Csikk

By | 2019-11-20

Wolfgang Herrndorf - Csikk

Leírás könyv Csikk

2010 Berlin. Maik Klingenberg, a tizennégy éves kamasz fiú éli az ilyen korú srácok unalmas mindennapjait. Egy berlini gimnázium tanulója, családi élete a megszokottan zűrös: anyja alkoholista, a csőd előtt álló ingatlanos apja szeretőt tart, Maik reménytelenül szerelmes Tatjana nevű szerb származású osztálytársnőjébe. Magányos, érzékeny, okos, szentimentális, ám a gyakorlati életben tökéletesen tapasztalatlan és kissé gyáva. Eljön a vakáció ideje, de Maik nem mehet nyaralni, két hétre egyedül marad a város szélén álló nagy házban, anyja újabb elvonókúrán, apja a titkárnőjével vidéken "dolgozik". Ekkor jelenik meg a ház előtt egy lopott autóval Csikk becenevű osztálytársa, aki eredetileg az Andrej Csicsacsov nevet viseli. A két srác gyorsan összebarátkozik, és a meglovasított trogya Ladával, nagyjából tisztán az unalom leküzdése ellen, elindulnak a nagy utazásra, Csikk rokonaihoz, Havasalföldre. Hogy nem jutnak el oda, az természetes… A regény, amolyan kettős nevelődési regény, másrészt epikus road movie, a Kelet-Németországon át vezető kalandozás története, Maik egyes szám első személyű narrációjában előadva. A német kritika előszeretettel nevezte az új Zabhegyezőnek a regényt, nem egészen alaptalanul. Kamaszromantika, tapasztalatlan gyerekek kalandjai, az otthontalanság érzése a felnőttek világában, mint Salinger egykori sikerkönyvében. Kallódó fiatalok a szellemesen és ötletesen bonyolított cselekményben, könnyű kézzel, de nem felületesen megírva.

Letöltés könyvet Csikk pdf

Csikk.pdf

Wolfgang Herrndorf Csikk könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Csikk Wolfgang Herrndorf pdf formátumban. A Csikk könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csikk könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csikk epub

Csikk.epub

Wolfgang Herrndorf Csikk könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Csikk Wolfgang Herrndorf epub formátumban. A Csikk könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csikk könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csikk mobi

Csikk.mobi

Wolfgang Herrndorf Csikk könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Csikk Wolfgang Herrndorf mobi formátumban. A Csikk könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csikk könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csikk txt

Csikk.txt

Wolfgang Herrndorf Csikk könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Csikk Wolfgang Herrndorf txt formátumban. A Csikk könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csikk könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csikk docx

Csikk.docx

Wolfgang Herrndorf Csikk könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Csikk Wolfgang Herrndorf docx formátumban. A Csikk könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csikk könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csikk fb2

Csikk.fb2

Wolfgang Herrndorf Csikk könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Csikk Wolfgang Herrndorf fb2 formátumban. A Csikk könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csikk könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Csikk könyv ingyen

Csikk online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Csikk ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Csikk

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Csikk és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Csikk ingyenes

A könyv részletei Csikk

  • A könyv eredeti címe: Csikk
  • A könyv szerzője: Wolfgang Herrndorf
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Wolfgang Herrndorf
  • Oldalszám: 320 oldal
  • Megjelenés: 2012. március 20.
  • Fájlnév: Csikk.pdf, Csikk.epub, Csikk.mobi, Csikk.txt, Csikk.docx, Csikk.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Csikk könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Csikk könyvet Wolfgang Herrndorf írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Csikk könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Csikk. A Csikk könyv megjelenésének dátuma 2012. március 20.. A Csikk könyvben 320 oldal található.

A könyv letölthető a Csikk kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Csikk könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Wolfgang Herrndorf – Csikk.pdf, Wolfgang Herrndorf – Csikk.epub, Wolfgang Herrndorf – Csikk.mobi. Wolfgang Herrndorf Csikk felülvizsgálat. Csikk könyv Wolfgang Herrndorf – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Wolfgang Herrndorf Csikk könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Csikk is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Csikk Wolfgang Herrndorf könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Csikk, Csikk fb2, download Csikk PDF, download Csikk MOBI, ingyenes letöltések Csikk IPhone, online Csikk pdf, ingyenes Csikk DJVU, ingyenes letöltések Csikk txt, letöltések Csikk rtf, online Csikk FB2 , ebook Csikk letöltések txt, ingyenes Csikk letöltések, ebook Csikk download MOBI, letöltések Csikk IPad, olvas Csikk MOBI, olvas Csikk docx, ingyenes Csikk awz, download ebook Csikk iPad, ingyenes Csikk DJVU, download Csikk ingyenes, ingyenes letöltések Csikk, olvas Csikk txt, Csikk letöltések DJVU, Csikk letöltések ingyenes, Csikk letöltések pdf ingyenes, Csikk pdf letöltések ingyenes, letöltések eCsikk pdf ingyenes, Csikk letöltések epub ingyenes, Csikk ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply