Az ördögi kötelék

By | 2019-11-20

TARJÁNYI PÉTER - DOSEK RITA - Az ördögi kötelék

Leírás könyv Az ördögi kötelék

Vissza tud jutni a hatalomba egy bűnöző politikus? Miként használja a terror fegyverét, hogy befolyásolja Európa döntéshozóit? Mekkora káoszt képes gerjeszteni egyetlen ember hatalomvágya?Egy háborús bűnös alkut kötött Európa vezetőivel, hogy elárulva társait, mentse magát a rá váró büntetéstől, de képtelen az árnyékban élni. Ismeri az öreg kontinens gyenge pontjait, hiszen évekig irányított a háttérből. Kapcsolatain és vagyonán keresztül nemzetközi összeesküvést sző, sakkbábuként irányítva a nagyhatalmakat. Lesz, aki átlát a terror útvesztőin? Elég egy maroknyi ember, hogy megfékezze a zűrzavart? Szerzői utószó: ,,Az Ördögi kötelék című regényünk A Balkán Angyalai kötet második része. 2011-ben jelent meg és most a magyar illetve külföldi kiadóink ismételt kiadása mellett döntöttek. Az ok egyszerű, hiszen olyan regényalakokat mutattunk be, akiknek a tevékenységét csak most kezdi megismerni a világ. Nyilván bő öt éve, amikor a kéziraton dolgoztunk, figyelembe kellett vennünk azoknak a ,,próbaolvasóknak" a kéréseit is, akik nem a hétköznapok, hanem a különleges műveletek világából érkeztek. A regény több cselekménye akkor még túlságosan kényes kérdéseket vetett volna fel, így akkor a tisztelt olvasóközönség egy szűkített változatot ismerhetett csak meg. Sajnos azóta az élet igazolta az eredetileg leírtakat, így egy rövid átszerkesztés után az eredeti kéziratból készült regényváltozatot tartja most kezében a Tisztelt Olvasó." Kivonat a következőből: Tarjányi Péter – Dosek Rita. ,,Ördögi kötelék". iBooks.

Letöltés könyvet Az ördögi kötelék pdf

Az ördögi kötelék.pdf

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Az ördögi kötelék könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az ördögi kötelék TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA pdf formátumban. A Az ördögi kötelék könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ördögi kötelék könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ördögi kötelék epub

Az ördögi kötelék.epub

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Az ördögi kötelék könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az ördögi kötelék TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA epub formátumban. A Az ördögi kötelék könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ördögi kötelék könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ördögi kötelék mobi

Az ördögi kötelék.mobi

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Az ördögi kötelék könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az ördögi kötelék TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA mobi formátumban. A Az ördögi kötelék könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ördögi kötelék könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ördögi kötelék txt

Az ördögi kötelék.txt

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Az ördögi kötelék könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az ördögi kötelék TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA txt formátumban. A Az ördögi kötelék könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ördögi kötelék könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ördögi kötelék docx

Az ördögi kötelék.docx

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Az ördögi kötelék könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az ördögi kötelék TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA docx formátumban. A Az ördögi kötelék könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ördögi kötelék könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ördögi kötelék fb2

Az ördögi kötelék.fb2

TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Az ördögi kötelék könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az ördögi kötelék TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA fb2 formátumban. A Az ördögi kötelék könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ördögi kötelék könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az ördögi kötelék könyv ingyen

Az ördögi kötelék online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az ördögi kötelék ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az ördögi kötelék

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az ördögi kötelék és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az ördögi kötelék ingyenes

A könyv részletei Az ördögi kötelék

  • A könyv eredeti címe: Az ördögi kötelék
  • A könyv szerzője: TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA
  • Oldalszám: 2017. augusztus 14.
    ISBN: 9786155703027
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Az ördögi kötelék.pdf, Az ördögi kötelék.epub, Az ördögi kötelék.mobi, Az ördögi kötelék.txt, Az ördögi kötelék.docx, Az ördögi kötelék.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az ördögi kötelék könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az ördögi kötelék könyvet TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az ördögi kötelék könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az ördögi kötelék. A Az ördögi kötelék könyv megjelenésének dátuma ERR. A Az ördögi kötelék könyvben 2017. augusztus 14.

ISBN: 9786155703027 található.

A könyv letölthető a Az ördögi kötelék kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az ördögi kötelék könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA – Az ördögi kötelék.pdf, TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA – Az ördögi kötelék.epub, TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA – Az ördögi kötelék.mobi. TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Az ördögi kötelék felülvizsgálat. Az ördögi kötelék könyv TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA Az ördögi kötelék könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az ördögi kötelék is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az ördögi kötelék TARJÁNYI PÉTER – DOSEK RITA könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az ördögi kötelék, Az ördögi kötelék fb2, download Az ördögi kötelék PDF, download Az ördögi kötelék MOBI, ingyenes letöltések Az ördögi kötelék IPhone, online Az ördögi kötelék pdf, ingyenes Az ördögi kötelék DJVU, ingyenes letöltések Az ördögi kötelék txt, letöltések Az ördögi kötelék rtf, online Az ördögi kötelék FB2 , ebook Az ördögi kötelék letöltések txt, ingyenes Az ördögi kötelék letöltések, ebook Az ördögi kötelék download MOBI, letöltések Az ördögi kötelék IPad, olvas Az ördögi kötelék MOBI, olvas Az ördögi kötelék docx, ingyenes Az ördögi kötelék awz, download ebook Az ördögi kötelék iPad, ingyenes Az ördögi kötelék DJVU, download Az ördögi kötelék ingyenes, ingyenes letöltések Az ördögi kötelék, olvas Az ördögi kötelék txt, Az ördögi kötelék letöltések DJVU, Az ördögi kötelék letöltések ingyenes, Az ördögi kötelék letöltések pdf ingyenes, Az ördögi kötelék pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz ördögi kötelék pdf ingyenes, Az ördögi kötelék letöltések epub ingyenes, Az ördögi kötelék ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply