Csak egy tánc

By | 2019-11-21

Fejős Éva - Csak egy tánc

Leírás könyv Csak egy tánc

Heléna és Ábel – egy nagy szerelem, három gyerek, igazi romantika; számos félreértés és rengeteg vita: egy őrült házasság, amelynek válás a vége. Holfbauer Heléna, a negyvenévesen is kortalan, celebként ünnepelt balerina ma már máshoz, reményei szerint egy megbízhatóbb férfihoz készül feleségül menni. Ábel ugyanis nemtörődöm, bohém szabadúszó újságíró, barátnak tökéletes, társnak csapnivaló. A népszerű tévés, Kornél a menyasszonyában nemcsak a gyönyörű nőt látja, hanem az ismert balett-táncost és a tehetős hátteret is…Hofbauerék csopaki panziójában kerül sor az eljegyzésre egy forró júliusi estén, ám a balul sikerült kézfogó után a vőlegény nyomtalanul eltűnik, és a gyanú Ábelre terelődik, aki még csak nem is emlékszik rá, mi történt vele azon az éjszakán. Heléna apja viszont minden férfit gyűlöl, aki a lánya közelébe férkőzik, és hogy Ábel helyzetét nehezítse és tisztára mossa a család nevét, magánnyomozót fogad. Hamarosan híre kelhet, hogy eltűnt a tévés… Ábel utolsó mentsvára az alig pár napja megismert riportalanya, Blanka.A nyomozásba titokban bekapcsolódik Helénáék tizenhat éves lánya, Dorina is a barátnőjével, és régi családi titkokra lelnek. Azt azonban még ők sem sejtik, hogy a rejtély megoldásához az út Kornél sötét múltjába vezethet. Balaton, nyár, szerelem, vágy, féltékenység, titkok… Mit nem adnál, hogy részese lehess a nagy kalandnak? Fejős Éva új regénye mindannyiunk kedvenc helyszínére kalauzol, hogy a Balatonnál lessünk bele egy hangos család mozgalmas életébe. Vajon kell-e változnia, szelídülnie a főhősnőnek ahhoz, hogy újra boldog lehessen? Izgalmas, nagyon nőies, magával ragadó történet, pontosan olyan, amire megérte másfél évet várniuk Fejős Éva olvasóinak.

Letöltés könyvet Csak egy tánc pdf

Csak egy tánc.pdf

Fejős Éva Csak egy tánc könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Csak egy tánc Fejős Éva pdf formátumban. A Csak egy tánc könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak egy tánc könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak egy tánc epub

Csak egy tánc.epub

Fejős Éva Csak egy tánc könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Csak egy tánc Fejős Éva epub formátumban. A Csak egy tánc könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak egy tánc könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak egy tánc mobi

Csak egy tánc.mobi

Fejős Éva Csak egy tánc könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Csak egy tánc Fejős Éva mobi formátumban. A Csak egy tánc könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak egy tánc könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak egy tánc txt

Csak egy tánc.txt

Fejős Éva Csak egy tánc könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Csak egy tánc Fejős Éva txt formátumban. A Csak egy tánc könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak egy tánc könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak egy tánc docx

Csak egy tánc.docx

Fejős Éva Csak egy tánc könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Csak egy tánc Fejős Éva docx formátumban. A Csak egy tánc könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak egy tánc könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak egy tánc fb2

Csak egy tánc.fb2

Fejős Éva Csak egy tánc könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Csak egy tánc Fejős Éva fb2 formátumban. A Csak egy tánc könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak egy tánc könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Csak egy tánc könyv ingyen

Csak egy tánc online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Csak egy tánc ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Csak egy tánc

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Csak egy tánc és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Csak egy tánc ingyenes

A könyv részletei Csak egy tánc

  • A könyv eredeti címe: Csak egy tánc
  • A könyv szerzője: Fejős Éva
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Fejős Éva
  • Oldalszám: 2018. július 13.
    ISBN: 9786155652318
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Csak egy tánc.pdf, Csak egy tánc.epub, Csak egy tánc.mobi, Csak egy tánc.txt, Csak egy tánc.docx, Csak egy tánc.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Csak egy tánc könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Csak egy tánc könyvet Fejős Éva írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Csak egy tánc könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Csak egy tánc. A Csak egy tánc könyv megjelenésének dátuma ERR. A Csak egy tánc könyvben 2018. július 13.

ISBN: 9786155652318 található.

A könyv letölthető a Csak egy tánc kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Csak egy tánc könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Fejős Éva – Csak egy tánc.pdf, Fejős Éva – Csak egy tánc.epub, Fejős Éva – Csak egy tánc.mobi. Fejős Éva Csak egy tánc felülvizsgálat. Csak egy tánc könyv Fejős Éva – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Fejős Éva Csak egy tánc könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Csak egy tánc is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Csak egy tánc Fejős Éva könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Csak egy tánc, Csak egy tánc fb2, download Csak egy tánc PDF, download Csak egy tánc MOBI, ingyenes letöltések Csak egy tánc IPhone, online Csak egy tánc pdf, ingyenes Csak egy tánc DJVU, ingyenes letöltések Csak egy tánc txt, letöltések Csak egy tánc rtf, online Csak egy tánc FB2 , ebook Csak egy tánc letöltések txt, ingyenes Csak egy tánc letöltések, ebook Csak egy tánc download MOBI, letöltések Csak egy tánc IPad, olvas Csak egy tánc MOBI, olvas Csak egy tánc docx, ingyenes Csak egy tánc awz, download ebook Csak egy tánc iPad, ingyenes Csak egy tánc DJVU, download Csak egy tánc ingyenes, ingyenes letöltések Csak egy tánc, olvas Csak egy tánc txt, Csak egy tánc letöltések DJVU, Csak egy tánc letöltések ingyenes, Csak egy tánc letöltések pdf ingyenes, Csak egy tánc pdf letöltések ingyenes, letöltések eCsak egy tánc pdf ingyenes, Csak egy tánc letöltések epub ingyenes, Csak egy tánc ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply