Az aranyműves fia

By | 2019-11-12

Bauer Barbara - Az aranyműves fia

Leírás könyv Az aranyműves fia

Dalnok Erika szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadóban. Férjét néhány hónapja veszítette el, és most a munkájába menekül. Egy nap különös kéziratra bukkan, amely azonnal megragadja a képzeletét, s némi fáradsággal sikerül is kiderítenie az álnéven beküldött írás szerzőjének kilétét. A neves történész azonban már nem él, így Erika az özvegyét és a fiát keresi fel, hogy engedélyt kérjen a kiadásra. Ám a mű nem teljes: a messzi múltban játszódó, különös, sejtelmes mesének csak az első része készült el. Hiányzik a mese vége, a magyar Szent Korona elkészítésével megbízott aranyműves fiának története.
Amikor Erika megtudja, hogy a szerző fia, Szentesi Zoltán a jogi diploma megszerzése után kitanulta az ötvösmesterséget is, megpróbálja rávenni, hogy írja meg a fiú történetét. Fejezze be ő azt a mesét, amelyet annak idején az édesapja mondott esténként az ötéves Zolikának. Ám a férfi, aki még mindig úgy érzi, fiatalon elhunyt apja cserben hagyta és elárulta őt, nem akar kötélnek állni. Pedig ő maga is éppen azzal a tűzzománc képpel vesződik, amelyikkel apja meséjének hőse a világtól elzárt kolostorban. És úgy is él, akár egy szerzetes. Ideje nagy részét a munkaasztalánál tölti, megszállottan dolgozik, ám Szent Bertalan portréja minden igyekezete és mesterségbeli tudása ellenére csak nem készül el.
Vajon Zoltán a csalódottságon, haragon túllépve, a megbocsátás és a szerelem erejével képes lesz befejezni a szent portréját, és megírni a mese végét? Visszatalálhat-e az édesapjához úgy, ahogyan az 1500 évvel ezelőtti történet kisfiú hőse? És vajon Erika el tudja engedni a múlt fájóan szép, bénító emlékeit, hogy újrakezdhesse az életét másvalakinek az oldalán?

BAUER BARBARA misztikus elemekkel gazdagított, finoman hangolt új regénye apa és fia története a jelenben, illetve a mesék, legendák ködébe vesző távoli múltban. Négy, keresztutakkal és tévelygésekkel sújtott élet históriája, amely az elszakadásról és az újbóli egymásra találásról szól. A folytonosságról, az apáról fiúra, nemzedékről nemzedékre hagyományozott örökségről: a hit, erő, szeretet hármas parancsáról, amelynél nincs nagyobb hatalom.

Letöltés könyvet Az aranyműves fia pdf

Az aranyműves fia.pdf

Bauer Barbara Az aranyműves fia könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az aranyműves fia Bauer Barbara pdf formátumban. A Az aranyműves fia könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az aranyműves fia könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az aranyműves fia epub

Az aranyműves fia.epub

Bauer Barbara Az aranyműves fia könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az aranyműves fia Bauer Barbara epub formátumban. A Az aranyműves fia könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az aranyműves fia könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az aranyműves fia mobi

Az aranyműves fia.mobi

Bauer Barbara Az aranyműves fia könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az aranyműves fia Bauer Barbara mobi formátumban. A Az aranyműves fia könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az aranyműves fia könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az aranyműves fia txt

Az aranyműves fia.txt

Bauer Barbara Az aranyműves fia könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az aranyműves fia Bauer Barbara txt formátumban. A Az aranyműves fia könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az aranyműves fia könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az aranyműves fia docx

Az aranyműves fia.docx

Bauer Barbara Az aranyműves fia könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az aranyműves fia Bauer Barbara docx formátumban. A Az aranyműves fia könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az aranyműves fia könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az aranyműves fia fb2

Az aranyműves fia.fb2

Bauer Barbara Az aranyműves fia könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az aranyműves fia Bauer Barbara fb2 formátumban. A Az aranyműves fia könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az aranyműves fia könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az aranyműves fia könyv ingyen

Az aranyműves fia online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az aranyműves fia ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az aranyműves fia

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az aranyműves fia és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az aranyműves fia ingyenes

A könyv részletei Az aranyműves fia

  • A könyv eredeti címe: Az aranyműves fia
  • A könyv szerzője: Bauer Barbara
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Bauer Barbara
  • Oldalszám: 300 oldal
  • Megjelenés: 2019. október 11.
  • Fájlnév: Az aranyműves fia.pdf, Az aranyműves fia.epub, Az aranyműves fia.mobi, Az aranyműves fia.txt, Az aranyműves fia.docx, Az aranyműves fia.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az aranyműves fia könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az aranyműves fia könyvet Bauer Barbara írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az aranyműves fia könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az aranyműves fia. A Az aranyműves fia könyv megjelenésének dátuma 2019. október 11.. A Az aranyműves fia könyvben 300 oldal található.

A könyv letölthető a Az aranyműves fia kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az aranyműves fia könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Bauer Barbara – Az aranyműves fia.pdf, Bauer Barbara – Az aranyműves fia.epub, Bauer Barbara – Az aranyműves fia.mobi. Bauer Barbara Az aranyműves fia felülvizsgálat. Az aranyműves fia könyv Bauer Barbara – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Bauer Barbara Az aranyműves fia könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az aranyműves fia is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az aranyműves fia Bauer Barbara könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az aranyműves fia, Az aranyműves fia fb2, download Az aranyműves fia PDF, download Az aranyműves fia MOBI, ingyenes letöltések Az aranyműves fia IPhone, online Az aranyműves fia pdf, ingyenes Az aranyműves fia DJVU, ingyenes letöltések Az aranyműves fia txt, letöltések Az aranyműves fia rtf, online Az aranyműves fia FB2 , ebook Az aranyműves fia letöltések txt, ingyenes Az aranyműves fia letöltések, ebook Az aranyműves fia download MOBI, letöltések Az aranyműves fia IPad, olvas Az aranyműves fia MOBI, olvas Az aranyműves fia docx, ingyenes Az aranyműves fia awz, download ebook Az aranyműves fia iPad, ingyenes Az aranyműves fia DJVU, download Az aranyműves fia ingyenes, ingyenes letöltések Az aranyműves fia, olvas Az aranyműves fia txt, Az aranyműves fia letöltések DJVU, Az aranyműves fia letöltések ingyenes, Az aranyműves fia letöltések pdf ingyenes, Az aranyműves fia pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz aranyműves fia pdf ingyenes, Az aranyműves fia letöltések epub ingyenes, Az aranyműves fia ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply