Az apartman

By | 2019-12-19

Danielle Steel - AZ APARTMAN

Leírás könyv AZ APARTMAN

Amikor a divattervezőnek készülő Claire New York "Pokol Konyhája" városrészében rátalál a tágas és napfényes padlástérre, úgy érzi, mindig is ilyen otthonra vágyott. Ám a lakás egy embernek túl nagy és túl drága, így lakótársakat kell keresnie. Először megismerkedik az első regényét író Abbyvel, aki saját erejéből próbál megállni a lábán, minél távolabb gazdag családjától; később csatlakozik hozzájuk a tehetséges és ambiciózus pénzügyi szakember, Morgan; végül pedig Sasha, a szülész-nőgyógyász orvostanhallgató, egy körülrajongott szuper-modell ikertestvére.
A szárnyaló fantáziájú Claire összeütközésbe keveredik konzervatív ízlésű főnökével, így tervezői karrierje válságba ke-rül. Abbyt megbabonázza egy idős producer, aki aláássa önbizalmát, és letéríti az írói pályáról. Morgannek balsejtelmei támadnak nagyra becsült felettesével kapcsolatban, már nem biz-tos benne, hogy ismeri-e igazán. Sasha életének minden percét hivatásának szentelné, ám celeb húga kockázatos döntései veszélybe sodorják.
A közös élet az apartmanban egymást vigasztaló-támogató családdá kovácsolja a barátnőket, de a váratlan fordulatok hatására fájó szívvel kénytelenek szembesülni a keserédes valósággal: előbb-utóbb mindannyian kiröppennek a biztonságos fészekből, ahol álmaik megszülettek.

Letöltés könyvet AZ APARTMAN pdf

AZ APARTMAN.pdf

Danielle Steel AZ APARTMAN könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető AZ APARTMAN Danielle Steel pdf formátumban. A AZ APARTMAN könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ APARTMAN könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ APARTMAN epub

AZ APARTMAN.epub

Danielle Steel AZ APARTMAN könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető AZ APARTMAN Danielle Steel epub formátumban. A AZ APARTMAN könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ APARTMAN könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ APARTMAN mobi

AZ APARTMAN.mobi

Danielle Steel AZ APARTMAN könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető AZ APARTMAN Danielle Steel mobi formátumban. A AZ APARTMAN könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ APARTMAN könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ APARTMAN txt

AZ APARTMAN.txt

Danielle Steel AZ APARTMAN könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető AZ APARTMAN Danielle Steel txt formátumban. A AZ APARTMAN könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ APARTMAN könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ APARTMAN docx

AZ APARTMAN.docx

Danielle Steel AZ APARTMAN könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető AZ APARTMAN Danielle Steel docx formátumban. A AZ APARTMAN könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ APARTMAN könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet AZ APARTMAN fb2

AZ APARTMAN.fb2

Danielle Steel AZ APARTMAN könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető AZ APARTMAN Danielle Steel fb2 formátumban. A AZ APARTMAN könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. AZ APARTMAN könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online AZ APARTMAN könyv ingyen

AZ APARTMAN online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet AZ APARTMAN ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a AZ APARTMAN

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a AZ APARTMAN és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) AZ APARTMAN ingyenes

A könyv részletei AZ APARTMAN

  • A könyv eredeti címe: AZ APARTMAN
  • A könyv szerzője: Danielle Steel
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Danielle Steel
  • Oldalszám: 328 oldal
  • Megjelenés: 2017. március 13.
  • Fájlnév: AZ APARTMAN.pdf, AZ APARTMAN.epub, AZ APARTMAN.mobi, AZ APARTMAN.txt, AZ APARTMAN.docx, AZ APARTMAN.fb2
  • Feltételek: ingyen

A AZ APARTMAN könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A AZ APARTMAN könyvet Danielle Steel írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A AZ APARTMAN könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: AZ APARTMAN. A AZ APARTMAN könyv megjelenésének dátuma 2017. március 13.. A AZ APARTMAN könyvben 328 oldal található.

A könyv letölthető a AZ APARTMAN kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A AZ APARTMAN könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Danielle Steel – AZ APARTMAN.pdf, Danielle Steel – AZ APARTMAN.epub, Danielle Steel – AZ APARTMAN.mobi. Danielle Steel AZ APARTMAN felülvizsgálat. AZ APARTMAN könyv Danielle Steel – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Danielle Steel AZ APARTMAN könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű AZ APARTMAN is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a AZ APARTMAN Danielle Steel könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online AZ APARTMAN, AZ APARTMAN fb2, download AZ APARTMAN PDF, download AZ APARTMAN MOBI, ingyenes letöltések AZ APARTMAN IPhone, online AZ APARTMAN pdf, ingyenes AZ APARTMAN DJVU, ingyenes letöltések AZ APARTMAN txt, letöltések AZ APARTMAN rtf, online AZ APARTMAN FB2 , ebook AZ APARTMAN letöltések txt, ingyenes AZ APARTMAN letöltések, ebook AZ APARTMAN download MOBI, letöltések AZ APARTMAN IPad, olvas AZ APARTMAN MOBI, olvas AZ APARTMAN docx, ingyenes AZ APARTMAN awz, download ebook AZ APARTMAN iPad, ingyenes AZ APARTMAN DJVU, download AZ APARTMAN ingyenes, ingyenes letöltések AZ APARTMAN, olvas AZ APARTMAN txt, AZ APARTMAN letöltések DJVU, AZ APARTMAN letöltések ingyenes, AZ APARTMAN letöltések pdf ingyenes, AZ APARTMAN pdf letöltések ingyenes, letöltések eAZ APARTMAN pdf ingyenes, AZ APARTMAN letöltések epub ingyenes, AZ APARTMAN ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply