Az idő partjain

By | 2019-11-12

OZEKI, RUTH - Az idő partjain

Leírás könyv Az idő partjain

Nao, a japán tinédzserlány, az öngyilkosság gondolatát fontolgatva akarja papírra vetni dédnagyanyja, egy száznégy éves buddhista apáca történetét. Naplójára Ruth, a japán származású írónő bukkan rá az óceán túlsó partján, a cunami után. E három figyelemre méltó nő párhuzamos története innentől kezdve összekapcsolódik, s ahogy egymás életén tűnődnek, a saját sorsuk is megváltozik: a jelenidőben feloldódik a múlt és új értelmet nyer. Az idő partjain egyszerre bölcs tépelődés és sodró lendületű próza a természeti katasztrófák és a válság nyomán felkavarodott világunkról. Vajon hogyan fér meg egymás mellett a testi és lelki terrort átélő japán iskoláslány, az írói válsággal küzdő Ruth, a buddhista apáca és a mosómedve-támadást túlélő macska története? Hogyan változtatja meg a szereplők életét mindaz, ami a múlt ködéből felbukkan? Mit tehet gyötrődő rokonai lelkéért halála előtt a vén Dzsiko? Vajon mit jelent az időben létezés és hogyan segíthet a buddhizmus vagy a modern fizika, esetleg egy kamaszlány kegyetlen naplója ennek megértésében? A 2013-ban Booker-díjra jelölt regényében Ruth Ozeki ezekre a kérdésekre keresi a választ. Ő maga amerikai apa és japán anya gyermekeként született. 2010 óta zen buddhista pap. Ha mindezek után az olvasó azt gondolja, hogy a névazonosság nem véletlen, akkor egy időre érdemes a könyv visszatérő motívumát felidézni: a kettő "nem ugyanaz, de nem is más".

Letöltés könyvet Az idő partjain pdf

Az idő partjain.pdf

OZEKI, RUTH Az idő partjain könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az idő partjain OZEKI, RUTH pdf formátumban. A Az idő partjain könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az idő partjain könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az idő partjain epub

Az idő partjain.epub

OZEKI, RUTH Az idő partjain könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az idő partjain OZEKI, RUTH epub formátumban. A Az idő partjain könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az idő partjain könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az idő partjain mobi

Az idő partjain.mobi

OZEKI, RUTH Az idő partjain könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az idő partjain OZEKI, RUTH mobi formátumban. A Az idő partjain könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az idő partjain könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az idő partjain txt

Az idő partjain.txt

OZEKI, RUTH Az idő partjain könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az idő partjain OZEKI, RUTH txt formátumban. A Az idő partjain könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az idő partjain könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az idő partjain docx

Az idő partjain.docx

OZEKI, RUTH Az idő partjain könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az idő partjain OZEKI, RUTH docx formátumban. A Az idő partjain könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az idő partjain könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az idő partjain fb2

Az idő partjain.fb2

OZEKI, RUTH Az idő partjain könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az idő partjain OZEKI, RUTH fb2 formátumban. A Az idő partjain könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az idő partjain könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az idő partjain könyv ingyen

Az idő partjain online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az idő partjain ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az idő partjain

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az idő partjain és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az idő partjain ingyenes

A könyv részletei Az idő partjain

  • A könyv eredeti címe: Az idő partjain
  • A könyv szerzője: OZEKI, RUTH
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: OZEKI, RUTH
  • Oldalszám: 424 oldal
  • Megjelenés: 2014. október 02.
  • Fájlnév: Az idő partjain.pdf, Az idő partjain.epub, Az idő partjain.mobi, Az idő partjain.txt, Az idő partjain.docx, Az idő partjain.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az idő partjain könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az idő partjain könyvet OZEKI, RUTH írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az idő partjain könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az idő partjain. A Az idő partjain könyv megjelenésének dátuma 2014. október 02.. A Az idő partjain könyvben 424 oldal található.

A könyv letölthető a Az idő partjain kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az idő partjain könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: OZEKI, RUTH – Az idő partjain.pdf, OZEKI, RUTH – Az idő partjain.epub, OZEKI, RUTH – Az idő partjain.mobi. OZEKI, RUTH Az idő partjain felülvizsgálat. Az idő partjain könyv OZEKI, RUTH – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. OZEKI, RUTH Az idő partjain könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az idő partjain is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az idő partjain OZEKI, RUTH könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az idő partjain, Az idő partjain fb2, download Az idő partjain PDF, download Az idő partjain MOBI, ingyenes letöltések Az idő partjain IPhone, online Az idő partjain pdf, ingyenes Az idő partjain DJVU, ingyenes letöltések Az idő partjain txt, letöltések Az idő partjain rtf, online Az idő partjain FB2 , ebook Az idő partjain letöltések txt, ingyenes Az idő partjain letöltések, ebook Az idő partjain download MOBI, letöltések Az idő partjain IPad, olvas Az idő partjain MOBI, olvas Az idő partjain docx, ingyenes Az idő partjain awz, download ebook Az idő partjain iPad, ingyenes Az idő partjain DJVU, download Az idő partjain ingyenes, ingyenes letöltések Az idő partjain, olvas Az idő partjain txt, Az idő partjain letöltések DJVU, Az idő partjain letöltések ingyenes, Az idő partjain letöltések pdf ingyenes, Az idő partjain pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz idő partjain pdf ingyenes, Az idő partjain letöltések epub ingyenes, Az idő partjain ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply