Az utolsó boszorkány lánya

By | 2019-11-07

Fábián Janka - Az utolsó boszorkány lánya

Leírás könyv Az utolsó boszorkány lánya

1760-ban Zsófia, az utolsó bécsi boszorkány lánya szomorúan fogadja a Habsburg-trónörökös, József főherceg közelgő házasságának hírét. A lány évek óta titokban rajong Mária Terézia elsőszülött fiáért, és az esküvő napján úgy érzi, valamivel fel kell hívnia magára a főrangú ifjú figyelmét. Ám ehelyett egy másik fiatalember szeme akad meg rajta; a daliás Kolosy Károly, a királynő magyar királyi testőrségének tagja még párbajozik is érte…
Zsófia története egy szerelmi dráma súlyos következményei miatt Párizsban folytatódik, ahol az ő és a családja sorsa akarata ellenére is összekapcsolódik a Habsburgokéval – József császár után Marie Antoinette-ével is. A francia forradalom kitörése előtti években a királyi udvar látszólag fényűző élete mögött rejtett tragédiák sora húzódik meg, amelyekről csak az uralkodók bizalmasai tudhatnak. Közöttük van Zsófia is, aki hiába is próbálna kívülálló maradni, az egyre baljósabb események őt is magukkal sodorják, és hamarosan már a saját és a családtagjai életéért kell küzdenie.


Élet Mária Terézia és Marie Antoinette udvarában
Fábián Janka új könyvében, Az utolsó boszorkány lányában olyan híres történelmi személyekkel találkozhatunk, mint Mária Terézia, vagy gyermekei, kiváltképp II. József és Marie Antoinette, utóbbi révén pedig megismerhetjük XVI. Lajos francia királyt is. Mindazonáltal a főszereplő egy egyszerű család (az utolsó „boszorkány”) lánya, Zsófia, akinek édesanyja a könyv szerint gyógyfüvek segítségével sokat segédkezett az uralkodócsalád tagjainak betegségeinél.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Az utolsó boszorkány lánya pdf

Az utolsó boszorkány lánya.pdf

Fábián Janka Az utolsó boszorkány lánya könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az utolsó boszorkány lánya Fábián Janka pdf formátumban. A Az utolsó boszorkány lánya könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az utolsó boszorkány lánya könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az utolsó boszorkány lánya epub

Az utolsó boszorkány lánya.epub

Fábián Janka Az utolsó boszorkány lánya könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az utolsó boszorkány lánya Fábián Janka epub formátumban. A Az utolsó boszorkány lánya könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az utolsó boszorkány lánya könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az utolsó boszorkány lánya mobi

Az utolsó boszorkány lánya.mobi

Fábián Janka Az utolsó boszorkány lánya könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az utolsó boszorkány lánya Fábián Janka mobi formátumban. A Az utolsó boszorkány lánya könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az utolsó boszorkány lánya könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az utolsó boszorkány lánya txt

Az utolsó boszorkány lánya.txt

Fábián Janka Az utolsó boszorkány lánya könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az utolsó boszorkány lánya Fábián Janka txt formátumban. A Az utolsó boszorkány lánya könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az utolsó boszorkány lánya könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az utolsó boszorkány lánya docx

Az utolsó boszorkány lánya.docx

Fábián Janka Az utolsó boszorkány lánya könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az utolsó boszorkány lánya Fábián Janka docx formátumban. A Az utolsó boszorkány lánya könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az utolsó boszorkány lánya könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az utolsó boszorkány lánya fb2

Az utolsó boszorkány lánya.fb2

Fábián Janka Az utolsó boszorkány lánya könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az utolsó boszorkány lánya Fábián Janka fb2 formátumban. A Az utolsó boszorkány lánya könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az utolsó boszorkány lánya könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az utolsó boszorkány lánya könyv ingyen

Az utolsó boszorkány lánya online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az utolsó boszorkány lánya ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az utolsó boszorkány lánya

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az utolsó boszorkány lánya és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az utolsó boszorkány lánya ingyenes

A könyv részletei Az utolsó boszorkány lánya

  • A könyv eredeti címe: Az utolsó boszorkány lánya
  • A könyv szerzője: Fábián Janka
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Fábián Janka
  • Oldalszám: 2016. november 02.
    Kötés: Keménytáblás
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Az utolsó boszorkány lánya.pdf, Az utolsó boszorkány lánya.epub, Az utolsó boszorkány lánya.mobi, Az utolsó boszorkány lánya.txt, Az utolsó boszorkány lánya.docx, Az utolsó boszorkány lánya.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az utolsó boszorkány lánya könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az utolsó boszorkány lánya könyvet Fábián Janka írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az utolsó boszorkány lánya könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az utolsó boszorkány lánya. A Az utolsó boszorkány lánya könyv megjelenésének dátuma ERR. A Az utolsó boszorkány lánya könyvben 2016. november 02.

Kötés: Keménytáblás található.

A könyv letölthető a Az utolsó boszorkány lánya kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az utolsó boszorkány lánya könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Fábián Janka – Az utolsó boszorkány lánya.pdf, Fábián Janka – Az utolsó boszorkány lánya.epub, Fábián Janka – Az utolsó boszorkány lánya.mobi. Fábián Janka Az utolsó boszorkány lánya felülvizsgálat. Az utolsó boszorkány lánya könyv Fábián Janka – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Fábián Janka Az utolsó boszorkány lánya könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az utolsó boszorkány lánya is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az utolsó boszorkány lánya Fábián Janka könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az utolsó boszorkány lánya, Az utolsó boszorkány lánya fb2, download Az utolsó boszorkány lánya PDF, download Az utolsó boszorkány lánya MOBI, ingyenes letöltések Az utolsó boszorkány lánya IPhone, online Az utolsó boszorkány lánya pdf, ingyenes Az utolsó boszorkány lánya DJVU, ingyenes letöltések Az utolsó boszorkány lánya txt, letöltések Az utolsó boszorkány lánya rtf, online Az utolsó boszorkány lánya FB2 , ebook Az utolsó boszorkány lánya letöltések txt, ingyenes Az utolsó boszorkány lánya letöltések, ebook Az utolsó boszorkány lánya download MOBI, letöltések Az utolsó boszorkány lánya IPad, olvas Az utolsó boszorkány lánya MOBI, olvas Az utolsó boszorkány lánya docx, ingyenes Az utolsó boszorkány lánya awz, download ebook Az utolsó boszorkány lánya iPad, ingyenes Az utolsó boszorkány lánya DJVU, download Az utolsó boszorkány lánya ingyenes, ingyenes letöltések Az utolsó boszorkány lánya, olvas Az utolsó boszorkány lánya txt, Az utolsó boszorkány lánya letöltések DJVU, Az utolsó boszorkány lánya letöltések ingyenes, Az utolsó boszorkány lánya letöltések pdf ingyenes, Az utolsó boszorkány lánya pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz utolsó boszorkány lánya pdf ingyenes, Az utolsó boszorkány lánya letöltések epub ingyenes, Az utolsó boszorkány lánya ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply