Csak a tested érdekel

By | 2019-11-08

J.K. Smith - Csak a tested érdekel

Leírás könyv Csak a tested érdekel

Hidvégi Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.

Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…

Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.

Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.

Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó gyerekkori sérüléseket, vagy erősebbnek bizonyul Zsolt makacs védekező mechanizmusa a sérthetetlen macsó szerepének fenntartására?

A Szerelem hirdetésre című regényéért Aranykönyv-díjra jelölt J. K. Smith legújabb könyve – amelyben az írónőtől megszokott jellegzetes humor találkozik a mélyebb érzelmeket is megmozgató szálakkal – ezekre is megadja a választ a romantikát és kalandot kedvelő olvasóknak.

Letöltés könyvet Csak a tested érdekel pdf

Csak a tested érdekel.pdf

J.K. Smith Csak a tested érdekel könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Csak a tested érdekel J.K. Smith pdf formátumban. A Csak a tested érdekel könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak a tested érdekel könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak a tested érdekel epub

Csak a tested érdekel.epub

J.K. Smith Csak a tested érdekel könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Csak a tested érdekel J.K. Smith epub formátumban. A Csak a tested érdekel könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak a tested érdekel könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak a tested érdekel mobi

Csak a tested érdekel.mobi

J.K. Smith Csak a tested érdekel könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Csak a tested érdekel J.K. Smith mobi formátumban. A Csak a tested érdekel könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak a tested érdekel könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak a tested érdekel txt

Csak a tested érdekel.txt

J.K. Smith Csak a tested érdekel könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Csak a tested érdekel J.K. Smith txt formátumban. A Csak a tested érdekel könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak a tested érdekel könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak a tested érdekel docx

Csak a tested érdekel.docx

J.K. Smith Csak a tested érdekel könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Csak a tested érdekel J.K. Smith docx formátumban. A Csak a tested érdekel könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak a tested érdekel könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Csak a tested érdekel fb2

Csak a tested érdekel.fb2

J.K. Smith Csak a tested érdekel könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Csak a tested érdekel J.K. Smith fb2 formátumban. A Csak a tested érdekel könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Csak a tested érdekel könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Csak a tested érdekel könyv ingyen

Csak a tested érdekel online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Csak a tested érdekel ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Csak a tested érdekel

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Csak a tested érdekel és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Csak a tested érdekel ingyenes

A könyv részletei Csak a tested érdekel

  • A könyv eredeti címe: Csak a tested érdekel
  • A könyv szerzője: J.K. Smith
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: J.K. Smith
  • Oldalszám: 350 oldal
  • Megjelenés: 2019. május 24.
  • Fájlnév: Csak a tested érdekel.pdf, Csak a tested érdekel.epub, Csak a tested érdekel.mobi, Csak a tested érdekel.txt, Csak a tested érdekel.docx, Csak a tested érdekel.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Csak a tested érdekel könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Csak a tested érdekel könyvet J.K. Smith írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Csak a tested érdekel könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Csak a tested érdekel. A Csak a tested érdekel könyv megjelenésének dátuma 2019. május 24.. A Csak a tested érdekel könyvben 350 oldal található.

A könyv letölthető a Csak a tested érdekel kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Csak a tested érdekel könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: J.K. Smith – Csak a tested érdekel.pdf, J.K. Smith – Csak a tested érdekel.epub, J.K. Smith – Csak a tested érdekel.mobi. J.K. Smith Csak a tested érdekel felülvizsgálat. Csak a tested érdekel könyv J.K. Smith – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. J.K. Smith Csak a tested érdekel könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Csak a tested érdekel is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Csak a tested érdekel J.K. Smith könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Csak a tested érdekel, Csak a tested érdekel fb2, download Csak a tested érdekel PDF, download Csak a tested érdekel MOBI, ingyenes letöltések Csak a tested érdekel IPhone, online Csak a tested érdekel pdf, ingyenes Csak a tested érdekel DJVU, ingyenes letöltések Csak a tested érdekel txt, letöltések Csak a tested érdekel rtf, online Csak a tested érdekel FB2 , ebook Csak a tested érdekel letöltések txt, ingyenes Csak a tested érdekel letöltések, ebook Csak a tested érdekel download MOBI, letöltések Csak a tested érdekel IPad, olvas Csak a tested érdekel MOBI, olvas Csak a tested érdekel docx, ingyenes Csak a tested érdekel awz, download ebook Csak a tested érdekel iPad, ingyenes Csak a tested érdekel DJVU, download Csak a tested érdekel ingyenes, ingyenes letöltések Csak a tested érdekel, olvas Csak a tested érdekel txt, Csak a tested érdekel letöltések DJVU, Csak a tested érdekel letöltések ingyenes, Csak a tested érdekel letöltések pdf ingyenes, Csak a tested érdekel pdf letöltések ingyenes, letöltések eCsak a tested érdekel pdf ingyenes, Csak a tested érdekel letöltések epub ingyenes, Csak a tested érdekel ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply