Bal nyolcas

By | 2019-12-19

Jakab-Köves Gyopárka - Bal nyolcas

Leírás könyv Bal nyolcas

Mitől vásott el Vásánd majd minden lakosának a foga? Ezen tűnődik a fővárosból érkezett fiatal fogorvos a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján a bakonyi faluban. Idillt keresett, ehelyett összetört, elvásott fogú embereket talált vidéken. A helyi kishatalmasok és az értelmiségiek hamar felkarolják őt, pillanatokon belül megismerkedik a körzeti orvoson kívül a téesz-elnökkel, a párttitkárral, az iskolaigazgatóval, a tanácselnökkel és a falu más jellegzetes figuráival. Állatorvosok, adminisztrátornők, agronómusok mind-mind barátságba akarnak kerülni vele. Az első vadászat azonban rögtön tragédiába torkollik, és a közös vendégségek, a polgári létet majmoló, de részegségbe fulladó összejövetelek lassanként lehúzzák Lászlót egy mélybe, ahonnan másnak látszik minden. Nem tudni, a megfigyelés, a besúgás munkál-e egy-egy beszélgetés mögött. A kádárizmus világa egyszerre fenyegető valósággá válik a fiatalember számára. Ezek az elvásott, széttört fogak vajon milyen sötét titkokról árulkodnak? A tisztának látszó kibontakozó szerelem miért oly ködös, oly megfoghatatlan és félelmetes? László önnön kérdéseire keresi a választ, de csak újabb titkok és még mélyebb bűnök kuszaságát leli. Hogyan válnak halálos ellenségek egymás cinkosaivá a nagy közösségi bűnben? Milyen aljas szándékok és érdekek húzódnak meg minden emberi cselekedet mögött? Tisztátalan szerelmek, egymás megcsalatása éppoly természetes a falu mindennapjaiban, mint a bűnök gyors elévülése. Pontot tehet-e a hazugság végére egy baleset? Annyi biztos, hogy a bal nyolcas, a bölcsességfog végleg elvész.

Letöltés könyvet Bal nyolcas pdf

Bal nyolcas.pdf

Jakab-Köves Gyopárka Bal nyolcas könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Bal nyolcas Jakab-Köves Gyopárka pdf formátumban. A Bal nyolcas könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bal nyolcas könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bal nyolcas epub

Bal nyolcas.epub

Jakab-Köves Gyopárka Bal nyolcas könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Bal nyolcas Jakab-Köves Gyopárka epub formátumban. A Bal nyolcas könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bal nyolcas könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bal nyolcas mobi

Bal nyolcas.mobi

Jakab-Köves Gyopárka Bal nyolcas könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Bal nyolcas Jakab-Köves Gyopárka mobi formátumban. A Bal nyolcas könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bal nyolcas könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bal nyolcas txt

Bal nyolcas.txt

Jakab-Köves Gyopárka Bal nyolcas könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Bal nyolcas Jakab-Köves Gyopárka txt formátumban. A Bal nyolcas könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bal nyolcas könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bal nyolcas docx

Bal nyolcas.docx

Jakab-Köves Gyopárka Bal nyolcas könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Bal nyolcas Jakab-Köves Gyopárka docx formátumban. A Bal nyolcas könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bal nyolcas könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bal nyolcas fb2

Bal nyolcas.fb2

Jakab-Köves Gyopárka Bal nyolcas könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Bal nyolcas Jakab-Köves Gyopárka fb2 formátumban. A Bal nyolcas könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bal nyolcas könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Bal nyolcas könyv ingyen

Bal nyolcas online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Bal nyolcas ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Bal nyolcas

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Bal nyolcas és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Bal nyolcas ingyenes

A könyv részletei Bal nyolcas

  • A könyv eredeti címe: Bal nyolcas
  • A könyv szerzője: Jakab-Köves Gyopárka
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jakab-Köves Gyopárka
  • Oldalszám: 220 oldal
  • Megjelenés: 2017. december 31.
  • Fájlnév: Bal nyolcas.pdf, Bal nyolcas.epub, Bal nyolcas.mobi, Bal nyolcas.txt, Bal nyolcas.docx, Bal nyolcas.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Bal nyolcas könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Bal nyolcas könyvet Jakab-Köves Gyopárka írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Bal nyolcas könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Bal nyolcas. A Bal nyolcas könyv megjelenésének dátuma 2017. december 31.. A Bal nyolcas könyvben 220 oldal található.

A könyv letölthető a Bal nyolcas kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Bal nyolcas könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jakab-Köves Gyopárka – Bal nyolcas.pdf, Jakab-Köves Gyopárka – Bal nyolcas.epub, Jakab-Köves Gyopárka – Bal nyolcas.mobi. Jakab-Köves Gyopárka Bal nyolcas felülvizsgálat. Bal nyolcas könyv Jakab-Köves Gyopárka – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jakab-Köves Gyopárka Bal nyolcas könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Bal nyolcas is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Bal nyolcas Jakab-Köves Gyopárka könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Bal nyolcas, Bal nyolcas fb2, download Bal nyolcas PDF, download Bal nyolcas MOBI, ingyenes letöltések Bal nyolcas IPhone, online Bal nyolcas pdf, ingyenes Bal nyolcas DJVU, ingyenes letöltések Bal nyolcas txt, letöltések Bal nyolcas rtf, online Bal nyolcas FB2 , ebook Bal nyolcas letöltések txt, ingyenes Bal nyolcas letöltések, ebook Bal nyolcas download MOBI, letöltések Bal nyolcas IPad, olvas Bal nyolcas MOBI, olvas Bal nyolcas docx, ingyenes Bal nyolcas awz, download ebook Bal nyolcas iPad, ingyenes Bal nyolcas DJVU, download Bal nyolcas ingyenes, ingyenes letöltések Bal nyolcas, olvas Bal nyolcas txt, Bal nyolcas letöltések DJVU, Bal nyolcas letöltések ingyenes, Bal nyolcas letöltések pdf ingyenes, Bal nyolcas pdf letöltések ingyenes, letöltések eBal nyolcas pdf ingyenes, Bal nyolcas letöltések epub ingyenes, Bal nyolcas ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply