Becsapódás

By | 2019-12-20

Douglas Preston - Becsapódás

Leírás könyv Becsapódás

Wyman Fordot, a CIA egykori ügynökét Kambodzsába küldik, hogy járjon utána egy titokzatos, mézszínű kőnek, amely nemrég tűnt fel az illegális drágakőpiacon. A kő, bár elsőre gyönyörűnek tűnik, halálos veszedelmet hordoz, és terroristák kezébe kerülve könnyen veszélyes fegyverré válhat. Amikor azonban Ford végre rábukkan a kövek lelőhelyére, egy sokkal nagyobb rejtéllyel találja szembe magát: a drágakövet egy igen különös kráterből nyerik ki – mintha valami a Föld belsejéből tört volna elő hatalmas erővel…
És ez nem az egyetlen ilyen kráter. Ford egy egyetemista lány segítségével hasonlóra bukkan a maine-i partvidéken, és ezzel kezdetét veszi a versenyfutás az idővel, amelynek a tétje nem más, mint a világ sorsa.

Douglas Preston lebilincselő regénye izgalmas földkörüli utazást ígér, újabb és újabb fordulattal szolgálva egészen a megdöbbentő végkifejletig.

Letöltés könyvet Becsapódás pdf

Becsapódás.pdf

Douglas Preston Becsapódás könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Becsapódás Douglas Preston pdf formátumban. A Becsapódás könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Becsapódás könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Becsapódás epub

Becsapódás.epub

Douglas Preston Becsapódás könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Becsapódás Douglas Preston epub formátumban. A Becsapódás könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Becsapódás könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Becsapódás mobi

Becsapódás.mobi

Douglas Preston Becsapódás könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Becsapódás Douglas Preston mobi formátumban. A Becsapódás könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Becsapódás könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Becsapódás txt

Becsapódás.txt

Douglas Preston Becsapódás könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Becsapódás Douglas Preston txt formátumban. A Becsapódás könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Becsapódás könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Becsapódás docx

Becsapódás.docx

Douglas Preston Becsapódás könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Becsapódás Douglas Preston docx formátumban. A Becsapódás könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Becsapódás könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Becsapódás fb2

Becsapódás.fb2

Douglas Preston Becsapódás könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Becsapódás Douglas Preston fb2 formátumban. A Becsapódás könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Becsapódás könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Becsapódás könyv ingyen

Becsapódás online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Becsapódás ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Becsapódás

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Becsapódás és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Becsapódás ingyenes

A könyv részletei Becsapódás

  • A könyv eredeti címe: Becsapódás
  • A könyv szerzője: Douglas Preston
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Douglas Preston
  • Oldalszám: Világsikerek
  • Megjelenés: 344 oldal
    Megjelenés: 2016. március 18.
  • Fájlnév: Becsapódás.pdf, Becsapódás.epub, Becsapódás.mobi, Becsapódás.txt, Becsapódás.docx, Becsapódás.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Becsapódás könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Becsapódás könyvet Douglas Preston írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Becsapódás könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Becsapódás. A Becsapódás könyv megjelenésének dátuma 344 oldal

Megjelenés: 2016. március 18.. A Becsapódás könyvben Világsikerek található.

A könyv letölthető a Becsapódás kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Becsapódás könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Douglas Preston – Becsapódás.pdf, Douglas Preston – Becsapódás.epub, Douglas Preston – Becsapódás.mobi. Douglas Preston Becsapódás felülvizsgálat. Becsapódás könyv Douglas Preston – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Douglas Preston Becsapódás könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Becsapódás is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Becsapódás Douglas Preston könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Becsapódás, Becsapódás fb2, download Becsapódás PDF, download Becsapódás MOBI, ingyenes letöltések Becsapódás IPhone, online Becsapódás pdf, ingyenes Becsapódás DJVU, ingyenes letöltések Becsapódás txt, letöltések Becsapódás rtf, online Becsapódás FB2 , ebook Becsapódás letöltések txt, ingyenes Becsapódás letöltések, ebook Becsapódás download MOBI, letöltések Becsapódás IPad, olvas Becsapódás MOBI, olvas Becsapódás docx, ingyenes Becsapódás awz, download ebook Becsapódás iPad, ingyenes Becsapódás DJVU, download Becsapódás ingyenes, ingyenes letöltések Becsapódás, olvas Becsapódás txt, Becsapódás letöltések DJVU, Becsapódás letöltések ingyenes, Becsapódás letöltések pdf ingyenes, Becsapódás pdf letöltések ingyenes, letöltések eBecsapódás pdf ingyenes, Becsapódás letöltések epub ingyenes, Becsapódás ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply