De kár megvénülni!

By | 2019-11-11

JÓKAI MÓR - De kár megvénülni!

Leírás könyv De kár megvénülni!

",,Először azt a címet akartam adni ennek az izének (mely, fájdalom! rámnézve nem regény), hogy egy becsületes ember gonosztettei. Mert hát énaz vagyok: becsületes ember; egyéb címem sincs: se tisztelt hazafi, se szeretettpolgártárs, se elismert szakférfiú.Csak becsületes ember: minden pontban; még a pontok pontjában is.Mustrája vagyok a férjeknek, annyira, hogy azt beszélik rólam, hogy hameghalok, porrá égetnek, s mint Artemízia királyné tett Mauzolusz királlyal,italba keverik hamvaimat, s úgy adogatnak be, de nem a nőknek,hanem a férjeknek, mint óvó-szérumot a hűtlenség baktériumai ellen.És ez nem is lett volna rossz regénycím: egy becsületes embernek agonosztettei. Hanem hát ez mégis nagyon hasonlít a sviháksághoz, egyneme a hetvenkedésnek: virtuskodás olyannal, ami nincs. Sohasem szerettema dicsekedést. Mit dicsekedjem a bűnömmel? Elég, ha a feleségemígy szólít, hogy te bűnöm!Inkább választottam ezt a címet …De kár megvénülni! Ezzel aztánbe van ismerve, hogy vén vagyok.Biz az vagyok. Az ötvenediket járom.De hogyha összeszedem magamat, ha a szerpántot jól megszorítoma derekamon, a szakállamat odáig, ameddig bicolor lett, kiborotválom,senki sem mond többnek negyvennyolcnál. Ebben is megmaradok állhatatosannegyvennyolcasnak.Csak annak a melanogénnek ne volna olyan penetráns szekfűszegbűze, mely három lépésről elárulja, hogy az ember a haját védelmezi!Hát én bizony nem tagadhatom, hogy a porosz háborúban már hadnagyvoltam: vitézségi érmet is hoztam haza magammal. Annak is uráttudom adni, hogy hogyan szereztem…""

Letöltés könyvet De kár megvénülni! pdf

De kár megvénülni!.pdf

JÓKAI MÓR De kár megvénülni! könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető De kár megvénülni! JÓKAI MÓR pdf formátumban. A De kár megvénülni! könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. De kár megvénülni! könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet De kár megvénülni! epub

De kár megvénülni!.epub

JÓKAI MÓR De kár megvénülni! könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető De kár megvénülni! JÓKAI MÓR epub formátumban. A De kár megvénülni! könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. De kár megvénülni! könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet De kár megvénülni! mobi

De kár megvénülni!.mobi

JÓKAI MÓR De kár megvénülni! könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető De kár megvénülni! JÓKAI MÓR mobi formátumban. A De kár megvénülni! könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. De kár megvénülni! könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet De kár megvénülni! txt

De kár megvénülni!.txt

JÓKAI MÓR De kár megvénülni! könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető De kár megvénülni! JÓKAI MÓR txt formátumban. A De kár megvénülni! könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. De kár megvénülni! könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet De kár megvénülni! docx

De kár megvénülni!.docx

JÓKAI MÓR De kár megvénülni! könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető De kár megvénülni! JÓKAI MÓR docx formátumban. A De kár megvénülni! könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. De kár megvénülni! könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet De kár megvénülni! fb2

De kár megvénülni!.fb2

JÓKAI MÓR De kár megvénülni! könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető De kár megvénülni! JÓKAI MÓR fb2 formátumban. A De kár megvénülni! könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. De kár megvénülni! könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online De kár megvénülni! könyv ingyen

De kár megvénülni! online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet De kár megvénülni! ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a De kár megvénülni!

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a De kár megvénülni! és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) De kár megvénülni! ingyenes

A könyv részletei De kár megvénülni!

  • A könyv eredeti címe: De kár megvénülni!
  • A könyv szerzője: JÓKAI MÓR
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: JÓKAI MÓR
  • Oldalszám: 2015. február 23.
    ISBN: 9789633773659
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: De kár megvénülni!.pdf, De kár megvénülni!.epub, De kár megvénülni!.mobi, De kár megvénülni!.txt, De kár megvénülni!.docx, De kár megvénülni!.fb2
  • Feltételek: ingyen

A De kár megvénülni! könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A De kár megvénülni! könyvet JÓKAI MÓR írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A De kár megvénülni! könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: De kár megvénülni!. A De kár megvénülni! könyv megjelenésének dátuma ERR. A De kár megvénülni! könyvben 2015. február 23.

ISBN: 9789633773659 található.

A könyv letölthető a De kár megvénülni! kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A De kár megvénülni! könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: JÓKAI MÓR – De kár megvénülni!.pdf, JÓKAI MÓR – De kár megvénülni!.epub, JÓKAI MÓR – De kár megvénülni!.mobi. JÓKAI MÓR De kár megvénülni! felülvizsgálat. De kár megvénülni! könyv JÓKAI MÓR – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. JÓKAI MÓR De kár megvénülni! könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű De kár megvénülni! is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a De kár megvénülni! JÓKAI MÓR könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online De kár megvénülni!, De kár megvénülni! fb2, download De kár megvénülni! PDF, download De kár megvénülni! MOBI, ingyenes letöltések De kár megvénülni! IPhone, online De kár megvénülni! pdf, ingyenes De kár megvénülni! DJVU, ingyenes letöltések De kár megvénülni! txt, letöltések De kár megvénülni! rtf, online De kár megvénülni! FB2 , ebook De kár megvénülni! letöltések txt, ingyenes De kár megvénülni! letöltések, ebook De kár megvénülni! download MOBI, letöltések De kár megvénülni! IPad, olvas De kár megvénülni! MOBI, olvas De kár megvénülni! docx, ingyenes De kár megvénülni! awz, download ebook De kár megvénülni! iPad, ingyenes De kár megvénülni! DJVU, download De kár megvénülni! ingyenes, ingyenes letöltések De kár megvénülni!, olvas De kár megvénülni! txt, De kár megvénülni! letöltések DJVU, De kár megvénülni! letöltések ingyenes, De kár megvénülni! letöltések pdf ingyenes, De kár megvénülni! pdf letöltések ingyenes, letöltések eDe kár megvénülni! pdf ingyenes, De kár megvénülni! letöltések epub ingyenes, De kár megvénülni! ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply