvben 2018. október 15.

ISBN: 9789639862142 található.

A könyv letölthető a Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.pdf, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.epub, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve.mobi. Éghajlat Könyvkiadó Kft. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve felülvizsgálat. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyv Éghajlat Könyvkiadó Kft. – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Éghajlat Könyvkiadó Kft. Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve Éghajlat Könyvkiadó Kft. könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve fb2, download Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve PDF, download Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve MOBI, ingyenes letöltések Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve IPhone, online Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve pdf, ingyenes Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve txt, letöltések Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve rtf, online Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve FB2 , ebook Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve letöltések txt, ingyenes Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve letöltések, ebook Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve download MOBI, letöltések Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve IPad, olvas Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve MOBI, olvas Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve docx, ingyenes Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve awz, download ebook Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve iPad, ingyenes Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve DJVU, download Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve ingyenes, ingyenes letöltések Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve, olvas Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve txt, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve letöltések DJVU, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve letöltések ingyenes, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve letöltések pdf ingyenes, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve pdf letöltések ingyenes, letöltések eDiplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve pdf ingyenes, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve letöltések epub ingyenes, Diplomáciai lexikon – A nemzetközi kapcsolatok kézikönyve ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply