Az embermás

By | 2019-11-07

José SARAMAGO - Az embermás

Leírás könyv Az embermás

Tertuliano Máximo Afonso éppen depresszióval küszködik: történelemtanárként unalmasan csordogálnak a napjai, s miután néhány éve elvált, belesavanyodott az egyedüllétbe. Van ugyan szeretője, aki szívesen hozzámenne feleségül, de Tertuliano vele is szakítani akar… Egyszóval igen nagy szüksége lenne valamire, ami kizökkenti jelen állapotából, ami értelmet, célt ad az életének, s amitől megtudja, hogy ki is ő igazából. S ekkor élete váratlan fordulatot vesz: egy silány filmvígjátékban felfedezi a tökéletes hasonmását – s ha eddig nem volt tisztában önmagával, igazi vágyaival, törekvéseivel, most még az is nehezíti a helyzetét, hogy kettő van belőle. Elképzelhető, hogy ő csak valakinek a másolata? Egyáltalán: miként lehetséges a józan észnek, a természet működésének ellentmondó tökéletes azonosság? És milyen (egyelőre beláthatatlan) következményekkel járhat ez a felfedezése? Feldúltan nyomozni kezd, s egyszer csak egymással szemben állnak ők ketten: Tertuliano Máximo Afonso és a hasonmása, egy színész, akinek még az ujjlenyomata is pontosan ugyanolyan, mint az övé.
Saramago regénye meghökkentő fordulatokban bővelkedő történetet sző a világirodalom egyik hagyományos témája, a hasonmásmotívum köré – s nemcsak az irodalmi előzmények, hanem a mű groteszk-sejtelmes atmoszférája is tragikus végkifejletet sugall…


Saramago, Sorrentino és a többiek – Heti Élet és Irodalom ajánlónk.
Károlyi Csaba Fehér Boldizsár első regényéről, Visy Beatrix Saramagóról, Stőhr Lóránt Sorrentino új filmjéről írt a heti Élet és Irodalomban. De olvashattok verset Jónás Tamástól és Csobánka Zsuzsától, prózát Egressy Zoltántól, sőt Krasznahorkai László francia recepciójáról is.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Az embermás pdf

Az embermás.pdf

José SARAMAGO Az embermás könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az embermás José SARAMAGO pdf formátumban. A Az embermás könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az embermás könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az embermás epub

Az embermás.epub

José SARAMAGO Az embermás könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az embermás José SARAMAGO epub formátumban. A Az embermás könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az embermás könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az embermás mobi

Az embermás.mobi

José SARAMAGO Az embermás könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az embermás José SARAMAGO mobi formátumban. A Az embermás könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az embermás könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az embermás txt

Az embermás.txt

José SARAMAGO Az embermás könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az embermás José SARAMAGO txt formátumban. A Az embermás könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az embermás könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az embermás docx

Az embermás.docx

José SARAMAGO Az embermás könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az embermás José SARAMAGO docx formátumban. A Az embermás könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az embermás könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az embermás fb2

Az embermás.fb2

José SARAMAGO Az embermás könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az embermás José SARAMAGO fb2 formátumban. A Az embermás könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az embermás könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az embermás könyv ingyen

Az embermás online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az embermás ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az embermás

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az embermás és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az embermás ingyenes

A könyv részletei Az embermás

  • A könyv eredeti címe: Az embermás
  • A könyv szerzője: José SARAMAGO
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: José SARAMAGO
  • Oldalszám: 376 oldal
  • Megjelenés: 2018. október 15.
  • Fájlnév: Az embermás.pdf, Az embermás.epub, Az embermás.mobi, Az embermás.txt, Az embermás.docx, Az embermás.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az embermás könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az embermás könyvet José SARAMAGO írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az embermás könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az embermás. A Az embermás könyv megjelenésének dátuma 2018. október 15.. A Az embermás könyvben 376 oldal található.

A könyv letölthető a Az embermás kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az embermás könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: José SARAMAGO – Az embermás.pdf, José SARAMAGO – Az embermás.epub, José SARAMAGO – Az embermás.mobi. José SARAMAGO Az embermás felülvizsgálat. Az embermás könyv José SARAMAGO – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. José SARAMAGO Az embermás könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az embermás is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az embermás José SARAMAGO könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az embermás, Az embermás fb2, download Az embermás PDF, download Az embermás MOBI, ingyenes letöltések Az embermás IPhone, online Az embermás pdf, ingyenes Az embermás DJVU, ingyenes letöltések Az embermás txt, letöltések Az embermás rtf, online Az embermás FB2 , ebook Az embermás letöltések txt, ingyenes Az embermás letöltések, ebook Az embermás download MOBI, letöltések Az embermás IPad, olvas Az embermás MOBI, olvas Az embermás docx, ingyenes Az embermás awz, download ebook Az embermás iPad, ingyenes Az embermás DJVU, download Az embermás ingyenes, ingyenes letöltések Az embermás, olvas Az embermás txt, Az embermás letöltések DJVU, Az embermás letöltések ingyenes, Az embermás letöltések pdf ingyenes, Az embermás pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz embermás pdf ingyenes, Az embermás letöltések epub ingyenes, Az embermás ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply