Az árulás palotája

By | 2019-12-25

Jason Matthews - Az árulás palotája

Leírás könyv Az árulás palotája

A Vörös veréb című nemzetközi bestseller lebilincselő folytatása az amerikaiakhoz átállt moszkvai ügynöknőről, aki életveszélyes játszmába keveredik Putyin Oroszországában.

Dominyika Jegorova százados, az orosz polgári Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) munkatársa visszatért Moszkvába, a szervezet központjába. Senki sem tudja, hogy Dominyika a CIA-nek dolgozik, mint Washington legértékesebb beépített embere az SZVR-ben és a Kremlben. Mélységesen megveti azokat, akiket szolgál: Putyin Oroszországának oligarcháit, csalóit és bűnözőit.

Dominyika folyamatos életveszélynek van kitéve, és ezt csak tovább súlyosbítja az a körülmény, hogy a lány szerelmes CIA-s futtatójába, Nate Nash-be. Ez a szenvedély pedig legalább olyan veszélyes mindkettőjükre nézve, mint a Moszkvában végzett kémkedés. Dominyika életét nem egyszerűsíti az sem, hogy megakad rajta Putyin elnök szeme. Miközben mesteri módon igyekszik elkerülni a lelepleződést, Dominyikának meg kell birkóznia gyilkos hajlamú, lelki beteg főnökével, túl kell élnie egy iráni gyilkossági kísérletet, meg kell mentenie egy letartóztatott kettős ügynököt – és valahogyan el kell hárítania Putyin elnök veszélyes közeledését is.

Letöltés könyvet Az árulás palotája pdf

Az árulás palotája.pdf

Jason Matthews Az árulás palotája könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az árulás palotája Jason Matthews pdf formátumban. A Az árulás palotája könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az árulás palotája könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az árulás palotája epub

Az árulás palotája.epub

Jason Matthews Az árulás palotája könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az árulás palotája Jason Matthews epub formátumban. A Az árulás palotája könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az árulás palotája könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az árulás palotája mobi

Az árulás palotája.mobi

Jason Matthews Az árulás palotája könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az árulás palotája Jason Matthews mobi formátumban. A Az árulás palotája könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az árulás palotája könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az árulás palotája txt

Az árulás palotája.txt

Jason Matthews Az árulás palotája könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az árulás palotája Jason Matthews txt formátumban. A Az árulás palotája könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az árulás palotája könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az árulás palotája docx

Az árulás palotája.docx

Jason Matthews Az árulás palotája könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az árulás palotája Jason Matthews docx formátumban. A Az árulás palotája könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az árulás palotája könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az árulás palotája fb2

Az árulás palotája.fb2

Jason Matthews Az árulás palotája könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az árulás palotája Jason Matthews fb2 formátumban. A Az árulás palotája könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az árulás palotája könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az árulás palotája könyv ingyen

Az árulás palotája online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az árulás palotája ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az árulás palotája

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az árulás palotája és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az árulás palotája ingyenes

A könyv részletei Az árulás palotája

  • A könyv eredeti címe: Az árulás palotája
  • A könyv szerzője: Jason Matthews
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jason Matthews
  • Oldalszám: 2018. február 20.
    ISBN: 9789634194019
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Az árulás palotája.pdf, Az árulás palotája.epub, Az árulás palotája.mobi, Az árulás palotája.txt, Az árulás palotája.docx, Az árulás palotája.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az árulás palotája könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az árulás palotája könyvet Jason Matthews írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az árulás palotája könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az árulás palotája. A Az árulás palotája könyv megjelenésének dátuma ERR. A Az árulás palotája könyvben 2018. február 20.

ISBN: 9789634194019 található.

A könyv letölthető a Az árulás palotája kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az árulás palotája könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jason Matthews – Az árulás palotája.pdf, Jason Matthews – Az árulás palotája.epub, Jason Matthews – Az árulás palotája.mobi. Jason Matthews Az árulás palotája felülvizsgálat. Az árulás palotája könyv Jason Matthews – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jason Matthews Az árulás palotája könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az árulás palotája is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az árulás palotája Jason Matthews könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az árulás palotája, Az árulás palotája fb2, download Az árulás palotája PDF, download Az árulás palotája MOBI, ingyenes letöltések Az árulás palotája IPhone, online Az árulás palotája pdf, ingyenes Az árulás palotája DJVU, ingyenes letöltések Az árulás palotája txt, letöltések Az árulás palotája rtf, online Az árulás palotája FB2 , ebook Az árulás palotája letöltések txt, ingyenes Az árulás palotája letöltések, ebook Az árulás palotája download MOBI, letöltések Az árulás palotája IPad, olvas Az árulás palotája MOBI, olvas Az árulás palotája docx, ingyenes Az árulás palotája awz, download ebook Az árulás palotája iPad, ingyenes Az árulás palotája DJVU, download Az árulás palotája ingyenes, ingyenes letöltések Az árulás palotája, olvas Az árulás palotája txt, Az árulás palotája letöltések DJVU, Az árulás palotája letöltések ingyenes, Az árulás palotája letöltések pdf ingyenes, Az árulás palotája pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz árulás palotája pdf ingyenes, Az árulás palotája letöltések epub ingyenes, Az árulás palotája ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply