Az úgy volt…

By | 2019-11-22

JANIKOVSZKY ÉVA - AZ ÚGY VOLT...

Leírás könyv AZ ÚGY VOLT…

Az úgy volt, hogy amikor hazajöttem a táborból, itthon
mindenki nekem esett, hogy na mi újság, mi volt, hogy
volt, meséljek már. Én általában tudom, hogy mi újság,
csak nem szeretem, ha folyton kérdik. Ezért mondtam,
hogy semmi.` Hányszor van így az ember, ha kamasz. És
hányszor kerül olyan helyzetbe, hogy `semmiszerű`
választ ad, pedig, mint tudjuk, a kamasszal mindig
történik valami.
Janikovszky Éva tükröt tart a tizenhárom évesek elé,
de mindannyiunk elé is, akik sok mindenen
elgondolkodunk, sok mindenről tudjuk, hogy mi az
újság, de azt válaszoljuk, hogy semmi. Réber László
nagyszerű, telibe találó rajzai humorukkal a kamaszság
komikumát és líráját teszik még érthetőbbé, szeretetre
méltóvá.

Az úgy volt, hogy amikor hazajöttem a táborból…
…hogy amikor Ancsur megkérdezte…
…hogy amikor levették a lábamról a kötést…
…hogy én egy kicsit begurultam, amikor…
Mikor is?…amikor még egyforintossal lehetett telefonálni,
…amikor még Télapónak hívták a Mikulást,
…amikor még fehér holló volt a színes tévé,
…amikor a vidám kamasztörténetek hőse még csak tizenhárom éves volt,
…amikor még élt Janikovszky Éva, a kötetbe gyűjtött gyerekmonológok írója, és szerzőtársa, a történeteket rajzba fogalmazó Réber László.

Letöltés könyvet AZ ÚGY VOLT… pdf

AZ ÚGY VOLT….pdf

JANIKOVSZKY ÉVA AZ ÚGY VOLT… könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÚGY VOLT… JANIKOVSZKY ÉVA pdf formátumban. A AZ ÚGY VOLT… könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÚGY VOLT… könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÚGY VOLT… epub

AZ ÚGY VOLT….epub

JANIKOVSZKY ÉVA AZ ÚGY VOLT… könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÚGY VOLT… JANIKOVSZKY ÉVA epub formátumban. A AZ ÚGY VOLT… könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÚGY VOLT… könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÚGY VOLT… mobi

AZ ÚGY VOLT….mobi

JANIKOVSZKY ÉVA AZ ÚGY VOLT… könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÚGY VOLT… JANIKOVSZKY ÉVA mobi formátumban. A AZ ÚGY VOLT… könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÚGY VOLT… könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÚGY VOLT… txt

AZ ÚGY VOLT….txt

JANIKOVSZKY ÉVA AZ ÚGY VOLT… könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÚGY VOLT… JANIKOVSZKY ÉVA txt formátumban. A AZ ÚGY VOLT… könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÚGY VOLT… könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÚGY VOLT… docx

AZ ÚGY VOLT….docx

JANIKOVSZKY ÉVA AZ ÚGY VOLT… könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÚGY VOLT… JANIKOVSZKY ÉVA docx formátumban. A AZ ÚGY VOLT… könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÚGY VOLT… könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÚGY VOLT… fb2

AZ ÚGY VOLT….fb2

JANIKOVSZKY ÉVA AZ ÚGY VOLT… könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÚGY VOLT… JANIKOVSZKY ÉVA fb2 formátumban. A AZ ÚGY VOLT… könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÚGY VOLT… könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online AZ ÚGY VOLT… könyv ingyen

AZ ÚGY VOLT… online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet AZ ÚGY VOLT… ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a AZ ÚGY VOLT…

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a AZ ÚGY VOLT… és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) AZ ÚGY VOLT… ingyenes

A könyv részletei AZ ÚGY VOLT…

  • A könyv eredeti címe: AZ ÚGY VOLT…
  • A könyv szerzője: JANIKOVSZKY ÉVA
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: JANIKOVSZKY ÉVA
  • Oldalszám: Janikovszky Éva Művei
  • Megjelenés: 53 oldal
    Megjelenés: 2004. január 01.
  • Fájlnév: AZ ÚGY VOLT….pdf, AZ ÚGY VOLT….epub, AZ ÚGY VOLT….mobi, AZ ÚGY VOLT….txt, AZ ÚGY VOLT….docx, AZ ÚGY VOLT….fb2
  • Feltételek: ingyen

A AZ ÚGY VOLT… könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A AZ ÚGY VOLT… könyvet JANIKOVSZKY ÉVA írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A AZ ÚGY VOLT… könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: AZ ÚGY VOLT…. A AZ ÚGY VOLT… könyv megjelenésének dátuma 53 oldal

Megjelenés: 2004. január 01.. A AZ ÚGY VOLT… könyvben Janikovszky Éva Művei található.

A könyv letölthető a AZ ÚGY VOLT… kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A AZ ÚGY VOLT… könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: JANIKOVSZKY ÉVA – AZ ÚGY VOLT….pdf, JANIKOVSZKY ÉVA – AZ ÚGY VOLT….epub, JANIKOVSZKY ÉVA – AZ ÚGY VOLT….mobi. JANIKOVSZKY ÉVA AZ ÚGY VOLT… felülvizsgálat. AZ ÚGY VOLT… könyv JANIKOVSZKY ÉVA – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. JANIKOVSZKY ÉVA AZ ÚGY VOLT… könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű AZ ÚGY VOLT… is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a AZ ÚGY VOLT… JANIKOVSZKY ÉVA könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online AZ ÚGY VOLT…, AZ ÚGY VOLT… fb2, download AZ ÚGY VOLT… PDF, download AZ ÚGY VOLT… MOBI, ingyenes letöltések AZ ÚGY VOLT… IPhone, online AZ ÚGY VOLT… pdf, ingyenes AZ ÚGY VOLT… DJVU, ingyenes letöltések AZ ÚGY VOLT… txt, letöltések AZ ÚGY VOLT… rtf, online AZ ÚGY VOLT… FB2 , ebook AZ ÚGY VOLT… letöltések txt, ingyenes AZ ÚGY VOLT… letöltések, ebook AZ ÚGY VOLT… download MOBI, letöltések AZ ÚGY VOLT… IPad, olvas AZ ÚGY VOLT… MOBI, olvas AZ ÚGY VOLT… docx, ingyenes AZ ÚGY VOLT… awz, download ebook AZ ÚGY VOLT… iPad, ingyenes AZ ÚGY VOLT… DJVU, download AZ ÚGY VOLT… ingyenes, ingyenes letöltések AZ ÚGY VOLT…, olvas AZ ÚGY VOLT… txt, AZ ÚGY VOLT… letöltések DJVU, AZ ÚGY VOLT… letöltések ingyenes, AZ ÚGY VOLT… letöltések pdf ingyenes, AZ ÚGY VOLT… pdf letöltések ingyenes, letöltések eAZ ÚGY VOLT… pdf ingyenes, AZ ÚGY VOLT… letöltések epub ingyenes, AZ ÚGY VOLT… ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply