Az örökös

By | 2019-12-18

Kathryn Taylor - AZ ÖRÖKÖS

Leírás könyv AZ ÖRÖKÖS

"Egy örökös váratlan felbukkanása, sorsszerű találkozások, régóta rejtegetett, súlyos titkok

Kate Huckley, a csinos, fiatal állatorvosnő nyugodt életet él Kelet-Anglia egyik csendes falujában, Salter’s Endben. A közeli Daringham Hall birtok és udvarház tulajdonosaival igen szoros kapcsolatot ápol, Camdenék már gyerekkora óta saját lányukként szeretik. Egy nap Kate házánál egy idegen bukkan fel. Súlyos sérüléseket szenvedett, elvesztette az emlékezetét, amihez az az ütés is hozzájárult, amelyet a lány mért a fejére egy bottal – betörőnek gondolván.
Lelkifurdalása miatt házába fogadja a tehetetlen, ám rendkívül jóképű férfit, akibe első látásra beleszeret. Éppen kezdene hinni abban, hogy a sérüléseiből lassan felépülő ismeretlen viszonozza az érzéseit, amikor kiderül, a férfit Benedict Sterlingnek hívják, New Yorkban informatikai vállalkozást vezet, és elsőszülöttként valójában ő Daringham Hall, valamint az ezzel járó baronet cím jogos örököse. Ráadásul több mint húsz éve bosszút esküdött Camdenék ellen, akik hajdanán vele várandós édesanyját egyik napról a másikra kidobták a házukból…

A Daringham Hall-trilógia első része

"

Letöltés könyvet AZ ÖRÖKÖS pdf

AZ ÖRÖKÖS.pdf

Kathryn Taylor AZ ÖRÖKÖS könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÖRÖKÖS Kathryn Taylor pdf formátumban. A AZ ÖRÖKÖS könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÖRÖKÖS könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÖRÖKÖS epub

AZ ÖRÖKÖS.epub

Kathryn Taylor AZ ÖRÖKÖS könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÖRÖKÖS Kathryn Taylor epub formátumban. A AZ ÖRÖKÖS könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÖRÖKÖS könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÖRÖKÖS mobi

AZ ÖRÖKÖS.mobi

Kathryn Taylor AZ ÖRÖKÖS könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÖRÖKÖS Kathryn Taylor mobi formátumban. A AZ ÖRÖKÖS könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÖRÖKÖS könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÖRÖKÖS txt

AZ ÖRÖKÖS.txt

Kathryn Taylor AZ ÖRÖKÖS könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÖRÖKÖS Kathryn Taylor txt formátumban. A AZ ÖRÖKÖS könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÖRÖKÖS könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÖRÖKÖS docx

AZ ÖRÖKÖS.docx

Kathryn Taylor AZ ÖRÖKÖS könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÖRÖKÖS Kathryn Taylor docx formátumban. A AZ ÖRÖKÖS könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÖRÖKÖS könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ ÖRÖKÖS fb2

AZ ÖRÖKÖS.fb2

Kathryn Taylor AZ ÖRÖKÖS könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető AZ ÖRÖKÖS Kathryn Taylor fb2 formátumban. A AZ ÖRÖKÖS könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ ÖRÖKÖS könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online AZ ÖRÖKÖS könyv ingyen

AZ ÖRÖKÖS online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet AZ ÖRÖKÖS ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a AZ ÖRÖKÖS

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a AZ ÖRÖKÖS és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) AZ ÖRÖKÖS ingyenes

A könyv részletei AZ ÖRÖKÖS

  • A könyv eredeti címe: AZ ÖRÖKÖS
  • A könyv szerzője: Kathryn Taylor
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Kathryn Taylor
  • Oldalszám: Daringham Hall
  • Megjelenés: 320 oldal
    Megjelenés: 2016. március 18.
  • Fájlnév: AZ ÖRÖKÖS.pdf, AZ ÖRÖKÖS.epub, AZ ÖRÖKÖS.mobi, AZ ÖRÖKÖS.txt, AZ ÖRÖKÖS.docx, AZ ÖRÖKÖS.fb2
  • Feltételek: ingyen

A AZ ÖRÖKÖS könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A AZ ÖRÖKÖS könyvet Kathryn Taylor írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A AZ ÖRÖKÖS könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: AZ ÖRÖKÖS. A AZ ÖRÖKÖS könyv megjelenésének dátuma 320 oldal

Megjelenés: 2016. március 18.. A AZ ÖRÖKÖS könyvben Daringham Hall található.

A könyv letölthető a AZ ÖRÖKÖS kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A AZ ÖRÖKÖS könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Kathryn Taylor – AZ ÖRÖKÖS.pdf, Kathryn Taylor – AZ ÖRÖKÖS.epub, Kathryn Taylor – AZ ÖRÖKÖS.mobi. Kathryn Taylor AZ ÖRÖKÖS felülvizsgálat. AZ ÖRÖKÖS könyv Kathryn Taylor – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Kathryn Taylor AZ ÖRÖKÖS könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű AZ ÖRÖKÖS is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a AZ ÖRÖKÖS Kathryn Taylor könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online AZ ÖRÖKÖS, AZ ÖRÖKÖS fb2, download AZ ÖRÖKÖS PDF, download AZ ÖRÖKÖS MOBI, ingyenes letöltések AZ ÖRÖKÖS IPhone, online AZ ÖRÖKÖS pdf, ingyenes AZ ÖRÖKÖS DJVU, ingyenes letöltések AZ ÖRÖKÖS txt, letöltések AZ ÖRÖKÖS rtf, online AZ ÖRÖKÖS FB2 , ebook AZ ÖRÖKÖS letöltések txt, ingyenes AZ ÖRÖKÖS letöltések, ebook AZ ÖRÖKÖS download MOBI, letöltések AZ ÖRÖKÖS IPad, olvas AZ ÖRÖKÖS MOBI, olvas AZ ÖRÖKÖS docx, ingyenes AZ ÖRÖKÖS awz, download ebook AZ ÖRÖKÖS iPad, ingyenes AZ ÖRÖKÖS DJVU, download AZ ÖRÖKÖS ingyenes, ingyenes letöltések AZ ÖRÖKÖS, olvas AZ ÖRÖKÖS txt, AZ ÖRÖKÖS letöltések DJVU, AZ ÖRÖKÖS letöltések ingyenes, AZ ÖRÖKÖS letöltések pdf ingyenes, AZ ÖRÖKÖS pdf letöltések ingyenes, letöltések eAZ ÖRÖKÖS pdf ingyenes, AZ ÖRÖKÖS letöltések epub ingyenes, AZ ÖRÖKÖS ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply