Béla, mihály és más pokolfajzatok

By | 2019-11-22

K. T. Bernadett - Béla, Mihály és más pokolfajzatok

Leírás könyv Béla, Mihály és más pokolfajzatok

Mit tehet egy ötgyerekes anya, akit a csillagász férje egyik napról a másikra elhagy a konyhás néniért? Hogyan tud megküzdeni a mindennapokkal, de leginkább a logisztikával a közgazdászként dolgozó nő? A meghirdetett sofőri állást egy egyetemi tanársegéd pályázza meg – sikerrel. A férfi megjelenése több bonyodalmat okoz, mint az képzelhető. Mulatságosabbnál mulatságosabb események követik egymást. Érzelmi zűrzavar a végkifejletig. Sőt. Azután is.

A könyv szerzője maga is nagycsaládos. Közgazdászként diplomázott valamikor az özönvíz előtti időkben. Másfél évtizede elhatározta, hogy fordítani fog. Elvégzett hát egy tolmácsképzőt. Azóta se fordít, kivéve, ha nyaral a család.
A könyv megírása öt hónap alatt történt. Valamennyi szereplő a fantázia szüleménye, ilyen emberek ugyanis nem léteznek. Kivéve e könyvben. Jó szórakozást hozzá!


„Bár az alaptörténet cseppet sem mulatságos, egy pillanatig sem tudunk szomorkodni, ugyanis humorral kezeltem az összes helyzetet" – interjú K. T. Bernadett-tel első regénye, a Béla, Mihály és más pokolfajzatok kapcsán
K. T. Bernadett első regénye egy különös baráti társaság mindennapjait írja le. Egy ötgyermekes családanya szemszögéből és elbeszéléséből elevenednek meg a történetek. Az alkotómunkáról, a személyes ambíciókról, a könyv lehetséges kontextusairól, a humor és a nevetés szerepéről kérdeztük a szerzőt.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

„A békítő tárgyalásra sem valószínű, hogy hazajön, kivéve, ha elmegy Jani, a felesége jobbik esze meg megjön."
K. T. Bernadett első regényében egy különös baráti társaság eseménydús mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A történetüket egy ötgyermekes családanya elbeszéléséből ismerjük meg, aki népes családja és barátai történetét laza, kötetlen stílusban tárja elénk. A könyvet az alábbi részlettel ajánljuk figyelmetekbe.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Béla, Mihály és más pokolfajzatok pdf

Béla, Mihály és más pokolfajzatok.pdf

K. T. Bernadett Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Béla, Mihály és más pokolfajzatok K. T. Bernadett pdf formátumban. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Béla, Mihály és más pokolfajzatok epub

Béla, Mihály és más pokolfajzatok.epub

K. T. Bernadett Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Béla, Mihály és más pokolfajzatok K. T. Bernadett epub formátumban. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Béla, Mihály és más pokolfajzatok mobi

Béla, Mihály és más pokolfajzatok.mobi

K. T. Bernadett Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Béla, Mihály és más pokolfajzatok K. T. Bernadett mobi formátumban. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Béla, Mihály és más pokolfajzatok txt

Béla, Mihály és más pokolfajzatok.txt

K. T. Bernadett Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Béla, Mihály és más pokolfajzatok K. T. Bernadett txt formátumban. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Béla, Mihály és más pokolfajzatok docx

Béla, Mihály és más pokolfajzatok.docx

K. T. Bernadett Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Béla, Mihály és más pokolfajzatok K. T. Bernadett docx formátumban. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Béla, Mihály és más pokolfajzatok fb2

Béla, Mihály és más pokolfajzatok.fb2

K. T. Bernadett Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Béla, Mihály és más pokolfajzatok K. T. Bernadett fb2 formátumban. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv ingyen

Béla, Mihály és más pokolfajzatok online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Béla, Mihály és más pokolfajzatok ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Béla, Mihály és más pokolfajzatok

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Béla, Mihály és más pokolfajzatok és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Béla, Mihály és más pokolfajzatok ingyenes

A könyv részletei Béla, Mihály és más pokolfajzatok

  • A könyv eredeti címe: Béla, Mihály és más pokolfajzatok
  • A könyv szerzője: K. T. Bernadett
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: K. T. Bernadett
  • Oldalszám: 2019. június 21.
    Kötés: Keménytáblás
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Béla, Mihály és más pokolfajzatok.pdf, Béla, Mihály és más pokolfajzatok.epub, Béla, Mihály és más pokolfajzatok.mobi, Béla, Mihály és más pokolfajzatok.txt, Béla, Mihály és más pokolfajzatok.docx, Béla, Mihály és más pokolfajzatok.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyvet K. T. Bernadett írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Béla, Mihály és más pokolfajzatok. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv megjelenésének dátuma ERR. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyvben 2019. június 21.

Kötés: Keménytáblás található.

A könyv letölthető a Béla, Mihály és más pokolfajzatok kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: K. T. Bernadett – Béla, Mihály és más pokolfajzatok.pdf, K. T. Bernadett – Béla, Mihály és más pokolfajzatok.epub, K. T. Bernadett – Béla, Mihály és más pokolfajzatok.mobi. K. T. Bernadett Béla, Mihály és más pokolfajzatok felülvizsgálat. Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyv K. T. Bernadett – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. K. T. Bernadett Béla, Mihály és más pokolfajzatok könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Béla, Mihály és más pokolfajzatok is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Béla, Mihály és más pokolfajzatok K. T. Bernadett könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Béla, Mihály és más pokolfajzatok, Béla, Mihály és más pokolfajzatok fb2, download Béla, Mihály és más pokolfajzatok PDF, download Béla, Mihály és más pokolfajzatok MOBI, ingyenes letöltések Béla, Mihály és más pokolfajzatok IPhone, online Béla, Mihály és más pokolfajzatok pdf, ingyenes Béla, Mihály és más pokolfajzatok DJVU, ingyenes letöltések Béla, Mihály és más pokolfajzatok txt, letöltések Béla, Mihály és más pokolfajzatok rtf, online Béla, Mihály és más pokolfajzatok FB2 , ebook Béla, Mihály és más pokolfajzatok letöltések txt, ingyenes Béla, Mihály és más pokolfajzatok letöltések, ebook Béla, Mihály és más pokolfajzatok download MOBI, letöltések Béla, Mihály és más pokolfajzatok IPad, olvas Béla, Mihály és más pokolfajzatok MOBI, olvas Béla, Mihály és más pokolfajzatok docx, ingyenes Béla, Mihály és más pokolfajzatok awz, download ebook Béla, Mihály és más pokolfajzatok iPad, ingyenes Béla, Mihály és más pokolfajzatok DJVU, download Béla, Mihály és más pokolfajzatok ingyenes, ingyenes letöltések Béla, Mihály és más pokolfajzatok, olvas Béla, Mihály és más pokolfajzatok txt, Béla, Mihály és más pokolfajzatok letöltések DJVU, Béla, Mihály és más pokolfajzatok letöltések ingyenes, Béla, Mihály és más pokolfajzatok letöltések pdf ingyenes, Béla, Mihály és más pokolfajzatok pdf letöltések ingyenes, letöltések eBéla, Mihály és más pokolfajzatok pdf ingyenes, Béla, Mihály és más pokolfajzatok letöltések epub ingyenes, Béla, Mihály és más pokolfajzatok ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply