Az x akták – kezdetek: a káosz ügynöke

By | 2019-12-11

Kami Garcia - Az X akták - Kezdetek: A káosz ügynöke

Leírás könyv Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke

Hogyan lett hívő Fox Mulder? Hogy vált szkeptikussá Dana Scully? Miként lehetséges, hogy mégis mindketten az FBI kötelékébe kerültek?
Az X-akták – Kezdetek két kötetében mindenre fény derül…

1979 tavaszán a tizenhét éves Fox Muldernek nagyobb gondja is van annál, hogy az egyetemi felvételijével foglalkozzon. A kishúga öt éve eltűnt a családi házukból, és azóta sem hallottak róla. Mulder magát hibáztatja, az anyja pedig a férjét, aki szigorúan titkos külügyminisztériumi munkájába menekül. Foxot az utolsó gimnáziumi évében az apja magával viszi Washingtonba, elszakítva a fiút massachusetti barátaitól – és a múlt kísértő árnyától. Mulder azonban nem adja fel: rögeszmésen foglalkoztatja, hogy ha kell, a föld alól is előkeríti Samanthát. Ezért amikor egy helybeli kisfiú holtan kerül elő, és egy másik gyereket is elrabolnak, Mulder nem tudja megállni, hogy bele ne ártsa magát az ügybe. Mire észbe kaphatna, barátaival, Gimlivel és Phoebe-vel egy veszedelmes sorozatgyilkos utáni hajsza kellős közepén találja magát…

Lehetséges, hogy egy tucatnyi brutális gyilkosság függ össze Samantha eltűnésével? Talán okkult rítusra utal, hogy a temetőből előkerült Billy Christian mellkasán egy nyílvesszőkkel átfúrt madarat találnak? Vajon Gimli apja összeesküvéseket koholó őrült, vagy félelmetes titkot tudója? És egyáltalán: kicsoda A Káosz ügynöke? Aki végigizgulta és -borzongta a népszerű és kultikus X-akták sorozatot, annak kedvencei eredettörténete, A Káosz ügynöke és Az ördög ügyvédje sem fog csalódást okozni.

Letöltés könyvet Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke pdf

Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.pdf

Kami Garcia Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke Kami Garcia pdf formátumban. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke epub

Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.epub

Kami Garcia Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke Kami Garcia epub formátumban. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke mobi

Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.mobi

Kami Garcia Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke Kami Garcia mobi formátumban. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke txt

Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.txt

Kami Garcia Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke Kami Garcia txt formátumban. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke docx

Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.docx

Kami Garcia Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke Kami Garcia docx formátumban. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke fb2

Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.fb2

Kami Garcia Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke Kami Garcia fb2 formátumban. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv ingyen

Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke ingyenes

A könyv részletei Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke

  • A könyv eredeti címe: Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke
  • A könyv szerzője: Kami Garcia
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Kami Garcia
  • Oldalszám: 268 oldal
  • Megjelenés: 2017. június 09.
  • Fájlnév: Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.pdf, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.epub, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.mobi, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.txt, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.docx, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyvet Kami Garcia írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv megjelenésének dátuma 2017. június 09.. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyvben 268 oldal található.

A könyv letölthető a Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Kami Garcia – Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.pdf, Kami Garcia – Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.epub, Kami Garcia – Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke.mobi. Kami Garcia Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke felülvizsgálat. Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyv Kami Garcia – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Kami Garcia Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke Kami Garcia könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke fb2, download Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke PDF, download Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke MOBI, ingyenes letöltések Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke IPhone, online Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke pdf, ingyenes Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke DJVU, ingyenes letöltések Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke txt, letöltések Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke rtf, online Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke FB2 , ebook Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke letöltések txt, ingyenes Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke letöltések, ebook Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke download MOBI, letöltések Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke IPad, olvas Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke MOBI, olvas Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke docx, ingyenes Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke awz, download ebook Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke iPad, ingyenes Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke DJVU, download Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke ingyenes, ingyenes letöltések Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke, olvas Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke txt, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke letöltések DJVU, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke letöltések ingyenes, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke letöltések pdf ingyenes, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke pdf ingyenes, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke letöltések epub ingyenes, Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply