Calishtenics

By | 2019-12-05

Ashley Kalym - Calishtenics

Leírás könyv Calishtenics

Erős, robbanékony és sportos testre vágysz, amely száz százalékig téged szolgál? Nem fűlik a fogad az edzőterembe járáshoz? Szeretnél egy útmutatót, amelynek segítségével önállóan, személyi edző és drága kütyük nélkül is megvalósíthatod az álmod?

Akkor nincs is másra szükséged, mint a Calisthenicsre!

Ez a világ legegyszerűbb, egyúttal leghatékonyabb edzésrendszere, amelyhez kizárólag a saját testedre van szükséged, súlyzókra és eszközökre nem. Szimplának tűnő alapgyakorlatokkal, mint a guggolás vagy a fekvőtámasz, nemcsak izolált izomcsoportokat, hanem az egész tested erejét, robbanékonyságát és állóképességét fejleszti. Gyakorlói ennek köszönhetően fürgén, hajlékonyan és könnyeden képesek használni erejüket.

A könyvben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet:
– Átfogó háttér-információkat a biztonságos edzéshez
– Bemelegítő és mobilizáló gyakorlatokat
– Útmutatókat lépésről lépésre, több mint 500 fényképpel
– Személyre szabható edzésprogramot a saját célod megvalósításához

A Calisthenics a saját testsúlyos edzés ma elérhető legrészletesebb és legátfogóbb útmutatója. Bárki használhatja: férfi, nő, kezdő, haladó – mindenki, aki kirobbanó erőre vágyik, és képes keményen küzdeni.

ASHLEY KALYM-ot már nagyon fiatalon beszippantotta az edzés világa. Sokféle sportágat és edzéstípust kipróbált, ám a brit királyi tengerészgyalogságnál meggyőződhetett a saját testsúlyos edzés kimagasló hatékonyságáról. Éveket töltött elméleti kutatással, de egyetlen olyan összefoglaló munkát sem talált, amely kielégítette volna tudásszomját. Úgy döntött hát, hogy megírja saját könyvét, amelyet most végre a magyar olvasók és erősödni vágyók is kézbe vehetnek.

"Mindazoknak, akiket megfertőzött a Fegyencedzés-sorozat és Gödrösi Ádám munkássága, a Calisthenics is tetszeni fog. Ugyanazt a témát járja körül, professzionálisan, remek progressziókat mutatva be a saját testsúlyos edzés szerelmeseinek."
Lakatos Péter
StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – barna öv

Letöltés könyvet Calishtenics pdf

Calishtenics.pdf

Ashley Kalym Calishtenics könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Calishtenics Ashley Kalym pdf formátumban. A Calishtenics könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Calishtenics könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Calishtenics epub

Calishtenics.epub

Ashley Kalym Calishtenics könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Calishtenics Ashley Kalym epub formátumban. A Calishtenics könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Calishtenics könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Calishtenics mobi

Calishtenics.mobi

Ashley Kalym Calishtenics könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Calishtenics Ashley Kalym mobi formátumban. A Calishtenics könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Calishtenics könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Calishtenics txt

Calishtenics.txt

Ashley Kalym Calishtenics könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Calishtenics Ashley Kalym txt formátumban. A Calishtenics könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Calishtenics könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Calishtenics docx

Calishtenics.docx

Ashley Kalym Calishtenics könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Calishtenics Ashley Kalym docx formátumban. A Calishtenics könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Calishtenics könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Calishtenics fb2

Calishtenics.fb2

Ashley Kalym Calishtenics könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Calishtenics Ashley Kalym fb2 formátumban. A Calishtenics könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Calishtenics könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Calishtenics könyv ingyen

Calishtenics online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Calishtenics ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Calishtenics

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Calishtenics és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Calishtenics ingyenes

A könyv részletei Calishtenics

  • A könyv eredeti címe: Calishtenics
  • A könyv szerzője: Ashley Kalym
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Ashley Kalym
  • Oldalszám: 288 oldal
  • Megjelenés: 2017. augusztus 28.
  • Fájlnév: Calishtenics.pdf, Calishtenics.epub, Calishtenics.mobi, Calishtenics.txt, Calishtenics.docx, Calishtenics.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Calishtenics könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Calishtenics könyvet Ashley Kalym írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Calishtenics könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Calishtenics. A Calishtenics könyv megjelenésének dátuma 2017. augusztus 28.. A Calishtenics könyvben 288 oldal található.

A könyv letölthető a Calishtenics kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Calishtenics könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Ashley Kalym – Calishtenics.pdf, Ashley Kalym – Calishtenics.epub, Ashley Kalym – Calishtenics.mobi. Ashley Kalym Calishtenics felülvizsgálat. Calishtenics könyv Ashley Kalym – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Ashley Kalym Calishtenics könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Calishtenics is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Calishtenics Ashley Kalym könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Calishtenics, Calishtenics fb2, download Calishtenics PDF, download Calishtenics MOBI, ingyenes letöltések Calishtenics IPhone, online Calishtenics pdf, ingyenes Calishtenics DJVU, ingyenes letöltések Calishtenics txt, letöltések Calishtenics rtf, online Calishtenics FB2 , ebook Calishtenics letöltések txt, ingyenes Calishtenics letöltések, ebook Calishtenics download MOBI, letöltések Calishtenics IPad, olvas Calishtenics MOBI, olvas Calishtenics docx, ingyenes Calishtenics awz, download ebook Calishtenics iPad, ingyenes Calishtenics DJVU, download Calishtenics ingyenes, ingyenes letöltések Calishtenics, olvas Calishtenics txt, Calishtenics letöltések DJVU, Calishtenics letöltések ingyenes, Calishtenics letöltések pdf ingyenes, Calishtenics pdf letöltések ingyenes, letöltések eCalishtenics pdf ingyenes, Calishtenics letöltések epub ingyenes, Calishtenics ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply