Csótányok

By | 2019-12-23

Jo Nesbo - Csótányok

Leírás könyv Csótányok

Harry Holét, a norvég rendőrség legellentmondásosabb figuráját Thaiföldre küldik, hogy végére járjon egy kínos gyilkossági ügynek. Az áldozat a norvég nagykövet, akit azelőtt szúrtak le, hogy a prostituált, akit a motelszobájába rendelt, megérkezett volna hozzá. Ráadásul kisfiúkat ábrázoló pornográf képeket találnak a holmija között. A megölt férfi nem egyszerű diplomata, jó barátja a norvég miniszterelnöknek. Nem meglepő tehát, hogy Harrytől és bangkoki segítőitől gyors és diszkrét munkát várnak. Szerencsejáték-adósság, korrupció, helyi gengszterek és kigyúrt csatlósaik, szexuális perverziók, ráadásul a trópusi hőség, a kultúrsokk, no meg az örökös harc az alkohol ellen adják azt a méregerős koktélt, amelyet Harrynek fenékig kell ürítenie.

Letöltés könyvet Csótányok pdf

Csótányok.pdf

Jo Nesbo Csótányok könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Csótányok Jo Nesbo pdf formátumban. A Csótányok könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csótányok könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csótányok epub

Csótányok.epub

Jo Nesbo Csótányok könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Csótányok Jo Nesbo epub formátumban. A Csótányok könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csótányok könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csótányok mobi

Csótányok.mobi

Jo Nesbo Csótányok könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Csótányok Jo Nesbo mobi formátumban. A Csótányok könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csótányok könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csótányok txt

Csótányok.txt

Jo Nesbo Csótányok könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Csótányok Jo Nesbo txt formátumban. A Csótányok könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csótányok könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csótányok docx

Csótányok.docx

Jo Nesbo Csótányok könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Csótányok Jo Nesbo docx formátumban. A Csótányok könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csótányok könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csótányok fb2

Csótányok.fb2

Jo Nesbo Csótányok könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Csótányok Jo Nesbo fb2 formátumban. A Csótányok könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csótányok könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Csótányok könyv ingyen

Csótányok online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Csótányok ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Csótányok

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Csótányok és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Csótányok ingyenes

A könyv részletei Csótányok

  • A könyv eredeti címe: Csótányok
  • A könyv szerzője: Jo Nesbo
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jo Nesbo
  • Oldalszám: 2015. december 07.
    ISBN: 9789633243893
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Csótányok.pdf, Csótányok.epub, Csótányok.mobi, Csótányok.txt, Csótányok.docx, Csótányok.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Csótányok könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Csótányok könyvet Jo Nesbo írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Csótányok könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Csótányok. A Csótányok könyv megjelenésének dátuma ERR. A Csótányok könyvben 2015. december 07.

ISBN: 9789633243893 található.

A könyv letölthető a Csótányok kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Csótányok könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jo Nesbo – Csótányok.pdf, Jo Nesbo – Csótányok.epub, Jo Nesbo – Csótányok.mobi. Jo Nesbo Csótányok felülvizsgálat. Csótányok könyv Jo Nesbo – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jo Nesbo Csótányok könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Csótányok is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Csótányok Jo Nesbo könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Csótányok, Csótányok fb2, download Csótányok PDF, download Csótányok MOBI, ingyenes letöltések Csótányok IPhone, online Csótányok pdf, ingyenes Csótányok DJVU, ingyenes letöltések Csótányok txt, letöltések Csótányok rtf, online Csótányok FB2 , ebook Csótányok letöltések txt, ingyenes Csótányok letöltések, ebook Csótányok download MOBI, letöltések Csótányok IPad, olvas Csótányok MOBI, olvas Csótányok docx, ingyenes Csótányok awz, download ebook Csótányok iPad, ingyenes Csótányok DJVU, download Csótányok ingyenes, ingyenes letöltések Csótányok, olvas Csótányok txt, Csótányok letöltések DJVU, Csótányok letöltések ingyenes, Csótányok letöltések pdf ingyenes, Csótányok pdf letöltések ingyenes, letöltések eCsótányok pdf ingyenes, Csótányok letöltések epub ingyenes, Csótányok ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply