Bakker, azok a csodddálatos férfiak!

By | 2019-11-25

Leitner Olga - Bakker, azok a csodddálatos férfiak!

Leírás könyv Bakker, azok a csodddálatos férfiak!

A nagysikerű Bakker, anya lettem! című könyv folytatásában Leitner Olga, a férfiakra jellemző magatartásmintákat kifigurázva arra keresi a választ, hogy "miért egyszerűbb például megjátszani az orgazmust, minthogy elmondjuk a párunknak, hogy most nincs kedvünk hozzá? Miért érezzük sokszor úgy, hogy a férfi csak szexet akar tőlünk, s miért nem értik, hogy mi viszont szeretkezni akarunk? Van-e különbség a szex és a szeretkezés között? Vajon mit szólnának a férfiak, ha tudnák, hogy a szexuális együttlét alatt olykor a másnapi teendőinken, konkrétan az ebéd menüjén jár az eszünk? És miért hisszük azt, hogy ha egy napig nem halljuk az imádott férfitől a "szeretlek" szót, akkor már nem is szeret minket? A fő kérdés pedig: mindezekből a keszekusza, sokszor saját magunk számára is bonyolult és néha nevetséges gondolatmenetekből miért nem ért és érez semmit a férfi?!"
Ez a szókimondó, vicces, laza stílusú könyv, ugyanakkor szinte érthetetlen lelki vívódásokkal és eddig kimondatlan bölcsességekkel nagy bólogatásokra és hatalmas nevetésekre ösztönzi majd a nők azon rétegét, akiket foglalkoztatnak a párkapcsolatok útvesztői.


Mi Leitner Olga nagy sikerű előző kötetének címe?
A: Bakker anya lettem

B: Bakker azok a gyerekek

C: Bakker a bájos férfiak

A helyes megfejtés betűjelét 2015. szeptember 17. 10:00-ig küldje el a
[email protected]
címre.

A játékban való részvétel feltétele, hogy az email tárgy rovatában a következő legyen feltüntetve: Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.

A játékszabályt itt olvashatja.A nagysikerű Bakker, anya lettem! című könyv folytatásában Leitner Olga, a férfiakra jellemző magatartásmintákat kifigurázva arra keresi a választ, hogy ,,miért egyszerűbb például megjátszani az orgazmust, minthogy elmondjuk a párunknak, hogy most nincs kedvünk hozzá?
Miért érezzük sokszor úgy, hogy a férfi csak szexet akar tőlünk, s miért nem értik, hogy mi viszont szeretkezni akarunk? Van-e különbség a szex és a szeretkezés között? Vajon mit szólnának a férfiak, ha tudnák, hogy a szexuális együttlét alatt olykor a másnapi teendőinken, konkrétan az ebéd menüjén jár az eszünk? És miért hisszük azt, hogy ha egy napig nem halljuk az imádott férfitől a ,,szeretlek" szót, akkor már nem is szeret minket?
A fő kérdés pedig: mindezekből a keszekusza, sokszor saját magunk számára is bonyolult és néha nevetséges gondolatmenetekből miért nem ért és érez semmit a férfi?!"
Ez a szókimondó, vicces, laza stílusú könyv, ugyanakkor szinte érthetetlen lelki vívódásokkal és eddig kimondatlan bölcsességekkel nagy bólogatásokra és hatalmas nevetésekre ösztönzi majd a nők azon rétegét, akiket foglalkoztatnak a párkapcsolatok útvesztői.

Letöltés könyvet Bakker, azok a csodddálatos férfiak! pdf

Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.pdf

Leitner Olga Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Bakker, azok a csodddálatos férfiak! Leitner Olga pdf formátumban. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bakker, azok a csodddálatos férfiak! epub

Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.epub

Leitner Olga Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Bakker, azok a csodddálatos férfiak! Leitner Olga epub formátumban. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bakker, azok a csodddálatos férfiak! mobi

Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.mobi

Leitner Olga Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Bakker, azok a csodddálatos férfiak! Leitner Olga mobi formátumban. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bakker, azok a csodddálatos férfiak! txt

Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.txt

Leitner Olga Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Bakker, azok a csodddálatos férfiak! Leitner Olga txt formátumban. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bakker, azok a csodddálatos férfiak! docx

Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.docx

Leitner Olga Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Bakker, azok a csodddálatos férfiak! Leitner Olga docx formátumban. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Bakker, azok a csodddálatos férfiak! fb2

Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.fb2

Leitner Olga Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Bakker, azok a csodddálatos férfiak! Leitner Olga fb2 formátumban. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv ingyen

Bakker, azok a csodddálatos férfiak! online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Bakker, azok a csodddálatos férfiak! ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Bakker, azok a csodddálatos férfiak!

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Bakker, azok a csodddálatos férfiak! és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Bakker, azok a csodddálatos férfiak! ingyenes

A könyv részletei Bakker, azok a csodddálatos férfiak!

  • A könyv eredeti címe: Bakker, azok a csodddálatos férfiak!
  • A könyv szerzője: Leitner Olga
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Leitner Olga
  • Oldalszám: 304 oldal
  • Megjelenés: 2015. szeptember 14.
  • Fájlnév: Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.pdf, Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.epub, Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.mobi, Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.txt, Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.docx, Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyvet Leitner Olga írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Bakker, azok a csodddálatos férfiak!. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv megjelenésének dátuma 2015. szeptember 14.. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyvben 304 oldal található.

A könyv letölthető a Bakker, azok a csodddálatos férfiak! kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Leitner Olga – Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.pdf, Leitner Olga – Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.epub, Leitner Olga – Bakker, azok a csodddálatos férfiak!.mobi. Leitner Olga Bakker, azok a csodddálatos férfiak! felülvizsgálat. Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyv Leitner Olga – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Leitner Olga Bakker, azok a csodddálatos férfiak! könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Bakker, azok a csodddálatos férfiak! is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Bakker, azok a csodddálatos férfiak! Leitner Olga könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Bakker, azok a csodddálatos férfiak!, Bakker, azok a csodddálatos férfiak! fb2, download Bakker, azok a csodddálatos férfiak! PDF, download Bakker, azok a csodddálatos férfiak! MOBI, ingyenes letöltések Bakker, azok a csodddálatos férfiak! IPhone, online Bakker, azok a csodddálatos férfiak! pdf, ingyenes Bakker, azok a csodddálatos férfiak! DJVU, ingyenes letöltések Bakker, azok a csodddálatos férfiak! txt, letöltések Bakker, azok a csodddálatos férfiak! rtf, online Bakker, azok a csodddálatos férfiak! FB2 , ebook Bakker, azok a csodddálatos férfiak! letöltések txt, ingyenes Bakker, azok a csodddálatos férfiak! letöltések, ebook Bakker, azok a csodddálatos férfiak! download MOBI, letöltések Bakker, azok a csodddálatos férfiak! IPad, olvas Bakker, azok a csodddálatos férfiak! MOBI, olvas Bakker, azok a csodddálatos férfiak! docx, ingyenes Bakker, azok a csodddálatos férfiak! awz, download ebook Bakker, azok a csodddálatos férfiak! iPad, ingyenes Bakker, azok a csodddálatos férfiak! DJVU, download Bakker, azok a csodddálatos férfiak! ingyenes, ingyenes letöltések Bakker, azok a csodddálatos férfiak!, olvas Bakker, azok a csodddálatos férfiak! txt, Bakker, azok a csodddálatos férfiak! letöltések DJVU, Bakker, azok a csodddálatos férfiak! letöltések ingyenes, Bakker, azok a csodddálatos férfiak! letöltések pdf ingyenes, Bakker, azok a csodddálatos férfiak! pdf letöltések ingyenes, letöltések eBakker, azok a csodddálatos férfiak! pdf ingyenes, Bakker, azok a csodddálatos férfiak! letöltések epub ingyenes, Bakker, azok a csodddálatos férfiak! ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply