Az ártatlan 2.

By | 2019-11-11

R. Kelényi Angelika - Az ártatlan 2.

Leírás könyv Az ártatlan 2.

1610-ben, egy borzalmas évet maga mögött hagyva, Fabricius Flóra kénytelen Velencébe utazni. 
A  bűnös örömök városába érve egy ismert és az urak által gyakran látogatott házban találja magát. 
Vendéglátója nem más, mint a híres kurtizán, megmentőjének édesanyja.

Velence urai hamarosan versengeni kezdenek az ártatlan lány kegyeiért, ám ő csupán egyetlen férfi után vágyakozik, Lorenzo Marianit azonban nem könnyű örökre rabul ejteni. 
Flóra úgy dönt, segít neki egy gyilkosság leleplezésében, noha az áldozatot egy cseppet sem szívlelte. 
A szálak a legmagasabb körökbe, a Collegió tagjai közé vezetnek, akik közül a legfiatalabb consiglieri bármit megadna, hogy a szép magyar lányt a magáénak tudhassa. 
Képes lesz-e Flóra ellenállni a gazdagság és a hatalom csábításának? 

R. Kelényi Angelika, Az ártatlan című könyve második részében, egy izgalmas, kalandos és romantikus utazásra invitálja az olvasókat a 17. század Velencéjébe. Ahogy azt már megszokhattuk, a regény története a hatalom, a vágy, a bűn és a szerelem gyilkos kombinációja, történelmi korba ágyazva.


Báthory Erzsébet és a szüzek vére
R. Kelényi Angelika, aki már például a Szulejmán és a magyar udvarhölgy című könyveivel is megajándékozott bennünket, ezúttal Báthory Erzsébet titkainak nyomába eredt. Az ártatlan-trilógiája, amelynek első része A grófnő árnyékában címet viseli egy olyan romantikus-történelmi hangulatú, fiktív olvasmány, amely az 1600-as évek elejére varázsolja olvasóit, egészen pontosan Csejte várába.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Szerelem, gyilkosság, velencei karnevál.
R. Kelényi Angelika, akinek legutóbb a Szulejmán és a magyar udvarhölgy sorozata került a középpontba, nemrég újabb vizekre evezett az Ártatlan-sorozatával. Ennek első részéről (amely A grófnő árnyékában címet viseli), s amely Báthory Erzsébet udvarában játszódik, már beszéltem korábban nektek, kis csúszással pedig ezúttal második része, a Bűnös örömök városa került a kezembe. Ezúttal az 1600-as évekbeli Velencébe kirándulhatunk, azaz gondolázhatunk el, és miközben egy gyilkossági nyomozásba kezdünk magyar leánykánkkal, Flórával és az idegesítő, de annál jóképűbb Marianival, szerelmes gondolatokkal fűtve evezünk át az álarcos karneválok izgalmától nyüzsgő városon.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Az ártatlan 2. pdf

Az ártatlan 2..pdf

R. Kelényi Angelika Az ártatlan 2. könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az ártatlan 2. R. Kelényi Angelika pdf formátumban. A Az ártatlan 2. könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ártatlan 2. könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ártatlan 2. epub

Az ártatlan 2..epub

R. Kelényi Angelika Az ártatlan 2. könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az ártatlan 2. R. Kelényi Angelika epub formátumban. A Az ártatlan 2. könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ártatlan 2. könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ártatlan 2. mobi

Az ártatlan 2..mobi

R. Kelényi Angelika Az ártatlan 2. könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az ártatlan 2. R. Kelényi Angelika mobi formátumban. A Az ártatlan 2. könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ártatlan 2. könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ártatlan 2. txt

Az ártatlan 2..txt

R. Kelényi Angelika Az ártatlan 2. könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az ártatlan 2. R. Kelényi Angelika txt formátumban. A Az ártatlan 2. könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ártatlan 2. könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ártatlan 2. docx

Az ártatlan 2..docx

R. Kelényi Angelika Az ártatlan 2. könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az ártatlan 2. R. Kelényi Angelika docx formátumban. A Az ártatlan 2. könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ártatlan 2. könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ártatlan 2. fb2

Az ártatlan 2..fb2

R. Kelényi Angelika Az ártatlan 2. könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az ártatlan 2. R. Kelényi Angelika fb2 formátumban. A Az ártatlan 2. könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ártatlan 2. könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az ártatlan 2. könyv ingyen

Az ártatlan 2. online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az ártatlan 2. ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az ártatlan 2.

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az ártatlan 2. és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az ártatlan 2. ingyenes

A könyv részletei Az ártatlan 2.

  • A könyv eredeti címe: Az ártatlan 2.
  • A könyv szerzője: R. Kelényi Angelika
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: R. Kelényi Angelika
  • Oldalszám: 448 oldal
  • Megjelenés: 2017. október 14.
  • Fájlnév: Az ártatlan 2..pdf, Az ártatlan 2..epub, Az ártatlan 2..mobi, Az ártatlan 2..txt, Az ártatlan 2..docx, Az ártatlan 2..fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az ártatlan 2. könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az ártatlan 2. könyvet R. Kelényi Angelika írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az ártatlan 2. könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az ártatlan 2.. A Az ártatlan 2. könyv megjelenésének dátuma 2017. október 14.. A Az ártatlan 2. könyvben 448 oldal található.

A könyv letölthető a Az ártatlan 2. kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az ártatlan 2. könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: R. Kelényi Angelika – Az ártatlan 2..pdf, R. Kelényi Angelika – Az ártatlan 2..epub, R. Kelényi Angelika – Az ártatlan 2..mobi. R. Kelényi Angelika Az ártatlan 2. felülvizsgálat. Az ártatlan 2. könyv R. Kelényi Angelika – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. R. Kelényi Angelika Az ártatlan 2. könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az ártatlan 2. is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az ártatlan 2. R. Kelényi Angelika könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az ártatlan 2., Az ártatlan 2. fb2, download Az ártatlan 2. PDF, download Az ártatlan 2. MOBI, ingyenes letöltések Az ártatlan 2. IPhone, online Az ártatlan 2. pdf, ingyenes Az ártatlan 2. DJVU, ingyenes letöltések Az ártatlan 2. txt, letöltések Az ártatlan 2. rtf, online Az ártatlan 2. FB2 , ebook Az ártatlan 2. letöltések txt, ingyenes Az ártatlan 2. letöltések, ebook Az ártatlan 2. download MOBI, letöltések Az ártatlan 2. IPad, olvas Az ártatlan 2. MOBI, olvas Az ártatlan 2. docx, ingyenes Az ártatlan 2. awz, download ebook Az ártatlan 2. iPad, ingyenes Az ártatlan 2. DJVU, download Az ártatlan 2. ingyenes, ingyenes letöltések Az ártatlan 2., olvas Az ártatlan 2. txt, Az ártatlan 2. letöltések DJVU, Az ártatlan 2. letöltések ingyenes, Az ártatlan 2. letöltések pdf ingyenes, Az ártatlan 2. pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz ártatlan 2. pdf ingyenes, Az ártatlan 2. letöltések epub ingyenes, Az ártatlan 2. ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply