Bolyai

By | 2019-12-18

LÁNG ZSOLT - Bolyai

Leírás könyv Bolyai

"Amikor megszu¨lettél, azt gondoltam, te fogod a régi és az új világot összekötni, te leszel a híd a sötét szakadék fölött. Még most is ebben a reményben gondolok rád. Tudom, hogy feladataid vannak, ne tedd tönkre magad…"

A fenti sorokat Bolyai Farkas írja fiának, a szintén matematikus Bolyai Jánosnak. Az ifjabb Bolyai a regény címszereplője, a tizenkilencedik századi zseni, a matematika Mozartja, a zene Einsteinje, mert nemcsak a nemeuklideszi matematika megalkotása fűződik a nevéhez, hanem zeneelméleti munkáiban is korszakos felfedezéseket tett, melyeket a korabeli tudományos körök hitetlenkedve fogadtak. Miközben kibontakozik előttünk egy bonyolult apa-fiú kapcsolat, s tanúi lehetünk egy meg nem értett gondolkodó mindennapi tépelődéseinek, aközben a történet másik szálán épp az ő rendkívüli életét és kéziratos hagyatékát tanulmányozza napjainkban Láng Zsolt regényének író hőse, aki ösztöndíjasként egy svájci kolostorban tölti napjait. A történet fonalát 12 683 jegyzetpapír zűrzavaros kupaca vezeti – hol részesei vagyunk keletkezésüknek, hol kiderül róluk, hogy szerzőjük halála után évtizedeken keresztül gondatlanul hányódtak, bizonyos lapjai gyújtósként végezték, egyik-másikkal ablakot is pucoltak.
Időben és térben váltakozó fejezetek között két férfi élete tárul fel előttünk, míg az egyik révbe ér, a másik "a reménytelenség lavináját húzta, vonta, robbantotta, idézte, rántotta magára".

Letöltés könyvet Bolyai pdf

Bolyai.pdf

LÁNG ZSOLT Bolyai könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Bolyai LÁNG ZSOLT pdf formátumban. A Bolyai könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bolyai könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bolyai epub

Bolyai.epub

LÁNG ZSOLT Bolyai könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Bolyai LÁNG ZSOLT epub formátumban. A Bolyai könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bolyai könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bolyai mobi

Bolyai.mobi

LÁNG ZSOLT Bolyai könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Bolyai LÁNG ZSOLT mobi formátumban. A Bolyai könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bolyai könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bolyai txt

Bolyai.txt

LÁNG ZSOLT Bolyai könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Bolyai LÁNG ZSOLT txt formátumban. A Bolyai könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bolyai könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bolyai docx

Bolyai.docx

LÁNG ZSOLT Bolyai könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Bolyai LÁNG ZSOLT docx formátumban. A Bolyai könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bolyai könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bolyai fb2

Bolyai.fb2

LÁNG ZSOLT Bolyai könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Bolyai LÁNG ZSOLT fb2 formátumban. A Bolyai könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bolyai könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Bolyai könyv ingyen

Bolyai online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Bolyai ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Bolyai

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Bolyai és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Bolyai ingyenes

A könyv részletei Bolyai

  • A könyv eredeti címe: Bolyai
  • A könyv szerzője: LÁNG ZSOLT
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: LÁNG ZSOLT
  • Oldalszám: 460 oldal
  • Megjelenés: 2019. október 08.
  • Fájlnév: Bolyai.pdf, Bolyai.epub, Bolyai.mobi, Bolyai.txt, Bolyai.docx, Bolyai.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Bolyai könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Bolyai könyvet LÁNG ZSOLT írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Bolyai könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Bolyai. A Bolyai könyv megjelenésének dátuma 2019. október 08.. A Bolyai könyvben 460 oldal található.

A könyv letölthető a Bolyai kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Bolyai könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: LÁNG ZSOLT – Bolyai.pdf, LÁNG ZSOLT – Bolyai.epub, LÁNG ZSOLT – Bolyai.mobi. LÁNG ZSOLT Bolyai felülvizsgálat. Bolyai könyv LÁNG ZSOLT – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. LÁNG ZSOLT Bolyai könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Bolyai is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Bolyai LÁNG ZSOLT könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Bolyai, Bolyai fb2, download Bolyai PDF, download Bolyai MOBI, ingyenes letöltések Bolyai IPhone, online Bolyai pdf, ingyenes Bolyai DJVU, ingyenes letöltések Bolyai txt, letöltések Bolyai rtf, online Bolyai FB2 , ebook Bolyai letöltések txt, ingyenes Bolyai letöltések, ebook Bolyai download MOBI, letöltések Bolyai IPad, olvas Bolyai MOBI, olvas Bolyai docx, ingyenes Bolyai awz, download ebook Bolyai iPad, ingyenes Bolyai DJVU, download Bolyai ingyenes, ingyenes letöltések Bolyai, olvas Bolyai txt, Bolyai letöltések DJVU, Bolyai letöltések ingyenes, Bolyai letöltések pdf ingyenes, Bolyai pdf letöltések ingyenes, letöltések eBolyai pdf ingyenes, Bolyai letöltések epub ingyenes, Bolyai ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply